Horoskops 3.martam: dzīve ir skaista, kad neesi viens!

Šo dienu vēlams atvēlēt patīkamām nodarbēm un vaļaspriekiem, kā arī romantiskiem randiņiem. Dzīve var sākt likties burvīga!

Auns

Jūs varat parādīt oratoriskās spējas un pārliecināt ikvienu, ka jums ir taisnība. Daudzas durvis ir atvērtas pirms jums, vienkārši nesajauciet visus piedāvājumus uzreiz. Tas pats attiecas uz mīlestību. Šajā jomā jūs varat sagaidīt patīkamus pārsteigumus.

Vērsis

Jaunu uzņēmējdarbības līgumu slēgšana un līgumu parakstīšana būtu jāatliek uz citu dienu. Darīt to, kas jums patīk. Šī diena ir ļoti labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību un jauniem romantiskiem vaļaspriekiem. Jums jābūt pēc iespējas vairāk svaigā gaisā.

Dvīņi

Centieties daudz nesatraukties, pat ja jūsu mīļie tev lūdz pārāk daudz. Vētrainas jūtas tagad var liegt jums pieņemt pareizo lēmumu. Pat ja šī diena izrādās grūta un jūs vēlaties atpūsties pēc dienas darba, to nedrīkst izdarīt ar alkoholu.

Vēzis

Šī diena ir diezgan laba. Vienīgais “bet”: jūs varat vai nu ātri nogurt, vai vienkārši trūks spēka. Bet tas nerada bažas. Mēģiniet atpūsties vairāk un neizsmelt sevi ar pārmērīgu fizisko piepūli. Nenoliedz sev izklaidi. Pozitīvas emocijas tagad jūs iepriecēs.

Lasīt arī: Domas materializācija: trīs paņēmieni, kas palīdzēs sasniegt vēlamo

Lauva

Jūs tagad nepieļausiet nopietnas kļūdas vai nepareizus aprēķinus. Tomēr jums nav jāuzticas visam, ko dzirdat, nemaz nerunājot par cilvēkiem, kurus jūs nezināt pietiekami labi, nedodiet solījumus. Varbūt tagad viņi vēlas maldināt jūs vai vienkārši iemest putekļus acīs.

Jaunava

Šajā dienā viss tiks izcīnīts. Ja jums ir mīļais cilvēks, tad mēģiniet veltīt tam vairāk laika un uzmanības. Kopīgie braucieni un ērta komunikācija dos jums daudz patīkamu minūšu. Vientuļos šīs zīmju pārstāvjus visticamāk sagaida jauna iepazīšanās. Vienkārši esi uzmanīgs un mēģiniet nepalaist garām savu laimi.

Svari

Šajā periodā jūs vairāk interesēsieties par personīgiem jautājumiem. Bet ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā, kāda nostāja jums būs. Tagad jums ir jābūt vairāk iecietīgam pret apkārtējiem cilvēkiem un neuzspiediet savu viedokli. Pazemīgs lepnums, un kopumā diena sola izdoties visievērojamākajā veidā.

Skorpions

Centieties nedarīt neko nopietnu, jo jūsu plāni var sabrukt, saskaroties ar realitāti. Ja jūsu attiecībās ar mīļo personu jūs neesat apmierināts ar kaut ko, tagad ir labākais laiks, lai apspriestu šo jautājumu.

Lasīt arī: Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: vārdi, kurus ir kaitīgi izrunāt

Strēlnieks

Šajā dienā jūs parādīsiet visu savu rakstura stingrību. Bet neizrādiet svešumu un vienaldzību citiem. Noskaidrojot attiecības ar savu mīļoto, pamēģiniet saprast viņu. Pretējā gadījumā nebūs iespējams izvairīties no nopietniem konfliktiem, kas varētu radīt nevēlamās sekas. Novērtējiet to, kas jums ir.

Mežāzis

Šonedēļ jūs varat tikties ne tikai ar jaunām interesantām paziņām, bet arī ar tikšanās ar veciem draugiem. Kaut arī patīkami pārsteigumi ar to nebeigsies. Varbūt jūs vienmēr būsiet uzmanības centrā. Tas sniegs spēku un pašapziņu, kā arī ievērojami uzmundrinās.

Ūdensvīrs

Visu dienu jūs būsiet pakļauti dusmām un aizkaitināmības uzbrukumiem. Bet paaugstināta agresivitāte no jūsu puses var kavēt plānu īstenošanu. Jūsu nesaturēšanas dēļ jūs varat pamest cilvēkus. Ja jūs joprojām nevarat kontrolēt emocijas, vislabāk ir pavadīt kādu laiku vientulībā. Turklāt zvaigznes iesaka jums būt vieniem.

Zivis

Šodien, mēģiniet sastādīt grafiku sev un pieturēties pie tā. Pretējā gadījumā pastāv liela varbūtība, ka jūs pats radīsiet haosu, jo jūs uzreiz ķersiet visu. Mēģiniet neuztraukties par sīkumiem. Jūs pavadāt vairāk laika patīkamu cilvēku kompānijā un vēlams brīvā dabā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment