Horoskops 15.jūlijam – labas vēstis!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 15. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Turpinās panākumu un lielo izredžu periods. Šī diena var būt gaiša un neaizmirstama. Gandrīz visiem no jums būs paveicies. Klausieties savu intuīciju, uzticieties tikai uzticamākajiem un pārbaudītākajiem cilvēkiem.

Vērsis

Iespējams, ka Vērša mēģinājumi atsavināt savu īpašumu būs pārāk neskaidri. Labākajā gadījumā viņi joprojām mācīsies, atrodoties kritiskā situācijā, lai atrastu nepieciešamos līdzekļus, sliktākajā gadījumā – viņi iznīcinās visu, kas viņiem pieder.

Dvīņi

Iespējama pesimistiska noskaņa. Daži Dvīņi jutīs psiholoģisku nogurumu no vairākām neveiksmēm. Domājiet par tiem, kas ir vairāk nelaimīgi, dodiet viņiem palīdzību.

Vēzis

Iespējams, ka nepieciešamo zināšanu un pieredzes trūkums negatīvi ietekmēs jūsu uzticamību. Impulsivitāte draud radīt nepārdomātas darbības. Nemēģiniet veikt pirkumus emociju ietekmē. Jums nevajadzētu veikt nekādus darījumus, bet tajā pašā laikā mēģiniet ievērot iepriekš noslēgtos līgumus.

LASI ARĪ: Kas tevi satrauc, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Lauva

Šī diena nav piemērota svarīgiem notikumiem. Var būt konflikti ar nejaušiem cilvēkiem, partneriem no tālienes. Pieredze var skart arī Vese***as un finanšu jomas. Sargieties no ceļošanas problēmām vai kopīgiem darījumiem ar ārvalstu partneriem.

Jaunava

Iespējams, ka attiecības ar kolēģiem un padotajiem nemainīsies uz labāko. Strīdi, konflikti nav izslēgti. Mēģiniet būt saprotoši un neizdarīt spiedienu uz citiem. Koncentrējieties uz darba pienākumiem.

Svari

Šī diena simbolizē pārpratumus. Aizkavēšanās, kavēšanās, satiksmes sastrēgumi nav izslēgti. Var rasties konflikti ar radiniekiem par vispārējo ģimenes nekustamo īpašumu. Intuīcija neļaus jums izdarīt lielas kļūdas. Samaksāt gan materiālus, gan enerģijas parādus.

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Skorpions

Šodien notiks vizīte vai sarakste ar attāliem radiniekiem, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība. Centieties stiprināt tuvu cilvēku draudzību un uzticību. Šajā laikā jūs varat sākt jaunus kopīgus projektus.

Strēlnieks

Esteti, mākslas mīļotāji, izklaides cienītāji – Strēlnieka zīmes pārstāvji – var izpausties mākslas radīšanas jomā. Dizaina un interjera dizainerus atpazīs viņu talanta dēļ. Nepārtrauciet sasniegto, nepārtraukti uzlabojieties, kritizējot visu, ko jūs darāt.

Mežāzis

Daudzi šīs zīmes pārstāvji būs dāsni, žēlsirdīgi un līdzjūtīgi, viņi varēs atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Mežāzim siltums radīs komfortu ikvienam apkārt. Šī iemesla dēļ cilvēki ar viņiem sazināsies. Uzziniet, kā atrast dziļu nozīmi visā, kas notiek, daloties savās izjūtās un palielinot enerģiju ar tuviem cilvēkiem, negaidot pateicību vai atbildi.

LASI ARĪ: Jūsu kroņa čakra ir aktivizēta, ja rodas kāda no šīm pazīmēm!

Ūdensvīrs

Daudzi Ūdensvīri, iespējams, vēlēsies atjaunināt savu garderobi. Ūdensvīri pievērsīs lielāku uzmanību to izskatam. Labs laiks tvaika kosmētikas procedūrām, dodieties pie friziera. Efektīvi alerģijas profilakses pasākumi.

Zivis

Iespējamā tuvredzība vai neuzticēšanās savām spējām un prasmēm. Darbā dod priekšroku vecajām, labi pazīstamajām praksēm un metodēm, neievieš inovācijas un izmaiņas.

avots: vedmochka

Leave a Comment