Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Dažām zodiaka zīmēm 2019. gads būs veiksmīgs, bet kādam būs jāsaskaras ar grūtībām. Uzziniet par gaidāmajiem notikumiem, lai aizsargātu sevi no nepatikšanām un problēmām.

2019. gads ir ap stūri, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks uzzināt par notikumiem, kas ar jums notiks tuvākajā nākotnē. Saskaņā ar praviešu prognozēm daudziem cilvēkiem nākošais gads būs laimīgs, un patrona dzīvnieks – Dzeltenā Zemes cūka – sekmēs jaunus sākumus un palīdzēs jums gūt panākumus.
Tomēr astrologi apgalvo, ka bez grūtībām un problēmām vēl neiztikt. Speciālisti iesaka jums uzzināt, no kā jums ir jāuzmanās.

Auns

Auna zīmes pārstāvjiem nākamais gads būs saspringts, bet lielākā daļa nepatikšanu notiks gada sākumā. Šajā brīdī Auns var sākt īstenot savus mērķus, bet nestāstiet par saviem nodomiem citiem cilvēkiem, pretējā gadījumā skaudīgi cilvēki var sabojāt tavus plānus. 2019.gadā astrologi iesaka Auniem uzmanīgi iepazīties ar jaunām paziņām un neuzticēt savus noslēpumus nepazīstamiem cilvēkiem un kolēģiem.

LASI ARĪ: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Vērsis

2019. gads Vērsim sola pārmaiņas personīgajā dzīvē, bet tas ir pilnīgi iespējams, ka tie nenesīs daudz prieka. Dzeltenā cūka var radīt nepatīkamu pārsteigumu – bez atbildes mīlestību. Visu gadu Vēršu zīmes pārstāvjiem būs jācīnās ar sāpīgu sajūtu. Tas īpaši negatīvi ietekmēs tos, kas jau ir attiecībās. Lai izvairītos no nesaskaņām ar otro pusi, Vērsim pēc iespējas mazāk jāiepazīstas ar pretējo dzimumu. Tie, kas ir brīvi un meklē mīlestību, biežāk jāuzņemas iniciatīva, lai panāktu savstarpēju attieksmi no viņiem iepatikušās cilvēka.

Dvīņi

Uzticība var atstāt Dvīņus gada sākumā, kas radīs daudz grūtību. 2019. gadā šīs konstelācijas pārstāvjiem būs jācīnās ar neizlēmību, jo viņi riskē zaudēt labas iespējas gūt panākumus. Lai atgūtu ticību sev un tuvotos lolotākajiem mērķiem, izmantojiet noderīgus vingrinājumus.

 

 

Vēzis

2019. gadā Vēžiem var būt atmiņas par saviem bijušajiem partneriem, bet iznīcinātās mīlas savienības atjaunošana nebūs iespējama. Tāpēc negatīvās domas un emocijas kļūs par pastāvīgiem Vēžu pavadoņiem. Tiem, kas jau ir attiecībās, vajadzētu atbrīvoties no domām par saviem ex-mīļākajiem un mēģināt veltīt mīļotajam vairāk laika. Vientuļiem Vēžiem astrologi neiesaka pagarināt pagātni un mēģināt atdzīvināt zaudētās attiecības. Tā vietā jums jādodas meklēt jaunu mīlestību.

LASI ARĪ: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Lauva

Dzeltenā cūka var izraisīt neapdomīgas darbības, kas var ietekmēt Lauvas finansiālo stāvokli vai viņu reputāciju. Daži šī zvaigznāja pārstāvji vēlēsies radīt jaunību savā dzīvē, bet neapdomīgs risks ir saistīts ar zaudējumiem un konfliktiem ģimenē. Lai izvairītos no šādiem nepatīkamiem brīžiem un pavadītu gadu mierā, Lauvām jāpārvar savas emocijas un nedrīkst pakļauties citu cilvēku provokācijām.

Jaunava

2019. gadā šīs konstelācijas pārstāvji var saskarties ar personiskām problēmām. Slāpes pēc jaunām sajūtām var novest Jaunavas pie  krāpšanas, bet pēkšņi romāni neilgs ilgu laiku. Vientuļās Jaunavas riskē iemīlēties bez atbildes, un potenciālais partneris, iespējams, nav tas, par ko viņš uzdodas. Jums nevajadzētu izvairīties no iepazīšanās ar pretējo dzimumu, bet pirms attiecību veidošanas ir vērts labāk iepazīties ar cilvēkiem. Šajā gadījumā būs daudz vieglāk izvairīties no problēmām.

Svari

Svariem var būt problēmas ar darbu, kam seko finansiālas grūtības. Nākamajos divpadsmit mēnešos konflikti ar vadību var rasties biežāk nekā parasti. Ja Svari uzskata, ka patiesība ir viņu pusē, jums nevajadzētu paciest priekšnieku tirāniju un mēģināt saglabāt neprofesionālu darba vietu. Lai izvairītos no šādām problēmām, jums nevajadzētu atlikt  jaunas darba meklēšanu.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Skorpions

Kopumā šī zvaigznāja pārstāvjiem nākamais gads būs mierīgs. Taču pārmaiņas var notikt pavasarī, kurām Skorpioni nebūs iepriekš sagatavojušies. Šajā periodā tiks mainītas darba, finanšu un personiskās sfēras, un tik daudzi pasākumi var salauzt pat spēcīgus un pārliecinātus cilvēkus. Nekrītiet panikā: līdz vasarai viss normalizēsies.

Strēlnieks

Pārdzīvojumi finanšu dēļ ir viena no galvenajām problēmām, ar kurām Strēlnieks saskarsies 2019. gadā. Tomēr tie, visticamāk, būs nevis tāpēc, ka rodas grūtības ar naudu, bet tāpēc, ka Strēlnieks vēlēsies iegūt vairāk, nekā tas ir iespējams pašlaik. Ir iespējams sasniegt vēlamo gada laikā, bet tam ir nepieciešams atrast papildu ienākumu avotus vai labāk apmaksātu darbavietu.

Mežāzis

Saskaņā ar astrologu datiem, Mežāžu dzīve kļūs tik mierīga, ka stabilitāte un kārtība sāks apslāpēt daudzus no viņiem. Tas var novest pie neapdomīgas un pat stulbas rīcības, kas sagrauj parasto dzīves ritmu un rada negatīvas izmaiņas. Šādā veidā jums nevajadzētu censties neko mainīt: tiklīdz būs labvēlīgs laiks pārmaiņām, Visums dos zīmi.

LASI ARĪ: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīru sagaida negaidīts gads. Konflikti ar radiniekiem, draugiem un kolēģiem var notikt biežāk nekā parasti, un iemesls tam būs egoisms un nevēlēšanās iekļauties mīļoto problēmu risināšanā. 2019.gadā Ūdensvīram vajadzētu veltīt vairāk laika mīļajiem un biežāk interesēties par tiem, kas par viņiem rūpējas. Varbūt tas ir atsaucība, kas palīdzēs izvairīties no nopietniem strīdiem un skandāliem.

Zivis

2019. gadā Zivis var kļūt vairāk noslēgtas un pašas par sevi nepārliecinātas. Lai izvairītos no tā un nepalaistu garām labas iespējas, jums vajadzētu programmēt sevi uz panākumiem. Var būt problēmas darbā un nesaskaņas ar iestādēm, kas var novest pie atlaišanas. Tomēr, ja no paša gada sākuma Zivis būs atbildīgas par saviem pienākumiem, uzņemsies iniciatīvu un izmantos savus talantus, grūtības darbā ir maz ticamas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment