Horo***ps 15.septembrim – ticiet sev un nepadodieties!

Šodien aizsargājiet to, ko esiet panākuši un ieguvuši. Nostipriniet savas pozīcijas. Esiet pārliecināti par sevi un cīnieties par savām tiesībām un ticību saviem mērķiem! Šīs dienas akmeņi: heliotrops, safīrs, coralis.

Auns

Diena ir saistīta ar garīgo transformāciju, kosmiskās enerģijas uztveršanu, morālo attīrīšanu. Ceļojumi, tikšanās un jaunas lietas, kas saistītas ar darbības jomas paplašināšanu, dos pozitīvus rezultātus.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Vērsis

Ļoti nelabvēlīga diena. Apziņas šķelšanās, saindēšanās. Šodien, veiksme var no jums aizgriezties. Viebtuļajiem vajadzētu būt piesardzīgiem, jo ​​var būt konflikts ar kādu, kas viņiem tuvu. Šajā dienā neplānojiet tikšanās ar draugiem.

Dvīņi

Iespējams, ka veiksmīgam pirkumam ir uzlabojies finansiālais stāvoklis vai apmierinātība. Dvīņiem lieliska iespēja atklāt jaunu vai negaidītu romantisku piedzīvojumu, bet jābūt uzmanīgiem, lai nejauktu mīlu ar biznesa plānu paplašināšanu. Dvīņus ieteicams izvairīties no svētkiem. Iespējams, tas negatīvi ietekmēs jūsu veselību.

Vēzis

Nevēlama diena fiziskā plānā. Varbūtēja Sli**ba, trauma vai emocionāls stress. Personiskajām attiecībām raksturīga nestabilitāte. Mēģiniet pārvarēt vēlmi dominēt. Pārāk liela iekšējā enerģija var baidīt citus.

Lasi arī: 10 lietas, ko viņš dara, lai jūs iepriecinātu, bet jūs to pat nepamanāt

Lauva

Diena ir divējāda rakstura un var būt ļoti saspringta. To nevajadzētu uzskatīt par likteni. Jūsu prasības pret lauvas daļu un vēlme stingri aizstāvēt savas intereses var būt pretrunā ar vadības vēlmēm.

Jaunava

Lieliska diena aktivitātēm profesionālās darbības jomā, komerciālām darbībām, karjeras panākumu radīšanai. Iespējams, jauna iepazīšanās vai kāda veida ziņas, kas var radikāli mainīt tavu dzīvesveidu. Varbūt jums būs jāpieņem nopietni lēmumi.

Svari

Pirmā dienas puse būs pārī ar negaidītu ziņu, piedzīvojumiem vai neparastām situācijām, ar kuru jums būs iespēja tikt galā tikai ar intuīciju un slīpumu uz abstrakto domāšanu. Ļoti labs laiks ģimenes attiecībām, pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē, jaunas paziņas.

Lasi arī: Lietas, ko sievietes noklusē

Skorpions

Skorpioniem, lai izvairītos no nepatikšanām, nevajadzētu iet tālāk par viņu kaislībām. Jūsu spēja analizēt gan jūsu uzvedību, gan jūsu partnera uzvedību palīdzēs izvairīties no pārpratumiem. Vajadzētu pievērst uzmanību savai labklājībai. Ievērojiet diētu, atmetiet taukainu pārtiku. Laba diena ārstniecības augu savākšanai vai tradicionālās ārstniecības metodēm.

Strēlnieks

Šī diena sola mieru un līdzsvaru. Šodien tu vari kļūt par situācijas meistaru. Nav izslēgtas mazas ģimenes atšķirības, kas beigsies jūsu labā. Nepārtraukti ilgstošie braucieni un ceļošana. Dienu veltiet klusai atpūtai vai iecienītākajam hobijam.

Mežāzis

Ir iespējams, negaidīts piedāvājums vai tikšanās ar vecajiem biznesa partneriem, bet steiga un koncentrēšanos uz personīgajām interesēm, var traucēt īstenoties plāniem. Jūs labāk apstājieties un apskatieties uzmanīgi.

Lasi arī: Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā sakaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Ļoti nelabvēlīga diena, šodien jūs saskarsieties ar daudzām problēmām, strādājot ar citiem. Iespējams, negodīga attieksme vai cilvēku izlikšanās, kurus jūs uzskatāt par saviem sabiedrotajiem. Ja jūs apdraud, situācija pasliktināsies līdz galējam līmenim.

Zivis

Šodienas Horo***ps iesaka Zivīm atturēties no atbildīgiem lēmumiem un aktīvām darbībām profesionālās darbības jomā. Nemēģiniet pārāk daudz paļauties uz partneriem un negaidiet radinieku palīdzību – dariet visu pats.

Avots

Leave a Comment