Horoskops 14.martam: iniciatīva nepaliks nepamanīta!

Šodien, jūsu iniciatīva nepaliks nepamanīta un tiks atalgota. Vai tā būs prēmija vai sods, tas jau atkarīgs no jums!

Auns

Tagad nav piemērots laiks tēriņiem. Tomēr, ja jūs joprojām gatavojat nopietnu pirkumu, labāk konsultēties ar cilvēkiem, kuriem uzticaties. Patiesībā, labāk izprotiet sevi un savas attiecības ar citiem. Un atcerieties: jūs ne vienmēr esat galīgā patiesība.

Vērsis

Risks jums tagad ir nevēlams. Turklāt neņemiet pārāk daudz uz sevis. Apstājieties, paskatieties apkārt uzmanīgi, pievērsieties tiem, kas jūs ieskauj. Iespējams, ka jūsu vidē ir cilvēki, no kuriem jums nevajadzētu sagaidīt neko labu. Mēģiniet pāriet no tiem pakāpeniski.

Dvīņi

Jūs neesat aizmirsis, ka iniciatīva ir sodāma? Īpaši šai dienai. Tavs uzdevums ir palikt virsotnē, ko līdz šim izdevies iekarot. Turpmāka pacelšanās ir nevēlama. Centieties saglabāt harmoniju attiecībās un ģimenē, un nestrīdieties. Esiet elastīgs.

Vēzis

Jūs neguvāt atbalsta un apstiprinājuma vārdus, kurus jūs gaidījāt? Varbūt kāds tevi kritizēja? Neuztraucieties. Padomā par to, kā mācību, kas māca tavu dzīvi. Drīz saule atkal spīdēs tavā debesīs. Tomēr uzmanieties ar alkoholu. Neaizmirstiet, ka visā ir jāievēro mērs.

Lasīt arī: Tūjas sakņojas viegli. Padomi, kā pavairot pašam un ietaupīt naudu par stādiem

Lauva

Varbūt šai dienai jums būs jāizvēlas starp “melnu” un “balto”. Ja jūs vilcināsieties un nevarat izdarīt pirmo soli, kādu laiku atlieciet lēmumu vai apspriedieties ar tiem, kuriem jūs uzticaties. Un mīlestībā jūs sagaida tikai patīkamas emocijas.

Jaunava

Diena prasīs milzīgus izdevumus, gan fiziskajā, gan emocionālajā ziņā. Atstrādājiet visu, kas notiek kā dzīves eksāmens, kas jums jāpārvar. Mēģiniet atpūsties patīkamos brīžos, kas relaksēs un atbrīvos no rūpēm.

Svari

Jūsu lietas mīlas priekšā var iet kalnā. Ļoti drīz jūs pamanīsiet izmaiņas, kas sāks parādīties prātā un dvēselē. Lai gan tas nenozīmē, ka jūs satiksieties ar jaunu partneri, ja jūsu sirds jau ir aizņemta. Kā jūs domājat, vai jūs varat izjust jaunu sajūtu vilni pret personu, kuru jūs zināt pietiekami labi?

Skorpions

Tagad uz dzīves ceļa, jūs var gaidīt testi, kas būs jānokārto. Un ļoti daudz būs atkarīgs no tā, kā jūs ar to saskaraties. Neprasiet palīdzību no cilvēkiem, kuri nav pārāk uzticami. Viņi šobrīd spēj kombinēt savas kārtis.

Lasīt arī: Vitamīns B6, kas aizsargā sieviešu veselību un skaistumu

Strēlnieks

Iespējams, ka jūs gaida pārmaiņas profesionālajā darbības jomā. Sāciet sagatavoties šim nolūkam un savāciet nepieciešamo informāciju. Mīlestības lietās šajā posmā jūs varat gūt otro elpu. Un kāds atradīs savu mīlestību.

Mežāzis

Kaut arī šī diena būs piepildīta ar iedomību, jūs nevarat teikt, ka tā būs tukša. Jums kopā ar nelielām problēmām būs laiks, lai atrisinātu svarīgus jautājumus. Vienīgā lieta, kuru jums tagad nevajadzētu apspriest, ir ar iestādēm. Labāk, ja ikviens darīs savu lietu, un jūsu ceļš nesāks šķērsoties.

Ūdensvīrs

Laba diena, lai veidotu grandiozus plānus, īstenotu drosmīgas idejas un neapšaubītu panākumus. Darbā centies ievērot komfortablu ritmu, neļaujiet kolēģiem un partneriem steigties vai kavēt jūs. Visas izmaiņas situācijā gūs labumu. Jūs gaida patīkamas tikšanās, brīnišķīga atpūta labā kompānijā. Pastāv iespēja, ka radīsies jaunas romantiskas aizraušanās.

Zivis

Jūs varat veikt svarīgas lietas. Varbūt tagad ir vērts pasēdēt ar personālu neformālā atmosfērā. Protams, sarunas skar darbu un, ja jūs varat pareizi izmantot situāciju, tad jums tiek garantētas pozitīvas izmaiņas profesionālajā jomā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment