Horoskops 12.martam: dažus gaida grandiozas pārmaiņas

Šodien, dažus gaida grandiozas pārmaiņas, bet citiem diena paies garlaicīgi. Pirmdiena – rīta kafijas vietā izdzeriet glāzi svaigi spiesta apelsīnu sulas, lai nodrošinātu sevi ar vitamīniem un enerģiju!

Auns

Diena iesāksies strauji un būs piesātināta ar dažādiem notikumiem. Jums būs jāiztērē daudz enerģijas, un jūs var pavadīt noguruma sajūta. Jaunajiem paziņām periods nav pārāk veiksmīgs. Pat mīļais cilvēks var izraisīt aizkaitinājumu. Bet jums ir jātur sevi rokās.

Vērsis

Pirms viena vai otra uzdevuma tiks noteikti kādi apstākļi, un šo uzdevumu risināšana prasīs daudz laika un enerģijas. Bet, ņemot vērā mīlestību, lietas var būt daudz labāk. Šai dienai ir piemērotas romantiskas vakariņas ar svecēm un kopumā harmoniskas attiecības ar mīļoto.

Dvīņi

Šodien jūs varat būt apburts ar šaubu vilni, un nebūs viegli pieņemt lēmumu. Daudzi būs neveiksmju sliekšņa priekšā, nevis jūsu vainas dēļ. Bet uztver visu, kas notiek kā pārbaudījums, kas ir pienācīgi jāpārvar. Centieties neizskaidrot attiecības ar savu mīļoto.

Vēzis

Šajā laikā jums ir jāparāda darbība, jo īpaši saziņas, kontaktu un komunikācijas jautājumos. Šajos gadījumos jūs varat ievērojami gūt panākumus, atklājot jaunas iespējas. Tagad esiet piesardzīgs uz ceļa un esiet uzmanīgs attiecībā uz alkoholu.

Lasīt arī: Piemaksa pie ģimenes valsts pabalsta par bērnu audzināšanu: cik un kā varēs saņemt, kam nepienāksies

Lauva

Tagad ir labs laiks, lai iegūtu prieku, tādēļ, ja ir iespējams, tad jūs varat doties ceļojumā, paplašināt savu redzesloku, apmeklēt teātrus, izstādes vai koncertus. Vai arī jūs varat vienkārši pavadīt laiku kopā ar draugiem. Iepirkšanās braucieni arī dos prieku.

Jaunava

Maz ticams, ka šajā dienā būs grandiozi notikumi, kas pārvērsīs tavu dzīvi. Taču notiek pozitīvas pārmaiņas. Īpaši jūs varat gūt panākumus jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju, kontaktiem un pasākumiem. Mēģiniet atmaksāt parādus, ja jums tāds ir.

Svari

Šī diena jums ir labvēlīga gandrīz visās lietās. Vienīgā lieta, mēģiniet nesolīt. Apstākļi var attīstīties tādā veidā, ka jums būs grūti tos izpildīt un tādu iemeslu dēļ, kas no jums nav atkarīgi. Izvairieties no finanšu problēmu risināšanas. Tagad neņem kredītus un nedod naudu parādos.

Skorpions

Nedodiet solījumus, jo jūs nevarēsiet paveikt gandrīz visu no solītā. Zaļā pūķa ļaunprātīga izmantošana var jums nodarīt lielus zaudējumus, ja nezināsiet savu mēru. Īpaša uzmanība jāpievērš nepazīstamiem cilvēkiem, lai tie nekļūtu par mānīgu nolūku upuri.

Lasīt arī: Vitamīns B6, kas aizsargā sieviešu veselību un skaistumu

Strēlnieks

Diena sola būt ļoti auglīga un dāsna profesionālā ziņā. Izveidojiet rīcības plānu un sāciet risināt uzdevumus, kas jums rodas, netērējiet laiku, tā var nebūt pietiekami. Būs daudzas lietas, bet jūsu neatlaidība un centība sniegs spēku, un jūs varat viegli tikt galā ar jebkuru darba apjomu.

Mežāzis

Izvairieties no izmaiņām visās jūsu darbības jomās, jo tie var izrādīties neiespējami. Tagad jūs varat paļauties uz saviem vecajiem paziņām, kas pavērs jaunas perspektīvas. Tāpēc nemēģiniet izvairīties no tikšanās un sarunām ar veciem draugiem.

Ūdensvīrs

Mēģiniet plānot šodien interesantas lietas. Ir vērts satikties ar cilvēkiem, kas jums dārgi, bet kādu iemeslu dēļ jūs tos neesat redzējuši ilgu laiku. Kāds no jums var nolemt doties iepirkties dvēselei, un kādam vienkārši vajag gulēt un atgūt elpu.

Zivis

Neko sliktu par šo dienu nevar teikt. Jums būs labs garastāvoklis, un spēsiet smagi strādāt un atpūsties. Dodieties uz dabas burvību kopā ar draugiem, un vakaros pastaigas parkā vai pa aleju patīkamā kompānijā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment