Kā atrast savu aicinājumu dzīvē: stāsta tarologi

Katram cilvēkam no augšas tiek iedalīta loma, kas jāpabeidz vienā dzīvē. Akli sekot pareizajam virzienam ir diezgan grūti, tāpēc iesakām pievērsties Taro kārtīm, kas pastāstīs visu par tavu dzīvi.

Atrast patiesu aicinājumu  ir liela laime. Dažkārt cilvēki sevi meklē jau daudzus gadus un nekādi nevar atrasties, nodarbojas ar nemīlētu darbu, kas viņu dzīvi pārvērš par rutīnu. Bet katrs nāk pasaulē ar noteiktu misiju. Ar Taro kāršu palīdzību jūs varat uzzināt savu dzīves mērķi un atrast sev ceļu, kas nesīs labklājību, panākumus un labklājību.

Paņemiet Lielā Arkāna kārtis (tās ir 22), nolieciet tās ar seju uz leju sev priekšā, apsēdieties, atpūtieties, mēģiniet pārtraukt iekšējo dialogu, uzdodiet jautājumu par zīlēšanas tēmu un uzmanīgi apskatiet kārtis. . Sajūti tās, vari pat pārbraukt ar roku. Ja jūsu intuīcija ir labi attīstīta, jūs varat viegli atrast savu karti .

Āksts. Tavs liktenis ir interesants un neparedzams, un tu esi pionieris un piedzīvojumu meklētājs. Vissvarīgākais ir nekrist izmisumā, ilgās un šaubās. Tikai pozitīva attieksme palīdzēs realizēt sevi dzīvē un atrast savu aicinājumu.

Mags. Karte norāda uz spēcīgu intuitīvu izjūtu, tālredzības dāvanu un spēju vadīt cilvēkus (pat savtīgos nolūkos). Pa tavām vēnām plūst spēka mīlestība. Pašam vajadzētu meklēt darbu, kas saistīts ar personāla vadību.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Priesteriene. Jūsu stiprās puses  ir analītisks domāšanas veids, spēja sevi novērtēt, fenomenālas garīgās spējas. Jūs varat paredzēt briesmas, iegaumēt visu līdz mazākajai detaļai, visu iepriekš aprēķināt. Tev ir piemērots darbs, kas prasa studijas un analīzi.

Imperatore. Objektīvs skatījums uz lietām ļauj redzēt patieso lietu stāvokli, neizskaistinot realitāti. Tavs aicinājums ir ģimenes veidošanā, bērnu audzināšanā. Jūs esat radīti, lai saglabātu pavardu, aizsargātu mīļos no nepatikšanām. Jūsu sirds siltums mazina sāpes un nomierina.

Imperators. Jūs dzīvojat pēc saviem noteikumiem, dodat priekšroku tam, lai citi klausās jūsos. Līdera īpašības un augstas ambīcijas lieliski izpaudīsies diplomātijā un vadošos amatos.

Pāvests Tevī ir domātājs, kuram viegli izdodas sazināties ar cilvēkiem, izskaidrot lietu būtību un dalīties pieredzē. Jūs atradīsiet savu vietu, kur jums pastāvīgi jāapgūst jaunas zināšanas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment