Fotogrāfijas un sociālie tīkli: kāpēc ir nevēlami izlikt savu personīgo dzīvi

Mūsdienu pasaulē ir pieņemts visiem parādīt savu dzīvi, augšupielādējot fotoattēlus sociālajos tīklos. Daudzi no mums neredz dzīvi bez “patīk” un diskusijām par saviem svētkiem, attiecībām, hobijiem. Ir pienācis laiks uzzināt, kā tas var kaitēt.

Skaudīgi cilvēki

Pirmkārt, cilvēki, redzot tavu laimi, var neviļus sākt tevi apskaust. Daudzos gadījumos mēs to pat nepamanām. Skaudība var dzīvot mūsu apziņā un pat zemapziņā, neliekot sevi manīt un neizpausties pārāk spilgti. Tas nozīmē, ka jo vairāk jūs lielāties ar savām attiecībām vai panākumiem kādā citā jomā, jo vairāk jūsu draugi, nejauši cilvēki var jūs ienīst.

Savas dzīves izstādīšana tādēļ ir ārkārtīgi bīstama, jo ir ārkārtīgi grūti atrast sajūtu, kas ir vismaz aptuveni tikpat spēcīga kā skaudība. To nekas nerāda, un to nevar pilnībā iznīcināt īsā laikā.

Skaudīgi cilvēki laika gaitā pārvēršas par ienaidniekiem, kas nozīmē, ka, vicinot savu dzīvi un sasniegumus, jūs automātiski pakļaujat sevi riskam. Jā, ir ļoti patīkami saņemt like un entuziasma pilnus komentārus, taču nebūs lieki domāt par nākotni.

Lāsti un ļauna acs

Tikai daži cilvēki zina, ka no fotoattēla internetā jūs varat kādu sabojāt vai sabojāt. Ir daudzi cilvēki, kuriem ir ļauna acs, pat neapzinoties. Internetā tādu ir ļoti daudz. Turklāt, ja kāds vēlas jūs nokaitināt, viņš pats var nodarīt kaitējumu, bez talantīgu burvju un raganu palīdzības. Protams, tas nav iemesls vispār neaugšupielādēt fotoattēlus, taču, ja esat simtprocentīgi pārliecināts, ka jums ir ienaidnieku bars, kuri ir gatavi darīt visu, lai jūs nodarītu pāri, tad labāk nelietot sociālos tīklus. Ezotērikas speciālisti atzīmē, ka sabojāt ir grūtāk, ja fotoattēlā neesat viens, taču tas ne vienmēr notiek, tāpēc esiet uzmanīgi.

Jūsu bērna dzīve ritēs lejup

Nepublicējiet savu bērnu fotogrāfijas sociālajos tīklos, jo slikti cilvēki var viņiem ar savām domām kaitēt pat vairāk nekā jūs. Bērni ir gandrīz neaizsargāti negatīvisma ietekmē. Jūs varat tos pietiekami ātri izjaukt, tāpēc nedalieties ar viņu fotoattēliem – īpaši, ja mazulis ir jaunāks par 12 gadiem.

Jūsu fotoattēli var tikt izmantoti citās vietnēs

Tas ir ļoti labs iemesls, lai nepublicētu daudz personisku fotoattēlu. Centieties rūpīgi izvēlēties, ko rādīt cilvēkiem, vai arī nedariet to vispār. Ļaunprātīgie vai ienaidnieki var jūs stipri nokaitināt, izmantojot jūsu fotoattēlus citos resursos. Tas ne tikai kaitē jūsu enerģijai, bet arī var viegli sabojāt jūsu reputāciju.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – gatavojieties īpaši labam periodam

Un, ja kāds sēž, teiksim, iepazīšanās vietnē, izmantojot jūsu fotoattēlu, un pēc tam izveido sev ienaidniekus, tad ļaunā acs, kas tiek nosūtīta uzbrucējam, kurš izliekas par jums, pāries arī uz jums. Atceries šo.

Jūsu fotoattēli var atklāt jūsu personisko informāciju

Vēl viens iemesls, kas nav saistīts ar ezotēriku un enerģiju. Fotoattēli sociālajos tīklos var pastāstīt uzbrucējiem, kur jūs šobrīd atrodaties, kā pavadāt savu brīvo laiku, kur strādājat, vai tagad esat mājās vai nē, un tā tālāk. Mēģiniet augšupielādēt fotoattēlus ar vienas vai divu dienu aizkavi, nenorādot detalizētu informāciju, adreses utt.

Novērojumi liecina, ka cilvēki, kuri tur informāciju par sevi noslēpumā, ir daudz laimīgāki nekā tie, kuri visu tur noslēpumā. Eksperti iesaka paturēt noslēpumā ne tikai faktus par sevi, bet arī  savus plānus. Tātad jūsu panākumiem neuzbruks ļaundari.

Leave a Comment