Horoskopa saderība: kas sagaida jūsu pāri 2018.gadā

2018. gadā būs daudz problēmu, kāpumu un kritumu. Jaunā gada spēks ietekmēs pat zodiaka zīmes saderību. Par laimi, to var uzzināt jau iepriekš. Horo***ps palīdz novērst nepatikšanas un saglabāt harmoniju attiecībās.

Mīlestības saderība ir svarīgs temats lielākajai daļai cilvēku. Visiem pāriem ir zināms kopējs uzskats, taču visiem ir problēmas ar mīlestības vai dzīves aspektiem kopā. Bez tā jebkādā veidā, jo mēs visi esam cilvēki, un neviens no mums nav perfekts. Vislabākais variants ir tad, kad cilvēki papildina viens otru, kad viena stiprās īpašības kompensē otras puses vājās vietas. 2018. gadā zvaigznes un planētas veidosies tā, ka tās nedaudz samaisa, kavē dažu alianšu laimi.

Lasīt arī: Finanšu Horo***ps: no 26.februāra līdz 4.martam – plānojot finanses pieaugs!

Zodiaka zīmes saderība 2018. gadā
Astroloģi aprēķināja, cik labvēlīga ir attiecība starp dažādām zodiaka zīmēm desmit ballu skalā. Novērtējiet savas izredzes gūt panākumus mīlestībā, būs ļoti vienkārša – vīrieši horizontāli atzīmēti ar tumšu krāsu, un sievietes – vertikālā gaišā. Meklējiet savu zīmju krustojumu un skatieties skaitli.

Ir svarīgi saprast, ka attiecības var būt dažādās stadijās. Kāds ir tikko atradis savu mīlestību, un kāds ir bijis precēts vairākus gadus. Izšķiramies, kārtībā.

Ja jūs vienkārši sākat mīlas attiecības, augsts rādītājs nozīmē, ka jums ir lielas izredzes uz panākumiem. Tajā pašā laikā jūs varat ātri pārcelt šīs attiecības uz jaunu līmeni. Jums vajag romantiku, vairāk randiņu. Jūs varat uzvesties pēc iespējas neierobežotāk un neierobežot emocijas. Ja jūsu vērtējums ir mazāks par 8, bet ir lielāks par 5, tad jums būs jāstrādā, lai izveidotu savstarpēju saprašanos un veidotu ciešas attiecības. Mazāk nekā pieci – tas nav labākais variants mīlas dēkai. Iespējamas nopietnas problēmas, trūkst uzticības un kopīgas intereses. Jums būs jāpieliek pēc iespējas vairāk pūļu, lai kļūtu par laimīgu pāri. Vieninieks vai divnieks ir patiešām slikti. Šādos gadījumos jums ir vismazākās iespējas tuvināties.

Lasīt arī: Fen Šui prognoze 2018. gadam

Tie, kas ir precējušies vai ilgtermiņa attiecībās , arī vēlams būt piesardzīgiem, ja jūsu zīmju savietojamība ir mazāka par 5. Zemais rādītājs norāda, ka dissonance būs acīmredzama. Ikvienam būs jācenšas sasniegt savus mērķus un izmantot īpašos resursus, kas nepieciešami abiem laulātajiem. Jums būs jādodas uz koncesijām, jums viss būs jāpieņem pēc iespējas diplomātiskāk. Arī jums būs jāpārtrauc prasīt kaut ko no jūsu mīļotā. Tas būs jāpieņem tā, kā tas ir. Punkti no 5 līdz 8 norāda, ka liels darbs pār attiecībām tiks apbalvots. Jūs varat iegūt labu pieredzi un mainīt savu dzīvi kopā, uz labāko. Labākā saderība ir punktiem no 8 līdz 10. Šajā gadījumā jūs gaida pilnīga harmonija. Protams, jūs neesat apdrošināts pret problēmām, bet varbūtība ar viņām tikties ir minimāla.

2018. gads astroloģijā, numeroloģijā, austrumu kalendārā: kas mūs gaida mīlestībā

2018. gads ir Dzeltenā Zemes suņa gads. Austrumu kalendārā šogad tiek norādīts kā stabilitātes un miera gads. Tas nozīmē, ka arī mīlestībā būs mierīgs un patīkams laiks. No Austrumu kultūras viedokļa tas būs labākais tiem cilvēkiem, kuri ilgu laiku ir kopā. Tie, kas meklē mīlestību, šogad neatradīs lielu laimi, taču pastāv iespēja, ka jūs atradīsiet kādu, kas jums piemērots. Šī laime nāks negaidīti, kad jūs to negaidīsiet. Tas ir gads, kas ideāli piemērots bērna piedzimšanai, kāzām, mājas pirkšanai.

Ja jūs visus skaitļus saskaitīsiet 2018. gadā, jūs saņemsiet 11. 1 + 1 = 2. Divnieks ir šī gada galvenais skaitlis, kas numeroloģijā nozīmē savtīguma uzvaru. Divi nav daudz prieka un laimes kopā, jo tas var likties no pirmā acu uzmetiena. Divi izraisa cilvēkus meklēt vienkāršus panākumu veidus, un tas ne vienmēr notiek ģimenes interesēs. Ja jūs piespiežat sevi vienmēr atcerēties cilvēkus, kas tevi mīl, tad mīlestības sfērā jums būs īpaši paveicies.

Lasīt arī: Numeroloģiskais Horo***ps 2018. gada martam

Astroloģiskās prognozes par 2018. gadu atšķiras, taču tās arī norāda uz mīlestības meklējumiem. Astrologi iesaka cilvēkiem izrādīties mazāk negatīviem, jo tie uzkrāsies, līdz tas pārpildīs kausu. Seko vārdiem un emocijām, jo ​​tie kļūs izšķiroši. Jūsu nodomi būs absolūti nesvarīgi, bet mieru vadīs miers. Zvaigznes būs mierīgas, tāpat kā planētas. Nozieguma pārkāpumi būs jāmaksā ar nežēlību. No 22. aprīļa līdz 30. septembrim Plutons atkal kļūs retrograda, tāpēc nerekomendē šo laiku, meklēt mīlestību. Šī planēta ietekmēs jūsu attieksmi un komunikācijas prasmes. Šajā laikposmā tās būs ļoti vājas.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment