Gribi būt veiksmīga sieviete? Tad no rītiem piekop šos septiņus paradumus!

Portrait of cute young business woman

Neatliec modinātāju

Lai arī modinātāja atlikšana šķiet patīkama, tās dažas minūtes, kuras nozodz, patiesībā tikai padara tevi miegaināku. Labāk pierodi iet gulēt un mosties vienā konkrētā laikā, un tā visas nedēļas garumā. Sākumā tas varbūt šķitīs grūti, taču organisms pieradīs pie pārmaiņām, un pamosties ar laiku vairs nebūs tik grūti.

Nesāc dienu ar e-pasta atvēršanu

Tu apgriezies uz otriem sāniem, paņem telefonu un sāc pārskatīt e-pastus. Varbūt tev šķiet, ka tas palīdzēs noskaņoties darba dienai, taču patiesībā tu jau iesāc dienu ar pasīvu nevis aktīvu darbību. Šāda domāšana ietekmē visu turpmāko darba dienu. Aktīvs dienas sākums ir militārā stratēģija, ko var izmantot arī ikdienā.

Lasi vēl: 10 skaistumkopšanas padomi, ko tev jāizmanto rīta rutīnā

Papildini zināšanas

Vai esi dzirdējusi, ka pasaulē veiksmīgākie cilvēki ļoti daudz lasa? Bils Geitss, piemēram, ir izveidojis savu blogu, kurā raksta grāmatu recenzijas. Tāpat zīmola “Nike” izveidotājam Filam Naitam ir pašam sava bibliotēka, kura viņam ir tik dārga, ka tajā nedrīkst ieiet ar apaviem. Lasīšana iedvesmo jaunām idejām un ļauj papildināt zināšanas. Turklāt tā uzlabo arī verbālo un emocionālo inteliģenci.

Saki sev ‘jā’

Nevienam nepatīk pirmdienas vai došanās uz darbu, bet, iestāstot sev, ka negribi to darīt, tu jau negatīvi ietekmē visu turpmāko dienu, tajā skaitā arī lēmumu pieņemšanu, kad ierodies darbā. Mainot domāšanu, tu vari izmanīt savu dzīvi. Veiksmīgai dienai pietiek ar vienu cilvēku, kurš pasaka ‘jā’. Kamēr gaidi šo cilvēku, vari to pateikt pati sev.

Veido savu dienas režīmu

Pieaugušie piedzīvo aptuveni 25 000 rītu, un šis laiks nav mazsvarīgs. Dienās, kad tev nav īpaši labs noskaņojums, lai kāds arī būtu iemesls, ir daudz vieglāk, ja tev jau ir iestrādāts dienas režīms. Katru dienu pamosties vienā un tajā pašā laikā, paēd brokastis un dodies uz darbu.

Ierobežo laiku, ko pavadi sērfojot internetā

Internets ir īsts melnais caurums, bet atceries, ka laiks no rītiem ir ļoti svarīgs. Lai cik vilinoši būtu pasērfot internetā, tas ietekmē tavas spējas apstrādāt informāciju un koncentrēties. Cilvēki, kuru darbs ir saistīts ar tehnoloģijām, nereti pavada pie datora septiņas ar pusi stundas dienā. Atpūtini pirkstus un tā vietā labāk veic dažus pietupienus. Fiziskās aktivitātes ir labākais ieradums dienas sākumam.

Esi pašpārliecināta jau izejot no mājām

Plecus atpakaļ, galvu augšā un ar staltu stāju. Tu esi noteicēja pār sevi, un tev jānotic tam. Vairs nekādas izvelšanās no gultas vai ārā pa durvīm, un neaizmirsti paņemt līdzi lielu somu ar svarīgajiem dokumentiem.

Avots: mydomaine.com

Leave a Comment