Horo***ps 18. aprīlim – esiet jūs paši! Pagaidu apstāšanās!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 18. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Ar negatīviem astroloģiskiem aspektiem palielinās uzbudināmība, aizvainojums, palielinās saaukstēšanās iespējamība. Jāatceras, ka visu mūsu slimību galvenais cēlonis ir nervu sistēmas stress un nestabilitāte. Lielisku jautrību un prieku dos fiziska aktivitāte.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 15. – 21. aprīlim – esiet uzmanīgi, iespējamas problēmas attiecībās!

Vērsis

Vērsis šodien būs ļoti aizdomīgs saistībā ar viņu veselību. Viņi mēdz izolēt sevi savās slimībās, ilgstoši pārdomāt tās, bieži vien nonākot hipohondrijās. Informējiet ārstu par savām slimībām, neārstējiet sevi.

Dvīņi

Planētu stāvoklis ir nelabvēlīgs sievietēm Dvīņiem. Iespējams aukstums un vienaldzība pret partnera trūkumiem un pat viņa teikto. Šajā dienā vienaldzība un slinkums ir bīstami. Tie ir pilni ar agrīnu novecošanu, grumbu rašanos, plikpaurību. Apātijas pārvarēšana tiks apbalvota ar enerģijas pieplūdumu, iespēju mainīt dzīvi uz labāku.

Vēzis

Iespējams, ka šodien Vēzis saskaras ar tiešu skaudību un slepenu iejaukšanos. Pārvarot visus šos šķēršļus, viņi zaudēs lielu spēku, bet tie sasniegs maz. Parādiet savu iedzimto praktiskumu biznesā. Labākajā gadījumā jūs atradīsiet lielus panākumus, bagātības uzkrāšanos, sliktākajā gadījumā – cīņu pret nevēlamiem.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – sagaidāmi svarīgi incidenti!

Lauva

Sāk jaunu ciklu. Un tas būs grāmatzīmēšanas notikumu periods nākotnē. Lauvas būs viņu dzimtā elementā. Enerģijas un optimisma pieaugums neļaus jums sēdēt. Labvēlīgi biznesa kontakti. Jūs varēsiet realizēt savas idejas un pelnīt naudu, ja esat uzmanīgs, izvēloties partnerus.

Jaunava

Šī diena ir romantikai, ceļošanai. Pastāv arvien lielāka vajadzība pēc ciešas fiziskas saskares, apskāvieniem un sajust glāstus. Neuzskatiet, ka kāds jums ir parādā. Bet, ja jūs visi esat nepieklājīgi priecīgi, jūsu sirsnīgais smaids piesaistīs jums daudz fanu.

Svari

Iespējams nomākts. To var izteikt nevēlēšanās pretoties negadījumiem un cerību trūkumam nākotnē. Šo stāvokli var izlīdzināt ar meditācijas, garīgo prakšu, lūgšanu, jogas palīdzību, visu, kas rada prātu miera kontemplācijas stāvoklī.

LASI ARĪ: 5 lietas, kas jāatceras, kad piedzīvojat garīgos blokus!

Skorpions

Planētu stāvoklis iedrošinās Skorpionus būvēt negaidāmas sienas mājā, lai stiprinātu robežas. Šādi var pārvērst savu māju par goda cietumu. Mums ir jāuzticas kaimiņiem. Draudzība un viesmīlība palīdzēs stiprināt jūsu mājokli.

Strēlnieks

Konservatisms un stagnējoša enerģētiskā stāze var izraisīt neparedzamas, destruktīvas sekas. Ir nepieciešams virzīt visu savu enerģiju uz radošo kanālu, kontrolējot un aprēķinot katru soli.

Mežāzis

Daudziem šodien būs jāatklāj pagātnes problēmas, atvainojieties tiem, kurus esat aizskāruši, labojiet kļūdas, labojiet bojājumus – „lieciet ielāpu uz cauruma”. Piedod tiem, kas jūs aizvainoja. Varbūt jūs piedodat parādus.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Ūdensvīrs

Planētu stāvoklis norāda uz panikas un pat histērijas briesmām. Daudziem Ūdensvīriem, iespējams, piespiedu šķiršanās. Jums ir jābūt neticamai izturībai, lai nepārvērtētu savas spējas un neapmierinātu sevi šādos brīžos.

Zivis

Nav izslēgts priekšlikums mainīt darbus vai virzienus Zivju darbībā. Jums ir droši jācenšas vadīt jūsu spēks, mācieties, uzkrāt pieredzi. Bet vienkārši rīkojieties saskaņā ar likumu: “Pirmais solis ir visgrūtākais.” Un tur jūs redzēsiet un parādīsies atbalstītāji un patroni.

avots: vedmochka

Leave a Comment