Horo***ps 17. jūlijam – atrodi savu būtību!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Grūtības ar radiniekiem nav izslēgtas. Mājas problēmas var sabojāt karjeras iespējas. Veidot attiecības ar tuviem radiniekiem un kaimiņiem. Jūsu emocionalitāte, atvērtība, labvēlība un dāsnums palīdzēs dažādās dzīves jomās.

Vērsis

Šī diena simbolizē jēdzienu, nepatiesu vērtību, ilūziju aizstāšanu. Vērsis var izskatīties bezrūpīgi un virspusēji. Bet tas šķiet tikai tiem, kas tos labi nezina. Jums ir nopietni jāapsver pamatvērtības un globālie jautājumi. Nemēģiniet maldināt sevi un apkārtējos cilvēkus ar savu trokšņa optimismu.

Dvīņi

Šī diena dos jaunas iepazīšanās un ceļojumus. Taisnība, daži Dvīņi tērēs laiku, lai sakārtotu savu māju. Pagaidiet labas ziņas, ieteikumus, bet neko nemainiet.

Vēzis

Iestāžu atrašanās vieta veicinās karjeras izaugsmi. Bet vissvarīgākais ir tas, ka visi slavējumi un iedrošinājumi būs pelnīti. Jūs varat paļauties uz vides atbalstu un augsta līmeņa cilvēkiem.

LASI ARĪ: Jūsu kroņa čakra ir aktivizēta, ja rodas kāda no šīm pazīmēm!

Lauva

Kāda no Lauvām iegūs izglītību, kāds radīs karjeru; jebkurā gadījumā viņu ietekme un stāvoklis sabiedrībā palielināsies. Jo nopietnāk jūs uzņematies savus pienākumus, jo dāsnāks būs liktenis.

Jaunava

Gandrīz visu dienu Jaunavas inovatīvās ieviešanas tiks apstrīdētas augstākajos vadības lokos. Atkārtoti jāpārdomā sava attieksme pret darbu un vadību. Izvairieties no skandāliem, nepieņemiet kardinālus lēmumus.

Svari

Gaidiet, kad jūs saņemsiet balvas iepriekš. Daudzi Svari tiks sajaukti ar tik daudzām iespējām (veicināšana, peļņas gūšana). Pamatojiet citu cerības, bet piesargieties no nelikumīgām darbībām.

LASI ARĪ: 5 visuzmanīgākās un visrūpīgākās Zodiaka zīmes

Skorpions

Šī diena simbolizē zināšanas, mācīšanos un mācīšanu. Zvaigznes novirzīs Skorpionus, lai veiktu profesionālus darbus. Daži no viņiem sāks atsvaidzināšanas kursu vai dažādus mācību kursus. Ir bīstami tērēt laiku. Tātad jūs varat zaudēt ne tikai laiku, bet arī veselību. Dariet tikai to, kas jums tiešām ir nepieciešams.

Strēlnieks

Strēlnieks var uzkāpt pjedestālā, un visi apkārtējie apbrīnos viņu talantus un spējas. Starp fanu pūļiem, viņi var atrast “savu pusi.” Neaizmirstiet citu uzmanību un neuztveriet liktenis par kaut ko pašsaprotamu. Esiet pateicīgi par visu.

Mežāzis

Jūsu optimisms būs „caurlaide” uz jebkuru vietu. Ar šo noskaņu jūs varat doties vismaz uz tālām zemēm. Un kur jūs dosieties, visur jūs būsiet gaidīts viesis. Gatavojieties, lai parādītu visu savu talantu paleti – aizkars jau aug un fani gaida. Nav svarīgi, vai tā būsi pārpildītā auditorijā vai izveidotā mazā uzņēmumā.

LASI ARĪ: Kad katra Zodiaka zīme ir visskaitākā

Ūdensvīrs

Esiet uzmanīgi: jūs varat pārvarēt uztraukumu, vēlmi uzvarēt kazino vai kārtīs. Esiet saprātīgi ar risku. Atcerieties, ka risks un neapdomība ir dažādas lietas!

Zivis

Šī diena simbolizē pēkšņu tikšanos, draudzību un varbūt laulību ar personu, kas ir daudz vecāka par tevi. Pirms piekrītat šādai nevienlīdzīgai laulībai, rūpīgi apsveriet, vai tā būs piemērota jums.

avots: vedmochka

Leave a Comment