Horoskops 14.februārim: sevis paulutināšana dos spēkus!

Šodien būs darba pilna diena, kas vainagosies ar veiksmi, rosīgajiem un darbīgajiem. Dienas otru pusi vēlams atvēlēt romantiskai atpūtai divatā. Vientuļajiem, vēlams neskumt šajā un palutināt pašiem sevi!

Auns

Šajā periodā vislabāk ir plānot lietas, kas jūs interesē. Pretējā gadījumā jūs izpildīsiet rutīnas darbu, neiegūstot no tā nekādu labumu. Kaut arī jūsu personīgās dzīves panākumi var uzlabot jūsu garastāvokli un palielināt jūsu darba efektivitāti.

Vērsis

Tagad jums ir nepieciešams ar svaigu skatu pavērties uz vecajām problēmām un meklēt neparedzētus risinājumus. Jūs varat izdrukāt dokumentus un kārtot lietas. Tas ir labs laiks jaunām paziņām, romantiskām tikšanām un mīlas piedzīvojumiem. Mēģiniet neuzspiest savus padomus un neiejaukties citu cilvēku konfliktos. Ievērojiet drošības noteikumus.

Dvīņi

Atturieties no darījumu veikšanas. Rūpīgi pārejiet pie jauniem projektiem. Iespējami finansiālie zaudējumi. Ja iespējams, pārceliet savus pienākumus uz kolēģu vai tuvu cilvēku pleciem. Izmantojiet brīvā laika pavadīšanai katru brīvo minūti.

Vēzis

Jaunas uzņēmējdarbības uzsākšana, biznesa dokumentu parakstīšana vēl nav ieteicama. Centieties izturēties ar cieņu pret citiem. Tagad jūs varat aizbēgt sevī un radīt iespaidu par noslēgtu personu. Tāpēc radīsies aizvainojumi un nesaprašanās.

Lasīt arī: Romantiskās vakariņas “piecas minūtes” – labākās receptes

Lauva

Tagad jūs varat justies smagi, un jums nebūs vēlmes strādāt. Nepiespiediet sevi, ievelciet elpu, pēc kuras būs viegli pieķerties klāt visiem darbiem. Daudzas no jūsu gaidajām sanāksmēm var tikt pārtrauktas tādu iemeslu dēļ, kas no jums nav atkarīgi. Bet nevajag satraukties, varbūt tās nemaz nav tik svarīgas.

Jaunava

Centieties nepievērst uzmanību mazajiem pārpratumiem, kas var rasties. Jums vienkārši nav pietiekami daudz laika. Iespējams, ka šāda trūkuma vaininieks būs mīļotais vai jauns paziņa, kas ieņems šo lomu.

Svari

Centieties izvairīties no konfliktējošām situācijām, jo ​​strīdos jūs zaudēsiet. Šajā stadijā taktika ir piemērotāka. Ja jūs mēģiniet pieprasīt, kaut ko no radiem un draugiem, pretī jūs saņemsiet tikai aizvainojumu un pārpratumus.

Skorpions

Tagad tev ir ne tikai atļauts, bet pat ieteicams izteikties par savām vēlmēm. Iekšējā balss vedīs uz pareizo ceļu, un, ja jums liekas, ka jūs nevēlaties, kaut ko darīt vai ar kādu tikties, tad jūs to varat klausīt savai iekšējai balsij ar tīru sirdsapziņu.

Lasīt arī: Oriģinālas dāvanas Valentīna dienā

Strēlnieks

Pieņemot lēmumus, nešaubieties par jūsu pareizību. Piesardzīgi novērtējiet to cilvēku padomus, kuri var būt viltīgi ar jums, lai viņi varētu gūt labumu. Šis periods ir labvēlīgs jebkuram centienam. Jūs varat arī iekārtot savu māju.

Mežāzis

Ja darbā ne visi notiek kā tam jābūt, neuztraucieties, viss tiek kompensēts ar kaut ko citu. Nav sagaidāmas nopietnas problēmas. Attiecībās ar mīļajiem, nav jābūt viltīgam – jums ir nepieciešama pilnīga sirsnība.

Ūdensvīrs

Šodiena būs diezgan bagāta ar saziņu un jaunām paziņām. Mēģiniet izslēgt alkatību no jūsu attiecībām ar mīļajiem. Šajā dienā jūs varat plānot biznesa tikšanās, sarunas, dokumentu parakstīšanu.

Zivis

Neapvainojiet savus mīļotos, ignorējot viņu problēmas un pieprasījumus. Uzmanieties no jauniem biznesa partneriem. Neticiet “zelta kalnu” solītājiem. Ja, sazinoties ar mīļoto, kaut kas nepatīk, neveiciet pārsteidzīgus secinājumus.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment