Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Lauva

Pastāv viedoklis, ka vīrieši mīl ar “acīm”, bet sievietes – ar “ausīm”. Lauvas var mīlēt abus. Atrast pieeju šai Zvaigžņu zīmei ir diezgan sarežģīti, jo tās prasības partnerim var šķist pārāk absurdas. Šī Zvaigžņu zīme pievērš uzmanību gan tā ārējam izskatam, gan garīgajām īpašībām, kas cenšas viņu savaldzināt. Tomēr nedomājiet, ka viņš mēģina saskatīt jūsos trūkumus, tāpēc viņš vienkārši vēlas saprast, vai jūs varat būt viņam ideāli piemērots. Ir svarīgi, lai jūs atbilstu viņa kritērijiem, bet tajā pašā laikā sabiedrībā jūs nevarat viņu pārspīlēt. Pamanot, ka citi, visticamāk, pievērsīs uzmanību jums, nevis viņam, viņš vēlēsies jūs pēc iespējas ātrāk izņemt no savas vides.

Jaunava

No visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem Jaunavu ir visgrūtāk savaldzināt. Standarta flirta metodes, atklāti tērpi un pat visdārgākās smaržas tev nepalīdzēs, jo Jaunavai šādi sīkumi vienkārši neinteresē. Lai piesaistītu Jaunavas uzmanību, jums jākļūst par pilnību. Ir ļoti grūti iepriecināt šī zvaigznāja pārstāvi, tāpēc pirms pirmā soļa ir rūpīgi jāstrādā pie sevis un sava izskata. Jums var būt nepieciešams tērzēt ar Jaunavas draugiem, lai uzzinātu par sava topošā partnera garšas vēlmēm. Tomēr šādas grūtības būs rezultāta vērtas, jo, ja viņš var saskatīt tevī savu ideālu, esiet drošs, ka viņš darīs visu, lai paceltu jūsu attiecības jaunā līmenī.

Svari

Visu mūžu Svari meklē mieru un harmoniju, tāpēc  flirtam ar viņiem jābūt maigam un neuzbāzīgam. Vislabāk ir mēģināt viņu apburt kādā nomaļā un romantiskā vietā, vienlaikus slēpjot savus patiesos nodomus. Pirmkārt, šī Zvaigžņu zīme pievērš uzmanību nevis ārējam, bet garīgajam skaistumam. Tāpēc jums nevajadzētu baidīties, ka randiņa laikā jūsu tērps nebūs pārāk spilgts un dārgs, un tikšanās vieta ir pilnīgi bez patosa un šika. Vissvarīgākais ir tas, ka jūs varat atrast vienkāršu un interesantu tēmu, par kuru runāt. Ja kādā brīdī rodas vēlme dot mājienu Svariem par savām jūtām, mēģiniet to darīt ļoti uzmanīgi. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvim nepatīk, ja kāds uz viņu mēģina izdarīt spiedienu.

Skorpions

Skorpioniem ļoti patīk risināt mīklas, it īpaši, ja tās ir noslēpumainas. Tāpēc, ja vēlies savaldzināt šī zvaigznāja pārstāvi, tev jāparāda viņam, ka esi pilns ar noslēpumiem, kurus atrisināt spēj tikai viņš. Šai Zvaigžņu zīmei ļoti patīk medīt savu upuri, un šāda spēle viņu nemaz nenogurdina, bet tieši otrādi, izraisa viņā lielāku interesi. Turklāt Skorpioni ir diezgan mistiskas dabas, tāpēc, ja tev nav vēlēšanās gaidīt, kamēr Skorpions iekaros tavu sirdi, ieinteresē viņu pats. Mēģiniet iemācīties uzminēt vai runāt ar viņu par zvaigznēm, un tad kopīgas intereses un aizraujoša laika pavadīšana jūs satuvinās.

Strēlnieks

Spilgti un neparasti Strēlnieki pievērš uzmanību tikai tiem, kuri paši prot izcelties ar savu izskatu vai uzvedību. Pavedinot šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvi, jāsaprot, ka viņu nekad neinteresēs garlaicīgas sarunas par darbu vai par tavām ikdienas problēmām. Viņam patiks, ja sāksi ar viņu atklāti flirtēt, izmantojot vieglus skūpstus un pieskārienus. Pats galvenais, nekad nepieprasiet viņa brīvību un neminiet, ka gaidāt nopietnas attiecības, pat ja tā ir patiesība. Ja nevēlaties, lai jūsu romantika būtu īslaicīga, mēģiniet parādīt, ka jums ir kopīgi hobiji. Kad Strēlnieks sapratīs, ka jums ir daudz kopīga, viņš vēlēsies ar jums pavadīt daudz vairāk laika.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Kas visvairāk kaitina katru zvaigžņu zīmju pārstāvji. Neticēsiet, kādi sīkumi, pat var nokaitināt dažus!

Mežāzis

Mežāžiem patīk, ja viņus ieskauj spēcīgi un veiksmīgi cilvēki, jo visbiežāk viņi paši ir tādi paši. Ja vēlēsies savaldzināt Mežāzi, tev būs jāparādās viņa priekšā tādā veidā, kas tev var šķist neparasts. Var nākties klausīties viņa garlaicīgas sarunas par darbu, papļāpāt par kolēģiem un iedziļināties jautājumos, kas tevi nemaz neinteresē. Tomēr tas var būt tikai pārbaudījums. Ja Mežāzis pamanīs, ka tev ir garlaicīgi, bet tajā pašā laikā turpinās uzmanīgi viņā klausīties, viņš spers pirmo soli un vēlēsies kļūt tuvāks. Vienīgais, kas var atbaidīt cilvēku, kas dzimis zem šīs Zvaigžņu zīmes, ir vieglprātība. Nekad nemēģiniet viņu pārtraukt vai novērst uzmanību ar nelieliem sīkumiem, pretējā gadījumā visi mēģinājumi viņu apburt nākotnē būs neveiksmīgi.

Ūdensvīrs

Šai zvaigžņu zīmei patīk apgūt jaunas lietas un satikt cilvēkus, tāpēc Ūdensvīru apburt ir diezgan viegli. Flirta laikā jūs varat izmantot jebkādus līdzekļus, lai  piesaistītu viņa uzmanību. Varbūt no pirmā acu uzmetiena tā šķitīs banāla vieglprātība, taču patiesībā noslēpums slēpjas viņa priekšstatos par attiecībām. Ja viņš pamanīs, ka esat ātro romānu piekritējs, viņš mierīgi padosies jūsu kārdinājumam, jo ​​gadījuma attiecības viņu nemaz nebiedē. Tomēr, ja vēlaties, lai jūsu attiecības attīstītos par kaut ko vairāk, jums būs smagi jācenšas. Ūdensvīri ir uzmanīgi, izvēloties pastāvīgo partneri, un diez vai viņi vēlēsies sev blakus redzēt “vieglu laupījumu”.

Zivis

Parasti Zivīm ir grūtības nodibināt kontaktu ar svešiniekiem, un viņus nemaz nav viegli ieinteresēt, nemaz nerunājot par savaldzināšanu. Lai apburtu vīrieti Zivis, jums jākļūst par īstu viegluma personifikāciju. Jums jāparādās viņa priekšā tērpā, kurā apvienoti tikai neuzkrītoši toņi, mierīgi jārunā un pat jāizrāda kautrība. Flirtē ar šo Zvaigžņu zīmi jābūt uzmanīgiem, pretējā gadījumā jūs riskējat viņu nobiedēt ar savu spiedienu un emancipāciju. Tā vietā parādiet, ka vēlaties viņu labāk iepazīt un nevēlaties, lai jūsu attiecības strauji attīstītos. Mēģiniet izrādīt interesi par to, ko viņš dzīvo, un tad jūs varat ne tikai apburt, bet arī  iekarot viņa sirdi.

Attiecības ir smags darbs, kas prasa zināmas pūles no partneru puses. Ja attiecības ar mīļoto cilvēku ir uz pārrāvuma robežas, uzziniet par  likumiem, kas palīdzēs saglabāt jūtas turpmākajos gados.

Leave a Comment