Horo***ps 16. martam – kolektīvo mērķu sasniegšanas diena!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 16. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīgi svarīgu jautājumu sākums, viss sākās pilnīgi labi. Jūs varat satikt daudz cilvēku. Jums vajadzētu parādīt visu savu ierobežojumu, it īpaši, ja jūs nolemjat kaut ko radikāli mainīt savā dzīvē. Paļauties uz savu intuīciju, veselo saprātu un situācijas izpratni.

LASI ARĪ: 2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Vērsis

Šī diena simbolizē pašnoteikšanos. Planētu atrašanās vieta palīdzēs Vērsim atrast savu vienīgo ceļu uz panākumiem. Nosakot jaunu mērķi, paturiet prātā: tam jābūt ļoti skaidram. Nemēģiniet ar vienu akmeni nosist vairākus putnus – tas vērsīsies pret jums.

Dvīņi

Jūsu darbs, iespējams, būs labs. Kontaktos var būt pilnīga izpratne. Jūsu iespējas ievērojami palielināsies gandrīz visā. Mēģiniet nesaglabāt esošās attiecības ar kolēģiem. Varbūt tagad ir labāk atteikties.

Vēzis

Šīs dienas galvenais notikums var būt daudzsološa iepazīšanās. Apstākļi ļaus jums satikties ar personu, kas var kļūt par jūsu atbalstu garajā dzīves ceļā. Laulību apvienības sola būt spēcīgas un ilgstošas. Nemēģiniet padziļināt sīkas atšķirības un nepārvērst tās strīdos.

LASI ARĪ: 5 astroloģiskie mīti, ko lielākā daļa cilvēku uzskata par patiesību!

Lauva

Šī diena veicina mācīšanos, garīgo un intelektuālo attīstību. Zvaigznes stingri iesaka Lauvām uzlabot savu izglītības līmeni, tāpēc nav labāka laika piedalīties pašizglītības kursos.

Jaunava

Ir pienācis laiks maksāt rēķinus. Jūsu attiecības ar tuviem cilvēkiem radikāli mainīsies: tās kļūs dziļākas un patiesākas. Starp citu, draugi spēlēs ļoti nopietnu lomu jūsu dzīvē. Pozitīva vai negatīva šīs dienas zīme būs atkarīga no tā, kādas attiecības ar citiem jums ir izdevies izveidot līdz šim.

Svari

Planētu stāvoklis dos Svariem radošu enerģiju. Iespējams, šodien daudzi Svari atšķirsies ar pārliecību, gatavību uzbrukumam, aizdomām. Iespējams veiksmīga bezcerīgo situāciju korekcija. Diena ļaus jums uzreiz reaģēt uz mainīgajiem apstākļiem. Ir pienācis laiks pabeigt darbu. Sāciet domāt par jauniem projektiem. Ļaujiet sev darīt, neesiet slinks.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Skorpions

Iespējams, tagad jūsu meklējumi un domas var izpausties konkrētā veidā. Turklāt jūsu finansiālais stāvoklis arī kļūs diezgan stabils. Nepalaidiet garām brīdi, kas ir labvēlīgs visdrosmīgāko un fantastisko plānu realizācijai. Ja jūs nepieļaujat kavēšanos un neskaidrību, jūsu veiksme dzīvē būs izturīga un uzticama.

Strēlnieks

Iespējamas daudzsološas izmaiņas jūsu dzīvē. Varbūt jums ir paveicies mīlestībā: jūs varat precēties – viss būs labi. Ja jums tiek piedāvāts interesants darbs, piekrītiet, pat ja jūs nevarat nekavējoties gūt peļņu.

Mežāzis

Iespējams, ka neliela nevēlēšanās dienas sākumā neietekmēs morāli. Šajā dienā jūs gūsiet labumu no saviem centieniem. Ģimenes dzīve sniedz prieku par savstarpēju uzticēšanos un garīgo komfortu. Šis periods ir kontrindicēts visu veidu ceļojumiem un pārvietošanai. Esiet ļoti uzmanīgi attiecībā uz savu veselību.

LASI ARĪ: Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Ūdensvīrs

Ir iespējams pārbaudīt gara cietoksni, un tie, kas to iztur ar godu, ātri iegūs jaunu dzīvesbiedru vai atkal piedos vecajam, kurš ir atgriezies. Ja nekas jums nepatīk, labākais padoms ir runāt ar psihologu, kurš palīdzēs jums saprast sevi, atbrīvoties no negatīviem vai novecojušiem viedokļiem un attieksmēm. Negaidiet, kamēr dzīve liek jums to darīt, tad jums būs daudz grūtāk.

Zivis

Iespējami panākumi daudzās jomās. Tagad būs īpaši viegli pierādīt sevi, gūt panākumus un sasniegt popularitāti mācību, pētniecības un reliģiskās darbībās.

avots: vedmochka

Leave a Comment