Horoskops 19.martam: iespējami sīki pārpratumi

Šodiena sola veiksmi it visā, netiek izslēgti sīki pārpratumi, kas tomēr beigsies labi vai ar patīkamu humora devu!

Auns

Lai sasniegtu pozitīvus rezultātus, būs jāveic daudz darbību. Ja jums ir jārīkojas nevis ar sabiedrotajiem, bet ar pretiniekiem, mēģiniet panākt mierīgu vienošanos ar viņiem, vismaz uz laiku. Nemēģiniet rīkoties steigā vai spēcīgu emociju ietekmē.

Vērsis

Šai dienai tev būs nepieciešama stingra disciplīna, precizitāte un rūpība. Lai sasniegtu mērķi, jūs dosieties lēnām, bet pārliecinoši. Ir vērts atturēties no jauniem pasākumiem. Labāk pārbaudiet vēlreiz, vai jūsu potenciālie sabiedrotie viņiem ir gatavi.

Dvīņi

Šajā dienā jums ir jāaprēķina situācija divus gājienus uz priekšu un aktīvi jārīkojas, lai realizētu savas idejas. Centieties radīt labu iespaidu uz cilvēkiem, ar kuriem būs jāsazinās. Diezgan grūti saprast mīļoto. Izskaidrošanos labāk atlikt. Labāk ir tikai darīt to, kas patīk.

Vēzis

Jūs varēsiet parādīt oratoriskās spējas un pārliecināt ikvienu, ka jums ir taisnība. Daudzas durvis ir atvērtas pirms jums, vienkārši nesajauciet visus piedāvājumus uzreiz. Tas pats attiecas uz mīlestību. Šajā jomā jūs var sagaidīt patīkami pārsteigumi.

Lasīt arī: SINDIJA KRAUFORDE MIRDZ JAUNAJĀ RESERVED KAMPAŅĀ

Lauva

Jaunu uzņēmējdarbības līgumu slēgšana būtu jāatliek uz citu dienu. Darīt to, kas jums patīk. Nākamā diena nav ļoti labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību un jauniem romantiskiem vaļaspriekiem. Jums jābūt pēc iespējas vairāk svaigā gaisā.

Jaunava

Jūsu lietās ir labas izredzes gūt ievērojamu progresu. Bet, ja jūs joprojām esat plānošanas posmā, nelūdziet vadību apstiprināt jūsu darbības. Uzticieties sev vairāk.

Svari

Neplānojiet nopietnu uzņēmējdarbību nākamajā dienā. Neviens neatbrīvos tevi no ikdienas problēmu atrisināšanas, bet jums nepieciešams sākt patstāvīgi, lai īstenotu jaunus projektus vai rīkotu svarīgas sarunas. Jaunām paziņām un romantiskām tikšanām šis periods ir diezgan piemērots.

Skorpions

Tuvākajā nākotnē viss notiks jums par labu. Ja jums ir mīļais cilvēks, tad mēģiniet veltīt tam vairāk laika un uzmanības. Kopīgie braucieni un ērta komunikācija dos jums daudz patīkamu minūšu. Vientuļos šīs zīmes pārstāvjus visticamāk sagaida jauna iepazīšanās.

Lasīt arī: Nākošnedēļ sāksies 28. Rīgas modes nedēļa

Strēlnieks

Jūs tagad nedrīkstiet pieļaut nopietnas kļūdas vai nepareizus aprēķinus. Vienkārši neuzticieties citu cilvēku solījumiem. Varbūt tagad viņi vēlas maldināt jūs vai vienkārši iepūst miglu acīs. Jums biežāk būs jārisina citu cilvēku problēmas, nevis jūsu. Liels risks ātram nogurumam.

Mežāzis

Iespējami nelieli pārpratumi. Nepievienojiet tiem pārāk lielu nozīmi. Mēģiniet aizpildīt šo dienu ar pozitīvām emocijām. Ir pienācis laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas, komunikāciju un tikšanās. Vēlams pievērst lielāku uzmanību radiniekiem un draugiem, iepirkties ekonomiski un priekš mājas.

Ūdensvīrs

Tagad ir laiks pozitīvām pārmaiņām, kas var ietekmēt gan biznesa, gan personiskās attiecības. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē būs interesantas paziņas, kas vēlāk ietekmēs jūsu turpmāko dzīvi. Vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, kā arī mīļotā sabiedrībā.

Zivis

Centieties būt ļoti godīgi ar cilvēkiem, kuri jums nav vienaldzīgi. Jebkāda falsifikācija nepaliks nepamanīta, un tuvākajā nākotnē tiks atklāta patiesība. Neplānojiet gadījumus, kad jums ir lielākas fiziskās vai emocionālās izmaksas.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment