Galvenais Zvaigžņu zīmju pārstāvju ierocis: slepenas metodes tādu mērķu sasniegšanai, kuru citiem nav

Lauva

Kad nav iespējams sasniegt mērķi, Lauvas sāk parādīt visiem tikai sava rakstura pozitīvās puses. Viņi slēpj vadītāju un egoistu, sāk pildīt filantropa un altruista lomu. Šie cilvēki lieliski spēj valkāt dažādas maskas, kuras viņi izmanto.

Jaunava

Jaunavas atver savu jaudīgāko enerģijas krājumu. Piemēram, ja viņiem neizdodas atrisināt kādu problēmu, viņi nekavējoties sāk tai veltīt arvien vairāk laika un pūļu. Šie cilvēki spēj strādāt ilgu laiku bez atpūtas, ja spēle ir sveces vērta.

Svari

Svari ieslēdz savu daiļrunību, kad jūt, ka viņiem jāķeras pie lietas. Ja vajag kādu pajautāt vai pārliecināt, Svari ļoti daudz zina par vārdu izvēli. Viņi reti izmanto šo talantu, tāpēc lielākā daļa cilvēku pat nenojauš, ka šīs zīmes pārstāvji to spēj.

Skorpions

Skorpioni nepieciešamības gadījumā dosies pāri galvām. Viņiem ir prasmes, kas palīdz apgūt savas. Viņi atceras visus kolēģu, paziņu un citu grēkus, tāpēc var iet uz šantāžu vai vienkārši kādu nobiedēt ar to, ko zina. Par laimi viņi to dara tikai ārkārtas gadījumos.

Strēlnieks

Šīs zīmes cilvēki slēpj no visiem savu spēju veikli manipulēt ar cilvēkiem, izspēlēt tos, piespiest darīt to, kas viņiem nepieciešams. Ja Strēlnieks nokļuvis nekārtībā, tad viņš izmantos visu savu iedzimto attapību, aso prātu un pieredzi. Tie ir ļoti gudri un ārkārtīgi mērķtiecīgi cilvēki, turklāt izcili psihologi.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Mežāzis

Saskaņā ar Zvaigžņu zīmi Mežāži ir  darbaholiķi , taču tas nav viņu galvenais ierocis. Fakts ir tāds, ka cilvēki diezgan bieži vēršas pēc palīdzības pie Mežāžiem, taču viņi viņiem neko neprasa pretī. Dažreiz, kad Mežāži redz situācijas bezcerību, viņi lūdz atbalstu, un viņiem tas netiek liegts. Neviens nevēlas zaudēt šādu draugu un biedru.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri izliekas stulbi, kad viņiem tas ir izdevīgi. Viņi izliekas, ka neatceras savus solījumus vai nesaprot, kas ir uz spēles. Apkārtējiem reizēm nepietiek pacietības, tāpēc viņi vienkārši atstāj savas pretenzijas. Ūdensvīri ir sliktākie aktieri pasaulē, taču neviens nevēlas viņus pārliecināt par pretējo.

Zivis

Zivju slepenais ierocis ir laipnība. Viņi ienīst konfliktus un problēmas, tāpēc, kad tas smaržo pēc cepta, viņi kļūst pēc iespējas laipnāki un atsaucīgāki. Viņi patiesi tic, ka laipnība izglābs pasauli. Un tas notiek ap viņiem.

Lai sasniegtu mērķus, ne vienmēr ir nepieciešams izlikt savas slepenās kārtis. Eksperti atzīmē, ka mērķu sasniegšanai pietiek izmantot pieejamo praksi.

Leave a Comment