Horoskops 20. martam – sapņi sāks kļūt par realitāti!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. novembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Daudziem Auniem šo diena raksturos stabilitāte un spēja manevrēt, disciplīna un emociju kontrole. Kritiskās situācijās tas palīdzēs izvairīties no nesaskaņām un skandāliem ar radiniekiem. Ģimenes harmonija ir jūsu rokās, un tās galvenais stāvoklis ir jūsu nevainojama uzvedība.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – īstenojiet pamestos projektus!

Vērsis

Jūsu priekšā ir neparasti veiksmīgs periods. Lietas iet augšup, un pēc tām – materiālā bagātība. Labvēlīgs laiks svarīgām izmaiņām visās dzīves jomās. Pilnībā realizējiet savus ambiciozos mērķus, vadošie kolēģi un laulātais kopumā “komandēs parādi”.

Dvīņi

Daudzi Dvīņi uzradīsies, lai iegūtu visu nozīmi un praktiskos ieguvumus. Tas ir nepieciešams, lai atbalstītu garastāvokli. Jūs varat iesaistīties sarakstē un sarunās. Jums nevajadzētu riskēt ar to veltīgi.

Vēzis

Beidzot, veiksme jums smaidīs. Miglainās personīgās laimes izredzes kļūs par realitāti. Nemēģiniet palikt eiforijā, izvairīties no pārsteidzošām un nepārdomātām darbībām, ne „sadedziniet tiltus”. Esiet uzmanīgi uz ceļa un pie stūres

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Lauva

Šo dienu diez vai var saukt par notikumu un spilgtu iespaidu pagrieziena laiku. Lauvām sākas bagāts periods, kurā ir dziļas jūtas un spēcīgas emocijas. Varbūt tas būs vērtību pārvērtēšanas periods. Ir vērts gatavoties uz visu savu pasaules skatījumu pārstrukturēšanai.

Jaunava

Jūsu oficiālā nostāja ir spēcīga, pat iespējams noteikt noteiktu augstumu. Jūs uzzināsiet, kas ir īsta mīlestība (precētas dāmas var patīkami pārsteigt viņu laulātais). Nereklamējiet darbā savu personīgo dzīvi, tas var nepatikt iestādei un kaitēt jūsu uzticamībai.

Svari

Diena simbolizē vērtību pārvērtēšanu. Daudziem Svariem būs vēlme atbrīvoties no nevajadzīgas komunikācijas. Būtu patīkami saprast sevi un attiecībās ar citiem, labāk būtu veidot vērtību sistēmu, atbrīvoties no uzkrātā negatīvā.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – izvairieties no rutīnas!

Skorpions

Ir pienācis laiks izlēmīgām darbībām: veiksme ir uz sliekšņa, vēlmes tiek izpildītas gandrīz nekavējoties. Jūs tuvojaties vienam no jūsu dzīves laimīgākajiem periodiem. Esiet pacietīgi – nav vairs ilgi jāgaida.

Strēlnieks

Ir patīkami atzīmēt, ka šodien daudziem no jums būs jauni ietekmīgi patroni, kuri vēlas palīdzēt jūsu attīstībai un karjeras izaugsmei. Jā, un tie, kas jau iepriekš jums ir patronizējuši, tagad nepametīs šo lomu. Uzziniet, kā pieņemt palīdzību. Parasti Strēlnieks viegli aizdod plecu, bet, kad viņiem pašiem ir nepieciešams atbalsts, viņi izrāda lepnumu.

Mežāzis

Viss, ko jūs darāt, ko jūs uzņematies šajā dienā, var tikt veiksmīgi pabeigts. Labvēlīgas kosmiskās ietekmes stiprinās jūsu attiecības ar cilvēkiem, palīdzēs iegūt jaunus ciešus kontaktus, kas būs labvēlīgi visos aspektos. Parādiet gudrību un pieticību, nerādiet savu panākumu. Tas pasargās jūs no jaunas skaudības un sliktas gribas viļņa.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – pastāv briesmas sasteigt un pieļaut kļūdas!

Ūdensvīrs

Šodien daudzi Ūdensvīri jutīs, ka labāk ir atbrīvot spoles šobrīd un paļauties uz likteni, ka augstākie spēki viņus ved pa savu dzīves ceļu, un pats galvenais – netraucēt tiem. Klausieties tagad jūsu iekšējo balsi, jūsu intuīcijas pamudinājumus: jūs varat tam uzticēt pat vairāk nekā iemeslam.

Zivis

Ir visi panākumu priekšnosacījumi. Ja plānots, veiksmīgi iziet un doties uz aizjūras braucienu. Nākotnē jūsu palīdzība draugiem dos bagātīgas priekšrocības. Jūs saņemsiet vairāk par to, ko esat sējuši. Nekavējoties rīkojieties, vai arī varat palaist garām unikālu iespēju.

avots: vedmochka

Leave a Comment