Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Pastāv uzskats, ka kādam bija izdevīgi izlikt vīrieti ne tajā labākajā gaismā, lai viņa vārdi netiktu uztverti nopietni. Daudzi viņa pravietojumi ir palikuši noslēpums. Tomēr ir tādas prognozes, kas ir brīvi pieejamas.

Par ko brīdināja Džons Vorners

Kur ir noslēpumaina gaišreģa vārds, tur noteikti būs prognozes, kas saistītas ar mūsdienu Krieviju. Viss tāpēc, ka Krievijas propaganda darbojas ļoti vienkārši. Kamēr parasts interneta lietotājs nevar pārbaudīt informācijas autentiskumu, viņam uz ausīm var karināt jebkuras nūdeles.

Galvenais, ka teiktajā bija vismaz kāds patiesības grauds. Džona Vornera gadījumā viss darbojas tieši tāpat. Saskaņā ar tīmeklī pieejamo informāciju īru grāfs paredzēja, ka starp Krieviju un Rietumiem sāksies nopietns konflikts. Tas ilgs vairākus gadus un kļūs par visbriesmīgāko XXI gadsimta vēsturē. Šajā laikā planētas iedzīvotāju skaits tiks ievērojami samazināts.

Protams, Ukraina prognozē darbojas tikai kā ASV marionete. Tas notiek apmēram katru reizi, kad internetā parādās šādu speciālistu prognozes. Tiesa, Džons esot teicis, ka plānotais plāns nepiepildīsies. Mēs runājam par to, ka uz Zemes paliks tikai viens zelta miljards cilvēku . Citiem vārdiem sakot, izredzētā tauta.

Tikai komiskākais ir tas, ka zelta miljarda plāns it kā esot izstrādāts štatos. Krievija spēs to iznīcināt, kas uz savu karavīru dzīvību rēķina spēs apturēt nīstos Rietumus no visas planētas genocīda.

Protams Zeltene.lv redakcija nekādi neatbalsta Krievijas karu un izrādīto agresiju pret Ukrainu. Ticam, ka Ukraina uzvarēs karā. Kā arī norādām, ka Džona Vorena, tā pat kā citu, viņsaulē aizgājušu, pareģu prognozes, katrs traktē pēc savas sirdspatikas un tie nav pierādīti fakti.

Interesanti, kā šīs pasakas ir saistītas ar to, ka tieši tagad Krievija ir sarīkojusi ukraiņu tautas genocīdu? Atgādinām, ka 2022. gada 24. februārī Krievijas Federācija uzsāka pilna mēroga iebrukumu Ukrainā. Vai Džons Vorners par to kaut ko paredzēja?

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Lasi arī: Sievietes spēks: kas palīdzēs uzturēt un atjaunot enerģiju

21. gadsimta utopija

Īra prognozēs bija teikts, ka uz Zemes sāks darboties jauna kontroles sistēma. Būs miers, un ceļošana starp valstīm kļūs daudz vienkāršāka. Daudzas valstis apvienosies Krievijas vadībā. Nebija nekādu šaubu! Nu tad atkal sāksies kari un citi bruņoti konflikti.

Kā paredzēt nākotni, ja ir tik daudz pseidospeciālistu, kas jau visu ir paredzējuši? Grūti pateikt, kas mūs sagaida rīt vai pēc dažiem gadiem. Bet es gribu ticēt, ka kādreiz miers tomēr iestāsies.

Leave a Comment