Horoskops 19.septembrim – ieklausieties savā intuīcijā!

Šodien svarīgi iekšējie notikumi. Daudz notikumu, kas notiks dzīves aizkulisēs. Atbrīvojieties no bailēm, kas jūs aizkavē,esiet drosmīgs un ticiet sev un saviem spēkiem. Izvairieties no intrigām un komunicējiet tikai ar pašiem uzticamākajiem cilvēkiem. Esiet savaldīgi savās emocijās, centieties atrast to, kas jūs vieno ar partneri. Vientuļajiem, var rasties iespēja atrast, kādu, ar ko dalīt savu dzīvi. Darbā un finansēs veiksies, apvienojoties ar kādu, un darot darbus kopā. Centieties izvērtēt savus mērķus un nostādīt prioritātes. Šīs dienas akmeņi: uguns opāls, hematīts, serdoliks.

Auns

Labvēlīga sadarbība ar partneriem un aicinājumi uz iestādēm. Zvaigznes solā jums sekmīgi atrast papildu ienākumu avotus vai pāriet uz jaunām aktivitātēm – jūs varat viegli realizēt savus plānus un nodomus. Jūsu optimisms, šarms un loģika liks partneriem sadarboties.

Lasi arī: Jānomaina spuldzīti! Cik katras Zodiaka zīmes pārstāvju vajag, lai to izdarītu?

Vērsis

Zvaigznes brīdina jūs pret riskantām darbībām, apšaubāmām paziņām un lietām, kas saistītas ar Vese***as apdraudējumu. Atceliet ieplānotos apmeklējumus, sapulces, randiņus un pavadiet šo dienu mājās. Šodien spriedze var pieaugt līdz robežai, jo jūs saņemsiet sliktas ziņas.

Dvīņi

Dvīņiem būs jauns hobijs vai viegls flirts, kas patiks abiem partneriem. Zvaigznes brīdina, ka ideāls, kas jums raksturīgs, var liegt jums pareizi novērtēt pielūdzēja priekšrocības un trūkumus. Zvaigznes brīdina par pārāk spēcīgu emociju izpausmi: sabiedrotā kritika ir laba saprātīgās robežās.

Vēzis

Diena sola sniegt panākumus uzņēmējdarbības nozarē. Tavā apkārtnē parasti ir daudz cilvēku, kurus jūs piesaistiet ar savu sākotnējo domāšanu, labu izturēšanos un netradicionālu pasaules skatu. Sabiedroto palīdzība, sociālisms, spēja atrast pareizos risinājumus – tas viss palīdzēs jums izveidot priekšnoteikumus finansiālajai labklājībai. Ir ieteicams rūpīgāk izpētīt savu partneri. Varbūt viņš nav tas, ko viņš apgalvo.

Lasi arī: Mīl mani līdz Nā*ei: nejauciet aizraušanos ar apsēstību – tas ir bīstami

Lauva

Lauvai ir iespēja virzīties pa karjeras kāpnēm. Dienas otrajā pusē nevar izslēgt nepatikšanas, jo tiek vainota nesteidzība un slepenu kaitējumu izraisītas šaubas. Izmantojiet prātu un viltību, lai rezervētu nākotni: iespējams, jums būs lieli izdevumi.

Jaunava

Pirmajā dienas pusē dzīves potenciāla palielināšana var pozitīvi ietekmēt profesionālās darbības sfēru. Šis laiks ir labvēlīgs laulībai, lielām iegādēm, ceļojumiem un atpūtai. Tomēr nelemj svarīgus lēmumus finanšu jautājumos, jo planētas ietekme uz jūsu dzīvi ir nestabila: peļņa ir tikpat iespējama kā zaudējumi.

Svari

Kopš rīta sagaidiet pārpratumus un nesaskaņas ar apkārtējiem cilvēkiem. Jūsu vēlme pēc pārmaiņām un negatīva attieksme pret jebkāda veida piespiešanu var radīt problēmas attiecībās ar vadību. Diplomātiskā talanta trūkums padara jūs neaizsargātu, bet, pateicoties prātam un atjautībai, jūs vienmēr varat atrast izeju no jebkuras kritiskās situācijas.

Lasi arī: 13 lietas, kas ir jāzina par vīrieti, pirms ar viņu apprecēties

Skorpions

Laba diena. Zvaigznes sola neparedzētu veiksmi vai ļoti labvēlīgu situāciju, lai atrisinātu mīlas problēmas. Neatbrīvojiet iniciatīvu no savām rokām, negaidiet palīdzību no patrona – dariet visu galvenokārt pats. Drosme, šarms un inteliģence dos panākumus.

Strēlnieks

Zvaigznes brīdina: iespējams, ir liels skandāls vai pārtraukums ar ilgu draugu. Strīdi un savstarpēji apvainojumi var pilnībā novērst izlīguma iespēju. Neizslēdziet traumu vai sirdslēkmi. Šodien ir iespējami nepatīkami piedzīvojumi, katastrofas, Sli**ba. Esiet piesardzīgs, vadot automašīnu vai šķērsojot ielu.

Mežāzis

Zvaigznes paver panākumus mīlestības lietās. Varat droši atrisināt kādu no problēmām savās personiskajās attiecībās ar biedru. Jūsu tikumība un pašpārvalde palīdzēs atrast kopīgu valodu un nonākt savstarpējā sapratnē. Horoskops šodienai iesaka netikties ar jaunām paziņām – laikposms tas nav piemērots: jūs varat pārvaldīt, būt uzmanības centrā, un tikt pie nepelnīta aizvainojuma vai vilšanās, kas var pamatīgi sabojāt noskaņojumu.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs: Šodien visu savu neatlaidību, šarmu, daiļrunību nevajadzētu novirzīt uz jaunu materiālo labumu sasniegšanu, bet gan par uzvarēto pozīciju saglabāšanu. Neatsakiet citu palīdzību – jūs esat noderīgi kopīgam darbam un kolektīvām darbībām. Plānotās sanāksmes, sarunas vai braucieni, visticamāk, neizdosies.

Zivis

Šodien Zivis, iespējams, pieļaus kļūdas un nepareizus aprēķinus profesionālās darbības sfērā nelabvēlīgo ieņēmēju dēļ vai kļūdaini interpretējot informāciju. Zvaigznes brīdina, ka jums vajadzētu pievērst uzmanību savai Vese***ai vai tuvu cilvēku Vese***ai. Planētu nelabvēlīgais izvietojums nosaka pēkšņas izmaiņas garastāvoklī, emocionālajos sadalījumos vai Sli**bas.

Avots

Leave a Comment