Horoskops 19. martam – nevilcinieties pieņemt iespēju!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. novembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Auniem, kas ir izvēlējušies skolotāja, mentora, trenera, likteni, iezīmē zaļo gaismu: skolēni un studenti uztvers jūsu katru vārdu. Izstrādājiet visus pieejamos dabiskos talantus, atveriet jaunas spējas sevī, iemācīties mācīties – tagad tas ir vispiemērotākais periods!

LASI ARĪ: Kā mainīt savu dzīvi ar domas spēku

Vērsis

Varbūt tagad ir labāks laiks pārmaiņām un jauniem sākumiem. Nosacījumi ir pilnīgi nogatavojušies, un liktenis pasargā jūs no pēkšņām briesmām. Vienīgais, kas no jums ir vajadzīgs – nevajadzētu riskēt.

Dvīņi

Šodien, iespējams, ir patīkami pārsteigumi: piemēram, jūs varat saņemt negaidītu mantojumu, vai arī jums tiks atmaksāts parāds, kuru esat aizdevis jau sen. Bet, pat ja jums nav personīgi sagatavota laime, nevilcinieties: jūsu centība tiks apbalvota simtkārtīgi!

Vēzis

Šajā laikā atklājas jaunas perspektīvas un jaunas neparedzētas iespējas, pateicoties sadarbībai un jaunu draugu radīšanai. Ceļošana sola ne tikai noteiktu labumu, bet arī palīdz stiprināt vāju veselību un dod interesantu tikšanos. Tagad ceļojums jums būs ļoti noderīgs, situācijas maiņa nomierinās nervus, izklaide dos uzturu iztēlei un prātam.

LASI ARĪ: Kā rīkoties ar naudu, lai iegūtu vairāk

Lauva

Daudzi Lauvas šodien jutīsies komfortabli. Lietas ies labi – gan finansiāli (Lauvām ir iespēja atrast darbu no mājām), gan personiskās, ģimenes. Jūs varat un jums vajadzētu ieguldīt vērtīgos pirkumos. Nelidinieties apkārt: tagad jūs varat diezgan atļauties iegādāties nekustamo īpašumu, zemi, izveidot jaunu interjeru dzīvoklī vai lauku mājā.

Jaunava

Diena simbolizē draudzību un veiksmīgu sadarbību. Jūsu cerības piepildīsies ar draugu palīdzību. Darbs sadarbībā ar citiem ir labākais jums tagad. Uzmanieties, nepārvērtējiet to stiprās puses un spējas, tas var apdraudēt jūsu mērķu īstenošanu.

Svari

Finanšu ziņā šī diena jums būs diezgan labvēlīga. Veiksme gaida Svarus komerciālos, tirdzniecības centienos; radoši cilvēki – rakstnieki, žurnālisti, mākslinieki, mūziķi – var rēķināties ar ievērojamām nodevām. Nav aizliegts apvienot atpūtu ar darbu. Ja šāds „ceļojuma” ceļojums arī ļauj jums sevi pierādīt profesionālajā jomā, uzskatiet sevi par laimīgu – šāds darbs tiks dāsni atalgots katrā ziņā.

LASI ARĪ: Marta robeža: ko ir svarīgi izdarīt katrai Zodiaka zīmei līdz 31. martam

Skorpions

Viss, kas ir iecerēts, piepildīsies, lai kontrolētu apziņas plūsmu un esiet uzmanīgs ar to, ko vēlaties. Neriskējiet finanšu jautājumos un neuzticieties jaukiem, bet nepazīstamiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Nākamais periods ir visizdevīgākais rakstniekiem, žurnālistiem, zinātniekiem un pētniekiem: sagaidāms, ka šajās jomās jūs gūsiet nopietnu progresu.

Mežāzis

Diena simbolizē izvēli. Šodien daudzi Mežāži saskarsies ar izvēli starp pienākumu un prieku. Izvēlieties! Ja parādīsiet stingru nodomu izpildīt budžetu, ir lietderīgi doties brīvdienās un baudīt atpūtu. Šajā gadījumā budžets, protams, atradīs līdzsvaru, bet jums, protams, pietrūks interesanta iepazīšanās ar daudzsološajiem partneriem.

LASI ARĪ: Venēras tranzīts Ūdensvīrā no 1. līdz 26.martam: atklāts, radošs un māksliniecisks periods

Ūdensvīrs

Šodien jūs varat atvērt jaunus horizontus, jaunas un neparastas perspektīvas. Tas ir labākais laiks lielām iniciatīvām, kas atvērs pilnīgi jaunu lapu jūsu dzīvē. Pārmērīgs mērķis var nopietni kaitēt cēlonim. Šajā laikā ir nepieciešama tikai piesardzība un ierobežošana.

Zivis

Šī diena ir veiksmīga, uzsākot Zivju politisko karjeru, reklāmas kampaņu. Zvaigznes dod priekšroku Zivju patroniem, iesācējiem politiķiem. Ja jūs pats iesākāt intrigu pret kādu, tad pasteidzieties atteikties no šiem plāniem un atstāt sava uzmanības vienīgo priekšmetu, pretējā gadījumā viss tiesiskuma spēks (ne tikai zemes, bet arī debesu) būs uz jums.

avots: vedmochka

Leave a Comment