Horoskops 16. februārim – pārdomājiet savu dzīvi un atstājiet pagātni, skatieties nākotnē!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 16. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Jūsu enerģija pozitīvi ietekmēs darba rezultātus un ļaus jums gūt panākumus daudzos centienos. Planētas dod priekšroku sievietēm Auniem. Vīriešus-Aunus gaida ziņas, kas radīs nelielas, bet daudzsološas izmaiņas personiskajā dzīvē.

LASI ARĪ: Izvēlieties mandalu, lai noskaidrotu, kāda garīgā attīrīšana ir jūsu dvēseles vajadzībām!

Vērsis

Pasīvā, kontemplatīvā diena. Izmantojiet labvēlīgu brīdi, lai apdomātu vai atrisinātu izskatāmās lietas. Privātajā dzīvē ir jāatrod kompromiss starp to, ko vēlaties un kas ir jādara. Visi tiks atrisināts, ja jūs rīkosies kā parasti, uzmanīgi un piesardzīgi.

Dvīņi

Labvēlīga diena administrācijai, valsts iestādēm vai sabiedriskām organizācijām. Jūtieties brīvi uzsākt jaunus riskantus notikumus, nebaidoties, ka tie būs neefektīvi. Centieties atturēties no formalitātēm un spriedzes uzvedībā.

Vēzis

Iespējams, ka atliktās lietas vai ilgstošas ​​saistības prasīs tūlītēju izpildi. Pievērsiet uzmanību Vese***ai, rūpējieties par spēku un nerviem. Esiet piesardzīgi pret tenkām un slavām. Nedodieties vakara pastaigās.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Lauva

Labvēlīga diena, lai sāktu jebkuru biznesu, komunikāciju, ģimenes attiecības. Iespējams, šodien jūs varat atrisināt svarīgas problēmas vai noteikt vecās kļūdas. Izredzes ir jaunās iepazīšanās vai romantiskos piedzīvojumos.

Jaunava

Labvēlīga diena svaigu radošu ideju īstenošanai vai veco problēmu nestandarta risinājumam. Lielisks laiks tērzēt ar pretējā dzimuma cilvēkiem. Iespējams, ka jūs varēsiet realizēt ilgstošu sapni vai gūt panākumus savā personīgajā dzīvē.

Svari

Tiek uzlabota aura, spēja sasniegt mērķus, personīgais šarms. Tomēr planētu ietekme radīs Vese***as problēmas vai sarežģījumus apkārtējā vidē. Mīlestība uz panākumiem un augstām pretenzijām citiem radīs nervu sabrukumu vai nekontrolētu emociju pārrāvumu. Mēģiniet izvairīties no pūļa un neapmeklēt publiskās vietas.

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Skorpions

Diena var būt pārsteigumu pilna. Jūsu aktivitāte, atbildība un entuziasms var radīt labvēlīgus apstākļus materiālās labklājības stiprināšanai – galvenais nepalaist garām savu iespēju.

Strēlnieks

Iepriekšējo dienu konflikta fons tiks izlīdzināts. Zvaigznes dod jums savu labumu. Jūs varat turpināt lēnām, bet noteikti veidot pamatu turpmākiem panākumiem. Šī diena ir labvēlīga personiskām tikšanās reizēm, tomēr saistības attiecībā uz hierarhiju un konservatīvismu attiecībās var traucēt harmonijas izveidošanai.

Mežāzis

Diena sola būt pilna ar interesantiem notikumiem vai negaidītām izmaiņām jūsu personīgajā dzīvē. Palielina jūsu šarmu. Sekss un mīlestības attiecības dos prieku un pašapziņu. Jums ir savs stils, savas idejas par dzīvi – mēģiniet, dalīties ar jūsu partneri ar jūsu hobijiem.

LASI ARĪ: Lūk, kā pareizi uzstādīt elektrības vadus mājās!

Ūdensvīrs

Šī diena būs visizdevīgākā jaunām paziņām un sabojātās draudzības atjaunošanai, kas var radīt pamatu materiālās situācijas uzlabošanai. Tomēr profesionālās darbības jomā ir iespējamas dažas nepilnības, kļūdaini aprēķini vai kļūdas.

Zivis

Merkura patronāža var dot panākumus profesionālajā darbībā. Esiet pacietīgi, meklējiet problēmas būtību. Atbildība un integritāte veicinās visus jūsu centienus. Iespējamie drauga ieteikumi vai palīdzība ietekmēs nākotnes likteni.

avots: vedmochka

Leave a Comment