Horoskops 13. februārim – neizdosies gūt panākumus tiem, kam trūks iedvesmas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 13. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien visus šķēršļus pārvarēs neatlaidība, balstoties uz intuīciju un visaptverošu notikumu novērtējumu. Labvēlīga diena mīlestībai un romantiskām tikšanās reizēm. Temperaments un emocionalitāte novedīs pie daudzsološām izmaiņām attiecībās ar ilgtermiņa partneri.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka persona ir laba un 5 pazīmes, ka persona ir slikta

Vērsis

Laba diena iepirkšanās veikšanai, izņemot nekustamo īpašumu un mēbeles. Personīgajā dzīvē problēmas ir visticamāk, bet tās nevajag ņemt pie sirds. Godīga, uzticama saruna palīdzēs mazināt stresu.

Dvīņi

Zvaigznes sola panākumus profesionālās darbības jomā. Darba entuziasms un pārsteidzošs sniegums pozitīvi ietekmēs darba rezultātus. Otrajā dienas pusē ir iespējamas dažas grūtības, kas nav jāņem vērā: šķietamas neveiksmes būs veiksmīgas.

Vēzis

Šī diena pavērs plašas iespējas radošumam un pašizpausmei, bet zvaigznes brīdina par aktīvu fizisku piepūli un kolektīvām darbībām – tikai atsevišķas stundas gūs panākumus. Lieliska diena mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem.

LASI ARĪ: Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: Kā pārvaldīt savu dzīvi ar Visuma likumu palīdzību

Lauva

Labvēlīga diena. Palielināts dzīves potenciāls, personīgais šarms, intuīcija. Radošums vai mīļākais hobijs var novest pie iekšējiem atklājumiem vai norādīt uz papildu ienākumu avotu. Ieteicams doties apmeklēt vai saņemt viesus. Vientuļajiem Lauvām tiek garantēta atpazīstamība un panākumi viņu personīgajā dzīvē, bet viņiem būs jāmaina sava uzvedības taktika saistībā ar uzmanību.

Jaunava

Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem ar jaunām paziņām. Profesionālajā jomā nav ieteicams būt aktīvam – jūsu vēlme pēc panākumiem par katru cenu, kā arī negatīva attieksme pret jebkādu izpratni var radīt problēmas komunikācijā ar vadību.

Svari

Diena notiek emocionālā līdzsvara uz pārejas uz jaunu attīstības loku. Dzīves potenciāls augstā līmenī. Labvēlīga tirdzniecības darījumu un riskantu notikumu diena. Rēķini ar draugiem un ietekmīgiem patroniem – spēja pārliecināt sabiedrotos viņu pareizībā novedīs pie panākumiem.

LASI ARĪ: Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Skorpions

Atpūtas diena, ieskaitot mīlestības kosmisko enerģiju, sevis padziļināšanās, domāšana par ceļiem. Mēģiniet iztīrīt savas emocijas un jūtas. Šodien dienas notikumi atspoguļo jūsu iekšējo būtību.

Strēlnieks

Dzīves potenciāls augstā līmenī, seksuālā spēja, intuīcija palielinās, bet nepabeigts bizness, nepatīkamas ziņas vai problēmas jūsu personīgajā dzīvē neļaus jums pilnībā atpūsties šodien. Mēģiniet pavadīt šo dienu ārpus mājas.

Mežāzis

Aktīvās cīņas diena pret kārdinājumiem. Šodien var notikt kaut kas, kas nopietni ietekmēs jūsu biznesu vai veselību. Domstarpības, spītība uzturēt savu viedokli vai nevēlēšanās uzklausīt partnera argumentus izjauc līdzsvaru un konfidenciālo vidi. Lai samazinātu dienas negatīvās tendences, tam var būt tikai augsts morālais raksturs. Kaķis vai suns sapnī vai realitātē ir laba zīme.

LASI ARĪ: 10 pavasara zīmes laimei

Ūdensvīrs

Kosmisko enerģiju transformācijas diena, saņemiet slepenas zināšanas, morālu attīrīšanu. Šodien ir jāizvairās no aktīvām darbībām, nepamatotiem riskiem, kārdinājumiem. Visticamāk, ka šajā dienā jūs ieskauj vispārējs miers un kontemplācija. Ir labi piedot, dot un pieņemt dāvanas, izpildīt pieprasījumus. Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem.

Zivis

Atpūtas diena, jaunu enerģijas avotu meklēšana. Esiet uzmanīgi, iepērkoties šodien – iespējams, maldināšana vai naudas izšķiešana. Jums jāatturas arī no ceļojuma uz tirgu, no gaļas un alkoholisko dzērienu patēriņa – ir iespējama saindēšanās vai Vese***as traucējumi. Mēģiniet pavadīt vairāk laika ārā: iesaistīties vasarnīcas pilnveidošanā, dodieties pastaigā mežā, dabā.

avots: vedmochka

Leave a Comment