Horoskops 13. jūlijam – esiet gatavi pārmaiņām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 13. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Atkāpšanās ne vienmēr nozīmē sakāvi. Tas ir stratēģisks solis, kas palīdzēs novērtēt jūsu spējas, identificēt vajadzības un uzkrāt spēku. Tāda būs šī diena. Galvenais uzdevums šajā periodā ir „aizmugures” stiprināšana.

Vērsis

Duāla, pretrunīga diena. Planētu ietekme palēninās lietas, tad stiprinās tās. Ja esat pelnījuši, būs jaunas darba iespējas, pašpilnveidošanās, bet tajā pašā laikā jūs varat zaudēt to, ko jūs vērtējāt. Ir nepieciešams pārraudzīt savas domas, dokumentu parakstīšanu ir labāk atlikt. 

Dvīņi

Jebkuras finanšu manipulācijas šodien būs nevietā. Jūs varat zaudēt vairāk, nekā jūs iegūsiet. Vislabāk ir skatīties tālāk par horizontu, lai uzrakstītu maksimālo programmu.

Vēzis

Jau tagad projektos ieguldītie līdzekļi sāks gūt ienākumus. Jaunu plānu ieviešana būs pieejama jaunās versijās. Labas attiecības ar cilvēkiem. Ja esat vairāk atvērts saviem mīļajiem, jūs pamanīsiet, ka viņi jūs atbalsta. Turklāt jūs varat uzvarēt viņu uzticību un atbalstu.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas

Lauva

Nav izslēgts, ka jūs tiksiet izvilkts garā ceļojumā: kāds dodas uz ārzemēm, kāds būs komandējumā. Tiks parādītas jaunas daudzsološas jomas, ienākumi palielināsies. Jūs vienmēr domājat globāli, bet reizēm jūsu idejas un plāni „aizbēgs” no jums. Protams, pats par sevi ir svarīgi izvirzīt augstus mērķus, bet jums regulāri jāapspriež ar savu uzņēmumu. Zvaigznes sola atalgojumu par informētiem lēmumiem.

Jaunava

Šīs dienas notikumi pavērs daudzas jaunas lietas, parādīsies interese par kultūru, filozofiju, vēsturi, būs daudz interesantu paziņu. Darbs dos Jaunavām jaunu dzīves līmeni. Nedodieties atvaļinājumā tagad – nav pārliecības, ka jūsu darba vieta turpināsies.

Svari

Svarus, kurus gaida daudz darba, lietas var būt saistītas ar kādu kolektīvu naudu vai naudas partneri. Jūs varat nopelnīt tik daudz naudas, cik nepieciešams. Jums vienkārši ir jādzīvo labi un jātur jūsu izdevumu un ienākumu līdzsvars.

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Skorpions

Daudziem Skorpioniem šodien ir jācīnās ar godu, adorāciju un skaudību. Uradīsies jauni paziņas, kas no skaudības var aptīt “ap pirkstu”. Esiet uzmanīgi. Nedrīkst sazināties ar glaimojošiem, pārāk saldiem un patīkamiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Zvaigznes atkal mudina Strēlnieku ciest, organizē daudzus noslēpumus. Iespējams, nav ļoti patīkamas pārmaiņas, bet laika gaitā viss veidojas. Mēģiniet nepieņemt sasteigtus lēmumus šajā laikā, neparakstiet dokumentus un līgumus.

Mežāzis

Mēžāži drosmīgi steidzas piedzīvojumu un mīlas stāstu ciklā. Iespējams, ka daži cilvēki radīs spēcīgas laulības saites. Un šī apzīmējuma cienījamo pārstāvju viedoklis tiks uzklausīts, jo viņu pilnvaras palielināsies. Ņemiet laiku un nepiespiediet notikumus. Labāk ir sagaidīt jūsu „otru pusi”, nekā neapdomīgi savienotu savu dzīvi ar pirmo atrasto personu.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Ūdensvīrs

Šī jūlija diena dos lielu prieku un būs ārkārtīgi auglīga diena. Jūs varēsiet atlaist savas radošās spējas. Dzīvē ikvienam tiek dota iespēja, un, lai to izmantotu, jums jābūt elastīgākam. Jūs vienmēr cenšaties panākt panākumus, bet neaizmirstiet, ka ir daudz ceļu uz to. Ja situācija to prasa, jums ir jābūt gataviem mainīt savus plānus un demonstrēt savu radošumu.

Zivis

Šī diena simbolizē sprieduma, pacietības, objektivitātes un pamatīguma lēnumu. Zivīm noteikti būs iztēle un humora izjūta. Biznesa sarunas vislabāk pārvietot tuvāk dienas vidum.

avots: vedmochka

Leave a Comment