Horo***ps 20.martam: enerģiska diena

Šodien būs pietiekoši daudz enerģijas, lai realizētu visus plānus un piepildītu savas vēlmes!

Auns

Jums ir jāuzņemas iniciatīva savās rokās. Ja izvēlaties gaidīšanas un skatīšanās attieksmi, diena notiks bez īpašiem notikumiem. Jūsu personīgajā dzīvē var būt izmaiņas uz labāko pusi. Kaut arī pēdējā lomā jums nevajadzēs sevi spēlēt. Neatsakies no tiem, kam vajadzīga palīdzība. Labi darbi netiks nepamanīti, un drīz jums tiks atalgots.

Vērsis

Šis periods palīdzēs jums koncentrēties un sākt plānot jaunus nopietnus notikumus. Šī diena ir vairāk piemērota sagatavošanas darbam, bet to, kas tiks darīts tagad, priecēs vēlāk. Ģimenē – klusa un mierīga atmosfēra.

Dvīņi

Tagad jums nav nepieciešams steigties. Neapsoliet palīdzību nevienam, kamēr jūs nesaprotat situāciju, un neiesteidzieties uzņemties uz sevi, ja jūsu vidē radīsies konflikts. Pievērsiet pietiekamu uzmanību saziņai ar cilvēkiem, apsveriet viņu noskaņas un vēlmes. Bet neejiet citu cilvēku kaprīžu pavadā. Jūs veltīsiet vairāk laika lietām, kas jums dod prieku.

Vēzis

Šajā stadijā var rasties konflikti darbā, un citi centīsies jūs iesaistīt tajos. Centieties nenostāties kāda pusē, bet uzņemties neitrālu pozīciju. Pretējā gadījumā jūs varat nokļūt zem kādas personas smagās rokas, kuras stāvoklī esat interesēti.

Lasīt arī: SINDIJA KRAUFORDE MIRDZ JAUNAJĀ RESERVED KAMPAŅĀ

Lauva

Jums var būt dažādas iekšējas pretrunas. Neskaidrot attiecības ar saviem mīļajiem, paturiet sevi rokās. Paredzams labvēlīgs lietas iznākums, sasniedzot jebkuru darījumu kārtību, tādēļ droši plānojiet šim periodam svarīgākās sanāksmes.

Jaunava

Šis periods ir mierīgs, izmērīts darbs. Patiesi, jums būs daudz nepatīkama. Centieties izvairīties no konfliktējošām situācijām, jo ​​strīdos pēdējais vārds nebūs jūsu. Vairāk laika pavadīt saziņā ar mīļajiem un draugiem. Ir lietderīgi nodarboties ar sportu.

Svari

Tuvākajā nākotnē jums būs liela enerģijas pieplūde un enerģijas rezerves palielināsies, tādēļ, ja jums ir svarīga uzņēmējdarbība, tad labāk to sākt īstenot – viss ir jāizdara. Arī tagad ir labvēlīgs laiks jaunām paziņām un visam, kas saistīts ar mīlestību.

Skorpions

Tagad nav labākais laiks, lai noskaidrotu attiecības ar mīļoto. Jūs varat reaģēt uz saliekamiem apstākļiem vairāk emocionāli nekā parasti, un spējat pateikt daudz lieku lietu konflikta karstumā. Jaunām paziņām šī diena nav piemērota.

Lasīt arī: Saeima noraida ideju pensionāriem saņemt 50% no mirušā laulātā pensijas

Strēlnieks

Pat tās idejas un domas, kas no pirmā acu uzmetiena var šķist nereālas, drīz atradīs pamatu. Tomēr jums vajadzētu būt uzmanīgākam pie stūres, un, ja iekšējā balss ir pretstatā ceļam, labāk palikt mājās.

Mežāzis

Labs laiks, lai pārdomātu savas uzņēmējdarbības izredzes, konsultējieties ar tiem, kas ar jums ir saistīti ar kopīgām interesēm. Tagad jūs varat tērēt daudz enerģijas rezerves, tāpēc atrodiet iespējas atjaunot savu spēku.

Ūdensvīrs

Šajā dienā var vēlēties mainīt kaut ko dzīvē. Neierobežo sevi ar spontānām izpausmēm. Sanāksmes, sarakste un ceļojumi var atvērt jaunas perspektīvas un vienkārši baudīt prieku. Fiziskais darbs vai fiziskā aktivitāte palīdzēs atjaunot mieru un palielināt vitalitāti.

Zivis

Šajā laikā jums ir pietiekoši izturīgs spēks, un galvenais uzdevums būs izlemt, kur to nosūtīt. Varbūt ir uzkrājies mājsaimniecības darbu, līdz kuriem rokas ilgu laiku nesniedzās. Tas ir labs laiks, lai risinātu tos. Atrodoties attiecībās ar mīļoto personu, jāuzņemas kopīgas atpūtas iniciatīva.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment