Horo***ps 17. martam – iespējamas izmaiņas dzīvē, varbūt skars pat karjeru!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Auns būs spējīgs ekstravagantām darbībām, viņi iesaistīsies piedzīvojumos. Avantūrisms – nevis jūsu elements, attiecas uz tik labu integritāti un veselo saprātu. Nav vērts arī riskēt, jo drīzumā radīsies labvēlīgi apstākļi godīgai darbībai.

LASI ARĪ: Vai esat gatavi lieliskai burkānu ražai šoruden? Lūk, kas jums jādara pavasarī.

Vērsis

Liels profesionāls un finansiāls panākumu periods. Ļoti drīz, jūsu bizness ies gludi, atbalsts nāks no negaidītas puses. Jūtieties brīvi pievienoties cīņai, cenšoties sasniegt augstus mērķus, tāpēc nelielu neveiksmju gadījumā jums nevajadzētu būt apjukušam.

Dvīņi

Planētu stāvoklis dod psiholoģisku, līdzsvarotu, taisnīgu un skaistu attieksmi. Daudziem Dvīņiem būs raksturīga iekšējā koncentrācija. Visas iniciatīvas, garie ceļojumi, radošais un zinātniskais darbs ir apsveicami. Jūs varat sākt jogas kursu vai cīņas mākslu.

Vēzis

Ir pienācis laiks lielām izmaiņām jūsu dzīvē, lai mainītu profesionālo orientāciju. Iespējas, kas nāk, būs tik negaidīti, ka no tām varat atturēties. Izprotiet savas vēlmes. Kas tev tiešām trūkst?

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

Lauva

Jūsu optimisms būs „caurlaide” uz jebkuru vietu. Ar šo noskaņu jūs varat doties vismaz uz tālām zemēm. Un kur vien jūs esat, visur jūs būsiet laipni viesi. Jaunas emocijas prasa izeju, un jums ir nepieciešams “izlaist tvaiku” lielā kompānijā; Mājās jūs būsiet pārpildīti.

Jaunava

Redzot rūpību, būs pamats daudzu Jaunavu straujai profesionālajai izaugsmei. Ja dodat priekšroku darba braucienam, tajā būs piedzīvojumu elementi, tāpēc, lai izvairītos no nepatikšanām, ir ieteicams atgriezties mājās šodien.

Svari

Šodien jūs būsiet magnēts par īpašu samaksu, un jau jūsu izskatā būs nedaudz intrigas. Uzskatiet, ka jūsu rīcība būs pamatota ar obligāto nosacījumu, ka visas jūsu prasības ir pamatotas, un jūs esat ieinteresēti atjaunot taisnīgumu, un nevēlaties kaitināt personu, kurai jūs sākotnēji nepatikāt.

LASI ARĪ: Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Skorpions

Iespējams, šodien jūs sajutīsiet steidzamo nepieciešamību būt vienatnē ar sevi un ļaut citiem saprast. Šodien zvaigznes iesaka Skorpioniem, ka viņiem vajadzētu nedaudz palēnināt gaitu, atteikties no karjeras problēmām, nedaudz sašaurināt kontaktu loku un veltīt laiku sev.

Strēlnieks

Lai izvairītos no nevajadzīgas vilšanās, labāk ir organizēt izolētas atpūtas iespēju dabā. Tajā pašā laikā vientulība nedrīkst kļūt par pilnīgu izolāciju un vientulību; tas būtu labi, ja tā būtu periodiska, jo situācija ir labvēlīga draudzīgām attiecībām, lai stiprinātu vecās saites. Turklāt jums tagad būs ļoti noderīgi draugu padomi un palīdzība.

Mežāzis

Iespējams, jūsu ienākumi nedaudz palielināsies, ir interesanti, ka tas var notikt vispār, pateicoties algu paaugstināšanai. No garlaicības un izmisuma darbā un mājās var viegli izvairīties, ja dodaties ceļojumā. Jaunie paziņas paplašinās redzesloku un būs patīkami.

LASI ARĪ: Izvēlieties vienu simbolu, lai atklātu savu galveno dzīves tēmu 2019. gadā

Ūdensvīrs

Jūsu cerības, visticamāk, piepildīsies visvairāk pārsteidzoši un negaidīti. Var likties, ka ikviens steidzas apmierināt ne tikai jūsu vēlmes, bet, iespējams, pat kaprīzes.

Zivis

Diena simbolizē izmēģinājumus, kuros Zivis iznāks ar godu. Šodien tie, kas ir veltījušies starpniecības darbiem, paliks bez peļņas. Īpaši viegli atrisināt būtiskus jautājumus un jebkuras krīzes. Izmēģinājumi, kas bija pakļauti jūsu daļai, vājinās vājo, un spēcīgais palīdzēs jums kļūt vēl spēcīgākai. Tātad, ejiet, draugi, bez bailēm un ar pārliecību par dzīvi!

avots: vedmochka

Leave a Comment