Horoskops 16.decembrim – Fortūna smaidīs radošo profesiju pārstāvjiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 16.decembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iespējams, šodien apstākļi liks jums aktīvi aizstāvēt savus principus un viedokli. Neskatoties uz visām problēmām un grūtībām, mēģiniet saglabāt mieru. Vese***as problēmu iespējamība ir ļoti augsta. Jau kādu laiku jums ir jādodas atpūtā, jo jebkurš kontakts var izraisīt konfliktus ar citiem.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kas tīra tikai skatam

Vērsis

Otrā dienas puse ir ļoti nelabvēlīga saziņai ar draugiem un tuviem cilvēkiem. Situācija var paaugstināties līdz robežai. Nevēlēšanās saprast partneri, uzbudinātība, agresija var izraisīt represīvu rupjību.

Dvīņi

Aizņemta diena – veic dubultu darbu. Iespējams, negatīva ietekme no malas vai sliktām ziņām. Dažādu biznesa darījumu veiksme var būt apšaubāma, komercdarījumi nesniegs peļņu, vai arī peļņa nepamatos centienus.

Vēzis

Diena rada dramatiskas garastāvokļa svārstības, attiecību pārveidi ar partneriem, konkurentu vai konfrontēto ienaidnieku mahinācijas. Zvaigznes neizslēdz nopietnu šķēršļu parādīšanos tavā ceļā, it īpaši, ja jaunas idejas tiek klasificētas kā riskantas. Uzņēmējdarbībā paļaujieties uz intuīciju: draugu padoms vai partnera iejaukšanās var novest pie kraha. Iespējams, ka problēmas jūsu personīgajā dzīvē liks jums pieņemt grūtus lēmums vai liks jums rīkoties izlēmīgi

LASI ARĪ: Jupiters Strēlniekā – vēlmju izpildīšanas laiks

Lauva

Šodien emocijas dominēs pār prātu, kas var izraisīt konfliktus un labklājības pasliktināšanos. Nekādā gadījumā neveiciet rituālus vai burvības šodien. Tas var piesaistīt ļoti bīstamus un ļaunus spēkus. Ir lietderīgi būt pie ūdens, baudīt atslābinošu vannu, apmeklēt baseinu, pirti.

Jaunava

Ambīcijas, agresivitāte, situācijas nepareiza novērtēšana vai neizpildāmi solījumi var radīt sarežģījumus darbā vai personīgajā dzīvē. Šī nav laba diena domāt par karjeru. Šodien labāk neiejaukties nevienos strīdos, jo jūs varat palikt pa vainīgajiem. Neuztraucieties par nelielām detaļām. Tagad zaudēto būs ļoti grūti kompensēt nākotnē.

Svari

Jums šķiet, ka pasaule krīt jūsu acīs, zeme pazūd zem jūsu kājām, un jums nav ne spēka, ne vēlēšanās kaut ko mainīt. Šodien labāk neiepirkties un neiesaistīties nevienā apšaubāmā biznesā, jo sekas var būt vissliktākās. Ja jums ir nepieciešama kaut kāda izmisīga rīcība, neko nedariet. Jūs neko nepanāksiet. Uzgaidiet un pavērojiet attieksmi.

LASI ARĪ: 3 Zodiaka zīmes, kuras visu dzīvi atrodas zem sargeņģeļa spārna

Skorpions

Centieties izvairīties no neuzmanīgiem apgalvojumiem un alkohola lietošanas. Iespējams, nepatīkamas ziņas, kas izsitīs tevi no sliedēm. Ja jūs nezaudēsiet apņēmību darbībās, neuztraucieties par egoismu un lepnumu, jūs varat tikt galā ar problēmām, kas rodas.

Strēlnieks

Iespējamas finansiālas grūtības. Neparedzēts gadījums, nepatīkamas ziņas. Iespējams stress. Būs grūti strādāt, nopietna iejaukšanās un citu cilvēku kļūdas. Izvairieties no neparedzētām situācijām. Pirms pieņemt galīgo lēmumu, nosver priekšrocības un trūkumus. Iespējami pravietiski sapņi.

Mežāzis

Šodien ir aizņemta diena. Bet zvaigznes neiesaka būt pārāk drosmīgiem, jo tas, kas šķiet grūti, patiešām ir vienkāršs. Atlaidiet visas šaubas un ļaujieties uzticības sajūtai, lai jūs pilnībā apņem. Ejiet uz savu mērķi. Pēcpusdienā mēģiniet izvairīties no nevajadzīgiem strīdiem un konfliktiem.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Izmantojiet katru iespēju, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi. Parādiet gudrību un izturību – tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no kļūdām saistībā ar dārgo cilvēku. Pavadiet šo svētdienu mierīgā ģimenes vidē. Kempings palīdzēs atjaunoties. Iespējamas Vese***as problēmas – ir ļoti iespējams stress. Būtu jāuzmanās no infekcijas slimībām, alkoholu nedrīkst ļaunprātīgi lietot.

Zivis

Ļoti disfunkcionāla diena, kas saistīta ar krāpšanu, noliegšanu, uzmākšanos. Ja jūsu plānos ir jauns darbs, atceliet to, pretējā gadījumā jūs pastāvīgi uzskatīsiet, ka jūsu centieni ir velti. Planētas iesaka neiejaukties notikumu gaitā. Varbūt tad lielākā daļa nepatikšanu pazudīs paši par sevi. Nepieciešama uzmanība izdevumiem. Izveidojiet finanšu rezervi – drīz jums tā būs vajadzīga.

avots: vedmochka

Leave a Comment