Horoskops 16.aprīlim – gaiša diena

Šodien centieties netērēt savu enerģiju nevajadzīgi, kā arī izvairieties no pilnīgas slaistīšanās!

Auns

Neizsmidziniet savus spēkus un enerģiju neko – dariet vissvarīgākās lietas, atliekot sekundārus uzdevumus. Mēģiniet uzturēt labas attiecības ar kolēģiem un partneriem: jūsu profesionālie panākumi lielā mērā ir atkarīgi no viņu atbalsta.

Vērsis

Neuzņemieties paaugstinātas saistības. Ja kaut kas nedarbojas jums, vai vienkārši dvēsele uz to nevelk, atlieciet to. Diena būs ideāli piemērota atpūtai, baudot savu iecienīto hobiju un īsos ceļojumus. Vakarā vairieties no svešiniekiem, kuri mēģinās ieiet jūsu mājās vai pat tikai interesēties par jūsu īpašumu, it īpaši, ja tos pārstāv valdības amatpersonas.

Dvīņi

Šis laiks ir labvēlīgs biznesa tikšanām, komunikācijai un jaunām paziņām. Mīļākie pasākumi, kā arī kontakti ar mīļajiem kļūs par iedvesmas avotu. Ja iespējams, tad varat pavadīt vakaru, atpūsties, vislabāk ārpus pilsētas. Nevēlamas ir azartspēles, īpaši ar svešiniekiem un pat samērā pazīstamiem cilvēkiem.

Vēzis

Jums būs liels atalgojums par izveicību un būsiet spējīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem. Netērējiet laiku. Galvenā uzmanība jāpievērš mājai un ģimenei. Tas ir labs laiks klusai saziņai, piedošanai un izlīgšanai.

Lasi arī: Latvijas Riepu apsaimniekošanas asociācijas biedri šogad bez maksas savāks un pārstrādās 1000 tonnu nolietoto riepu

Lauva

Klusais lēmumu pieņemšanas laiks, lai izvairītos no satraukuma. Neuzticieties visam, ko dzirdiet, nemaz nerunājot par solījumiem – varbūt jūs apzināti cenšas maldināt. Šodien zīmes brīvajiem pārstāvjiem var būt romantisks randiņš. Tas ir labs laiks lieliem pirkumiem. Vakarā neaizdodiet naudu.

Jaunava

Šajā dienā jums, iespējams, būs jāpievēršas svarīgiem jautājumiem – ne tikai jūsu, bet arī svešinieku. Labs laiks, lai atjaunotu šķeltās attiecības, lūgt piedošanu, ja jūs jūtaties vainīgs, piedodiet, ja jūs tiekat aizvainots. Ja jums ir nepieciešams redzēt ārstu, rīkojieties jau šodien.

Svari

Ja jums ir ļoti konkrēts mērķis, tad šajā laikā jūs dosieties uz to ar pārliecinošiem soļiem. Jūs varat iegādāties interjera priekšmetus, risināt mājsaimniecības problēmas, kaut ko darīt pats. Ir lietderīgi uzlabot savu veselību.

Skorpions

Jūsu uzmanību pieprasa ģimene un draugi. Šķiet viņiem rodas sajūta, ka jūs no tiem atsvešināties. Un darbā būs iespēja parādīt savas profesionālās īpašības un parādīt kolēģiem un vadītājiem to, ko jūs patiešām domājat.

Lasi arī: Amerikas Tirdzniecības palātu Latvijā vadīs Arnis Kākulis

Strēlnieks

Iestatiet sev specifiskus mērķus, nelēkājiet no viena gadījuma uz otru. Izvairieties no pārsteidzīgiem lēmumiem un nevilcinieties lūgt laiku pārdomām. Tikai tad, kad jūs pārtraucat satraukties un pielāgoties, jūs varat saprast, kā rīkoties.

Mežāzis

Tagad jums vajadzētu atpūsties, iet kaut kur, kur profesionālās rūpes un mājas darbs nekļūst par atgādinājumu jums. Drīz jums būs nepieciešams spēks, lai īstenotu jaunus projektus. Iespējama svarīga tikšanās ar veciem draugiem. Šajā dienā neizvairieties no fiziskiem vingrinājumiem.

Ūdensvīrs

No rīta ir labi sākt plānot jaunas lietas. Jūs varat viegli atrast kopīgu valodu ar daudziem cilvēkiem. Ģimenei tiks izveidota īpaši silta mīlestības un savstarpējas saprašanas atmosfēra.

Zivis

Veiciet iniciatīvu un nebaidieties pieņemt svarīgus lēmumus. Ir veiksmīgs periods jaunu zināšanu iegūšanai, informācijas meklēšanai, komunikācijai, sanāksmēm. Var gadīties, ka jūs tērēsiet nedaudz vairāk nekā nepieciešams, taču tas nopietni neietekmēs jūsu budžetu.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment