Horo***ps 13.augustam – nepadodieties vājībām!

Jaunava

Diena nav pārāk veiksmīga mīlas attiecībām, jo ​​ir iespējami asas garastāvokļa izmaiņas, nepamatotas ilgas un galvassāpes. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam par jaunām paziņām. Pēcpusdienā jūs varat saņemt iedvesmojošas ziņas vai izdevīgu rīkojumu.

Lasi arī: Retrograda Saturns no 2018. gada 18. aprīļa līdz 5. septembrim: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Svari

Nelabvēlīgi ir vērsties pie varas iestādēm vai valsts iestādēm, mainīt darba vietas vai pieņemt svarīgus lēmumus. Ir iespējami konflikti ar svešiniekiem, nelaimes gadījumi vai sadursme ar ienaidnieku. Vakarā ir iespējama nevēlama viesa vai radinieku vizīte.

Skorpions

Kritiskā diena, kas pārbaudīs daudzu Skorpionu spēku. Šodien panākumus garantē tikai tiem, kas ir patstāvīgi izprotami un tikai pēc tam īstenojuši rīcības plānu. Varbūt būs vēlme dalīties pieredzē ar kādu un apspriest viņu problēmas ar viņu. Tomēr tas var radīt vilšanos.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga vingrinājumiem, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Saziņai ar draugiem, komandas spēle ļaus jums parādīt savus talantus, radīt pozitīvas emocijas. Zvaigznes iesaka neuzstāt uz savu viedokli. Nepievienojiet lielu nozīmi notikumiem, kas prasa krasas izmaiņas.

Mežāzis

Šodien, Mežāzim, iespējams, ir garīgā apgaismība. Jūs sapratīsiet, ka vēlmju izpilde ne vienmēr noved pie laimes. Dažreiz cilvēks nevar precīzi noteikt, kas tam nepieciešams. Varbūt jums nāksies īstenot jaunas patiesības, kas bagātinās jūsu iekšējo pasauli. Ieteicams samazināt nežēlīgas emocijas, izrādīt lielāku ierobežojumu un pašpārliecinātību.

Lasi arī: Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Šodien mēģiniet pabeigt vecos gadījumus un izbeigt ilggadējus strīdus ar radiniekiem, it īpaši, ja tie attiecas uz mantojumu un nekustamo īpašumu. Iespējams, jūs sastopaties ar rupjību, pārpratumiem. Nelieli strīdi var kļūt par lielu skandālu. Nav izslēgts visu attiecību pārrāvums.

Zivis

Dažas izklaides, satraukums un nevēlēšanās koncentrēties uz vienu lietu var radīt problēmas profesionālās darbības jomā. Sūtiet visus savus spēkus, lai atbrīvotos no negatīvām īpašībām, kāda cita ietekmes. 

Avots

Leave a Comment