7 romantiskas mājās palikšanas idejas Valentīna dienai, ko varat izmēģināt

Sv. Valentīna diena nav stresa avots. Būsim reāli, tās nav tik lielas brīvdienas, par kādām tās taisa. Tai tikai vajadzēja būt dienai, kad jūs parādāt cilvēkiem, ka jūs viņus mīlat. Visas šīs dārgās dāvanas un lielie žesti tiek vienkārši stumti plašsaziņas līdzekļos. Viss ir mārketings.

“Pērciet šo šokolādi, šo kaklarotu, šo gredzenu utt, lai parādītu, ka mīli savus nozīmīgos cilvēkus” – tas ir tik šausmīgi. Jums nav jāpērk šīs bagātīgās dāvanas, lai parādītu savu mīlestību, labākā dāvana, ko ikviens var dot savam mīļajam, ir uzmanība. Tātad mēs nāca klajā ar pāris idejām par to, ko jūs varat darīt Valentīna dienā, un pat nav nepieciešams iziet no mājām.

Lasīt arī: Romantiskās vakariņas “piecas minūtes” – labākās receptes

1. Sveču gaisma glābs dienu.

Ja jūs neesat īsti plānojis kaut ko, vienkārši izslēdziet apgaismojumu un apgaismojiet telpu ar svecēm, kas spēj nekavējoties mainīt atmosfēru un padarīt visu, vairāk romantisku un juteklisku. Nopietni mēģiniet, ja jūs vienkārši darāt savas ikdienas ikdienišķās lietas, bet sveču gaismā viss būs daudz romantiskāks. Sveču gaismai ir spēcīga iedarbība.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment