Horoskops 2.martam: būs daudz kārdinājumu!

Šī diena solās būt pilna ar dažādiem kārdinājumiem, uz labu vai ļaunu, tas vēl nav zināms!

Auns

Nevajadzētu būt nekādām emocionāliem uzliesmojumiem, ja jūs pats tos nesagādāsiet. Un jūs varat sabojāt noskaņu sev un savam mīļajam, ja jūs sāksiet pieķerties viņam par sīkumiem un naidoties bez iemesla. Paturiet prātā: negatīvās emocijas tagad jums ir kontrindicētas.

Vērsis

Tagad jūs varat palikt drūmā noskaņojumā, jo jūs nejūtat cieto zemi zem kājām. Mēģiniet atrast tādu profesiju, kas palīdzētu jums atdot savas tumšās domas. Nav ieteicams plānot gadījumus, kas saistīti ar nopietnu fizisko slodzi.

Dvīņi

Ir grūti prognozēt, kā jūs uzvedīsieties vienā vai otrā situācijā. Par to pašu rīcību vai sakot, jūs varat reaģēt pavisam savādāk, un ir absolūti neiespējami noteikt, kas ietekmēja jūsu reakciju. Brīdiniet ciešus cilvēkus un kolēģus, ka viņi ir nomācoši un, lai nenāk pie jums.

Vēzis

Neļaujiet sev būt slinkiem. Jums var būt interesantas idejas. Un nevilcinieties sazināties ar tiem, kas var palīdzēt to īstenošanā. Esiet uzmanīgs ar savu mīļo, lai nepieļautu aizvainojumu un strīdus. Jums nopietni jāanalizē jūsu finansiālās spējas un jādomā par to, kā izvairīties no zaudējumiem un saglabāt stabilitāti. Tagad nav vērts aizņemties naudu.

Lasīt arī: Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: vārdi, kurus ir kaitīgi izrunāt

Lauva

Ja jūs nevēlaties sarežģīt savu dzīvi, tagad neveiciet nekādus solījumus, īpaši cilvēkiem, no kuriem jūs esat atkarīgs. Šī diena var būt saspringta, tādēļ neriskējiet ar nopietniem plāniem. Bet bija labs laiks, lai tiktos ar cilvēkiem, kam ir siltas jūtas.

Jaunava

Jūs nedrīkstat pakļauties nekādām kārdinājumiem, kas tagad būs daudz. Vairāk paļaujieties uz sevi, bet paturiet prātā: ja jūs sākat, apkrāpt, jūs saņemsiet sodu un kļūdīsieties daudz. Diena ir aktīva darbībai, tāpēc mēģiniet plānot tos gadījumus.

Svari

Centieties nepalaist garām notikumus, kas var ietekmēt jūsu profesionālo karjeru. Pat ja jūs vienkārši uzaicinās uz kādu ballīti vai prezentāciju, noteikti ejiet, jo tagad ir visas iespējas, kā sagrābt veiksmi aiz astes. Visticamāk, jūs saņemsiet interesantus ieteikumus, vai arī jums varēs noderēt pazīstami draugi. Palīdzība nāk no tā, kur jūs to negaidāt.

Skorpions

Jūsu neapmierinātība neļaus jums atrast izeju no šīs situācijas. Tagad ir iespējams izveidot jaunas uzņēmējdarbības saites. Mīlestības attiecībām šis periods ir labvēlīgs. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji var iegūt iespēju atrast dvēseles draugu.

Lasīt arī: 7 galvenie Visuma likumi

Strēlnieks

Lai sasniegtu pozitīvus rezultātus, būs jāveic daudz darbību. Ja jums ir jārīkojas nevis ar sabiedrotajiem, bet ar pretiniekiem, mēģiniet panākt mierīgu vienošanos ar viņiem, vismaz uz laiku. Nemēģiniet rīkoties steigā vai spēcīgu izjūtu ietekmē.

Mežāzis

Tagad netērējiet laiku, mēģinot pārliecināt kādu. Sarunas nekādā ziņā neizraisa neko, tādēļ to pierāda nevis ar vārdiem, bet gan ar darbiem. Bet atjautība un pat zināmā mērā viltība var kalpot par labu jums. Iespējamas izmaiņas uz labāko mīlas sfērā.

Ūdensvīrs

Negatīvas emocijas var noslīcināt jūsu prāta balsi, tādēļ pastāv ievērojams risks, ka var rasties nopietna kļūda. Neapmieriniet savu sirdsapziņu, jo vairāk jūs pakļaujaties kārdinājumam saņemt vieglu naudu, jo jūs varat zaudēt daudz vairāk, nekā jūs saņemsiet.

Zivis

Tagad mums izdosies apiet šķēršļus, kādus var likt nekaunīgas personas un slepeni pretinieki. Dīvaini, ka jums ir tie, un tuvākajā vidē. Bet, nosakot personu, nemēģiniet izprast attiecības un kaut ko pierādīt. Klusuma taktika būs visefektīvākā. Laba diena visam, kas saistīts ar mīlestību.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment