Horoskops 13.martam: otrdiena būs ļoti aktīva diena!

Šajā otrdienā, daudzus sagaida dažādas aktivitātes: tās var būt saistītas gan ar darbu, gan ar atpūtu, kas nu kuram! Centieties uzturā lietot pietiekoši daudz vitamīniem bagātu produktu, lai pietiktu spēka visā dienas garumā!

Auns

Tagad jums nav vēlams iesaistīties verbālās cīņās. Jūsu runas spēks un pārliecināšanas spēks noteiktā laika periodā tiks novājināts, un jūs pats varat pakļauties kāda cita ietekmei un viedoklim. Personīgās problēmas nemēģiniet atrisināt ātri – jūs varat sevi ievainot.

Vērsis

Jūs iegūsiet notikumu vētru, daudzas interesantas sarunas jūs gaida, kas var dot augļus. Vienīgā lieta, nesteidzieties sarunās un, ja jūtaties, ka sarunu biedrs nav gatavs atbildēt, nespiediet viņu. Tas izrādīsies visefektīvākā metode.

Dvīņi

Neplānojiet kaut ko nopietnu, ir laiks nedaudz atpūsties un relaksēties. Ja jums nav šādas iespējas, tad veiciet tikai vissvarīgākās lietas un nepieņemiet paaugstinātas saistības. Bet mēģiniet saņemt kompensāciju no patīkamām tikšanām un interesantiem notikumiem.

Vēzis

Šajā posmā jums ir nepārtraukti jāsaglabā deguns pa vējam. Centieties nevērtēt savu spēku un spējas, vai arī jūs kļūsiet pievilcīgs cilvēkiem, kuri vēlas gūt peļņu ar kāda cita līdzekļiem. Un to, ka jūs izmantoja, jūs uzzināsiet.

Lasīt arī: Tūjas sakņojas viegli. Padomi, kā pavairot pašam un ietaupīt naudu par stādiem

Lauva

Darbā, tuvākajā nākotnē jūs varat sasniegt labus panākumus. Tagad ir labs laiks biznesa kontaktiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku jums ir jāparāda vairāk uzmanības, mīlestības un izpratnes, lai izvairītos no strīdiem un pārmetumiem.

Jaunava

Labs laiks gan profesionālam darbam, gan mīlas attiecībām. Jūs varēsiet uzņemties jaunu biznesu ar jebkādu jaunu spēku. Ja dažas tikšanās nenotiek, tad tam vajadzētu tā būt, un jums nav jāiet pret savu likteni. Vairāk laika pavadiet ar savu mīļoto.

Svari

Šajā laikā notikumi būs līdzīgi kaleidoskopam, un no mazākās kustības krāsainais stikls veidos kombināciju. Tāpēc mēģiniet neļaut neuzmanības pasākumus. Pielāgojieties pozitīvā veidā un neļaujieties nekādam riskam jūsu dzīvē.

Skorpions

Šajā dienā viss notiks jums, un jūs būsiet apmierināti ar sevi. Iespējams, ka darbā kolēģi palīdzēs īstenot plānus, bet jūs, savukārt, centīsities to neatstāt bez pateicības. Arī mīlestībā nebūs vilšanās, pat patīkami jaunumi un pārsteigumi. Esi uzmanīgs ar alkoholu.

Lasīt arī: Trīsgadnieks viens pats aizgāja no mājām: notikušā hronoloģija

Strēlnieks

Iestatiet reālus mērķus, nepaceliet latiņu nepieejamā augstumā. Vienīgais rezultāts, kuru jūs sasniegsiet šajā situācijā, ir sabojāts garastāvoklis. Nemēģiniet maldināt nevienu. Jūs ne tikai paši sabojāsiet savus nervus, tāpēc pat šis rikošets ietekmēs visus apkārtējos, kas jūsu ceļā atrodas.

Mežāzis

Zvaigznes dod jums iespēju atpūsties šajā dienā. Tomēr nevajadzētu pārāk daudz atslābt: šīs zīmes pārstāvjiem ir paredzamas tuvākajā nākotnē, ja ne lieliskas, tad ļoti svarīgas lietas.

Ūdensvīrs

Izvairieties no konfliktiem. Iekšējā harmonija ļaus jums tikt galā ar jebkuru, pat visgrūtāko lietu. Zvaigznes iesaka vairāk pievērsties vietējiem darbiem un tuviem cilvēkiem. Labs laiks lietas pabeigšanai, kas sāktas agrāk.

Zivis

Būs laiks sēdēt mājās, atpūsties no ikdienas iedomības. Labāk ir saņemt viesus mājās, nevis apmeklēt citus. Šajā laikā nav izslēgta tikšanās, kas var mainīt tavu dzīvi uz labo pusi. Tomēr iniciatīvu nevajadzētu parādīt. Kā saka, liktenis atradīs pats!

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment