Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Lauva

Šonedēļ Lauvas vēlēsies “ņemt vērsi pie ragiem” un gūt panākumus biznesa un finanšu dzīvē, taču vilciens jau ir aizgājis. Jums jābūt uzmanīgiem, jo ​​zvaigznes un planētas traucēs grandioziem pasākumiem un drosmīgām idejām. Kopumā Lauvas spēs dzīvē piesaistīt materiālo labklājību, taču ne bez problēmām. Pozitīva attieksme palīdzēs viņiem tikt galā ar īslaicīgām grūtībām un atrisināt uzticētos uzdevumus.

Jaunava

Kopumā šonedēļ Jaunavas vēl var aktīvi nodarboties ar finanšu un darba, biznesa un reklāmas jautājumiem. No 12. līdz 18. datumam svarīgi saglabāt savaldību un nepadoties vēlmei ieguldīt uzkrājumus apšaubāmos projektos. Tuvojoties nedēļas beigām, sākot ar sestdienu, atkal vari nodarboties gan ar aktuālu problēmu risināšanu, gan papildu ienākumu gūšanu. Tiesa, spēka tam būs daudz mazāk.

Svari

Šonedēļ Svariem var šķist, ka viss neiet tik labi, kā gribētos. Tas ir saistīts ar faktu, ka ir pienācis laiks pārmaiņām. Nedēļas sākumā svarīgi uzņemties iniciatīvu, lai nepaliktu malā dzīves svinēšanā un turpmāk nesaņemtu likteņa dāvanas. Veiksmīgākā diena Svariem, kā arī citām Zīmēm, būs pirmdiena. Nedēļas pirmajā dienā varat doties iepirkties un iegādāties nepieciešamās preces.

Skorpions

Skorpioniem naudas jautājumi no otrdienas jāatliek malā. No 13. februāra Marss vājināsies, tāpēc pastāvēs risks šķirties no daļas uzkrājumu vai kļūt par krāpniecisku darbību upuri. Atlikušās dienas ir diezgan piemērotas saprātīgiem tēriņiem, tostarp attēla atjaunināšanai. Turklāt Skorpioni tagad varēs izdevīgi iegādāties dārgas lietas par ļoti izdevīgu cenu. Galvenais ir nesteigties.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks spēs izvairīties no nepatikšanām, kas saistītas ar masveida finanšu aizplūšanu, pateicoties spēcīgajai intuīcijai. Planētu ietekme viņiem nebūs pozitīva, taču Marss plānus pārāk nesabojās. Tagad galvenais nav atvērt jaunu uzņēmumu vai mainīt darbu. Ir svarīgi vienkārši būt aktīvam, lai veiksme nepaietu garām un vilinošus piedāvājumus nepārtvertu veiklāki konkurenti.

Mežāzis

Mežāži spēs piesaistīt finansiālus panākumus, ja viņi koncentrēsies un pārtrauks darīt vairākas lietas vienlaikus. Panākumi, kas saistīti ar darbu un naudu, nebūs ilgi jāgaida, ja rūpīgi sekosit notikumu attīstībai un laikus pieliksit pūles. Tuvojoties nedēļas nogalei, zvaigžņu eksperti prognozē labu laiku naudas darījumiem un abpusēji izdevīgiem darījumiem ar potenciālajiem partneriem, klientiem vai investoriem.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīram veiksies. Pateicoties zvaigžņu un planētu atbalstam, viņi varēs plānot iepirkšanās braucienus, iegādāties nepieciešamās lietas, kā arī veikt izdevīgus darījumus. Iespējams, saņemsi vilinošus piedāvājumus, no kuriem nevajadzētu atteikties. Zvaigžņu eksperti par labvēlīgām dienām finanšu jautājumu risināšanai sauc pirmdienu, trešdienu un svētdienu. Marsa dēļ būs mazāka motivācija un mazāka izturība Venēras dēļ.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm rūpīgi sekot līdzi savai pašsajūtai, lai garastāvokļa svārstības viņām nekļūtu par problēmu avotu. Marsa vājuma dēļ Zivis, iespējams, vairāk pakļausies kārdinājumam neracionāli tērēt savus ietaupījumus. Nedēļas beigās vari sākt attīstīt jaunas idejas, taču tam ir svarīgi koncentrēties uz konkrētu mērķi un noticēt sev.

Finanšu jautājumu risināšana nebūs viegls uzdevums, tāpēc aktuāli būs zvaigžņu eksperti ieteikumi. Pateicoties savlaicīgiem brīdinājumiem, ir vieglāk izvairīties no nepatikšanām un atrast alternatīvus veidus, kā papildināt savu personīgo budžetu, tāpēc neaizmirstiet par labākajiem ekspertu padomiem.

Leave a Comment