Horoskops 17. februārim – esiet uzmanīgi pieņemot svarīgus lēmumus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iespējams, šodien jūs dzirdēsiet daudzus labus vārdus, kas jums adresēti, kas noteikti būs patīkami. Iespējams, ka Aunu sievietes varēs demonstrēt sevi sabiedrībā vai piesaistīt jaunus sabiedrotos savos projektos. Aunu vīrieši saņems ziņas, kas ļaus viņiem atrast jaunu ienākumu avotu.

LASI ARĪ: Kā atpazīt empātiju: 5 pazīmes!

Vērsis

Pievērsiet lielāku uzmanību mīļajiem. Jūtieties brīvi izteikt mīlestību un cieņu pret cilvēkiem, kas vienmēr ir ar jums. Visticamāk, visu konfliktu cēlonis ir jūsu ierobežojums jūtu izpausmē.

Dvīņi

Šodien zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem: jums ir jāpieņem ļoti svarīgi lēmumi. Var rasties konflikti ar varas iestādēm, jo ​​jūs pārāk spēcīgi paļāvāties uz savu spēku vai jūsu partneru garantijām, kā rezultātā jūs nespējat tikt galā ar piešķirto uzdevumu.

Vēzis

Grūts periods. Neatrisinātām problēmām attiecībās ar mīļoto būs vajadzīgs daudz laika un pūļu. Zvaigznes neiesaka eksperimentēt – rīkojieties tikai pierādītos veidos. Ir iespējama Vese***as pasliktināšanās.

LASI ARĪ: Ko mīlestībā nozīmē skaitlis 1111?

Lauva

Šodien nav labākā diena domāt par karjeru. Jūs varat saskarties ar neatrisinātām problēmām vai atliktām lietām, kuru risināšanai būs nepieciešamas ievērojamas laika vai finanšu izmaksas. Nelabvēlīgas laulības attiecības – konflikti var rasties pat stabilos pāros. Šodien labāk ir neiejaukties nevienā strīdā, neaizmirstiet un neuztraucieties par sīkām detaļām. Tagad izdarītās kļūdas būs ļoti grūti labot.

Jaunava

Kritiskā diena. Virspusē ir dzīvības potenciāls, tomēr nelabvēlīgā planētu atrašanās vieta traucēs ideju īstenošanai vai pilnībā likvidēs savstarpējo sapratni komunikācijā. Strīdi ar partneri un savstarpēja aizvainošana var pilnībā iznīcināt esošās attiecības. Iespējams, ka emocijas plūdīs pāri malai.

Svari

Nelabvēlīga diena saziņai ar partneriem, pētījums, jauna biznesa uzsākšana. Zvaigznes norāda uz jūsu Vese***as apdraudējumu. Ja dodaties ceļojumā vai pats braucat ar automašīnu, esiet uzmanīgs ceļā. Iespējamās traumas, Autoav***jas. Nemēģiniet ignorēt savu intuīciju vai mainīt morālos un ētiskos principus – no tā nebūs labuma.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums nevajadzētu pagaidām izšķirties ar jūsu partneri

Skorpions

Ļoti nelabvēlīga diena. Iespējams, ka laiks, kas saistīts ar vērtību pārvērtēšanu, garīgo meklēšanu, sāksies tieši tagad, kas negatīvi ietekmēs jūsu spēju uzticīgi novirzīt jūsu vitalitāti. Šodien labāk nebūt cītīgiem un neiejaukties nekādos konfliktos, jo sekas var nākties visvairāk nožēlot. Ieņemiet gaidīšanas un novērošanas pozīciju.

Strēlnieks

Kritiskā diena. Nestabilitāte personiskajā dzīvē var izraisīt nestabilitāti un aizkaitināmību. Var būt pēkšņas izmaiņas oficiālajā vai sociālajā pozīcijā, kas saistītas ar neslavas celšanu un sliktu vēlētāju mahinācijām. Jums ir nepieciešams novērtēt jūsu vidi.

Mežāzis

Gatavojieties personīgās dzīves problēmām vai nelabvēlīgām personāla izmaiņām. Iespējamais konflikts ar vadību. Nepatīkamas ziņas var nesabalansēt jūs ar savu noskaņojumu vai labsajūtu. Vese***a nedaudz pasliktināsies hroniska noguruma dēļ.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Ūdensvīrs

Nelabvēlīga diena. Šodien lielākā daļa Ūdensvīru var domāt, ka viss ir pret viņiem. Bet neradiet traģēdiju no visa – visticamāk, jūsu aizdomīgums ir vainīgs. Tomēr, ja ir iespējams doties atpūtā, tad to nekavējoties izmantojiet. Tas palīdzēs atpūsties, mierīgi domāt par steidzamām problēmām un izdarīt pareizus secinājumus.

Zivis

Nevēlams laiks jebkurai darbībai. Viss, neatkarīgi no Zivju vīriešiem, kas šodien ieradīsies, būs neveiksmīgs. Mēģiniet sarkastiski izturēties pret likteņa izsmieklu – šodien jums būs jābūt apmierinātam ar to, ko dzīve dāvā. Labi parādīt žēlastību, piedot apvainojumus.

avots: vedmochka

Leave a Comment