Pavasara ekvinokcijas diena 2018. gada 20. martā

Pavasara ekvinokcijas diena ir svarīgs notikums, pie tam gan no astronomiskā, gan ezotēriskā, gan enerģētiskā viedokļa.

Pavasara ekvinokcija 2018. gadā notiks 20. martā. Šajā dienā īpašā veidā jūs varat prognozēt savu likteni, izpētīt nākotni, pārrakstīt dzīves vēsturi. Un tas viss ar cilvēku zīmju palīdzību. Attiecībā uz pašu notikumu tas gandrīz vienmēr paliek nemainīgs – dzīvi, mieru, enerģiju un visu dzīvi sāk atjaunot, lai galu galā pārveidotos.

Lasīt arī: Dziedātājs un trīs meitu tēvs Edgars Kreilis tomēr nespēj saglābt laulību

Pavasara ekvinokcija: astronomijas un astroloģiskie skati

No astronomijas viedokļa, pavasara ekvinokcija ir ļoti svarīga, jo Saule tuvojas astronomijas gada beigām. Atgriešanās punkts, pēc kura dienas sāk palielināties, bet nakts laiks – samazināties. Tur nāk astronomiskā vasara.

Attiecībā uz astroloģiju, tad 20. martā, aptuveni sešos vakarā, Latvijā, beidzas vecais astroloģiskais gads. Saule pāriet Auns zvaigznājā, atstājot Zivju zīmi. Šī ir īsta svētku diena astrologiem un visiem cilvēkiem. Viss astroloģiskajā pasaulē sākas ar Auna zīmi. Auns ir darbība, pirmā zodiaka zīme, kas simbolizē aktivitāti. Var teikt, ka 20. martā notiks neparedzēta supernovas sprādziena rašanās. Pasaule tiks pārveidota, enerģija būs pārmērīgāka.

Lasīt arī: VNĪ: sākta arhitektoniski un vēsturiski nozīmīgās Kultūras ministrijas ēkas fasādes atjaunošana

Pavasara ekvinokcija un bioenerģētika

Cilvēki, kuri studē bioenerģētiku, ir pārliecināti, ka pavasara ekvinokcijas diena ir enerģijas atjaunošanas periods. Un tas ir tikai dārgums visiem, kas sapņo par jaunas dzīves uzsākšanu, pārtraucot pagātni, atjaunojot enerģiju un panākot panākumus. Šajā gadījumā palīdzēs rituāli, burvestības un pat banāla koncentrēšanās uz pozitīvu.

Ezotēriķi un ekstrasensi atzīmē aktivitātes pieaugumu, kuru ieteicams novirzīt uz mīlas jomu. Pavasaris un mīlestība ir lietas, kas ir saistītas un, kā jūs zināt, savstarpēji izveidotas. Pavasara ekvinokcijas dienā ikviena cilvēka uzvedība kļūst ārkārtīgi nestabila, un viss tikai tāpēc, ka enerģija iekšpusē mutuļo. Un, ja mēs nedosim tai izeju, enerģija sāks pārveidoties pretējā kārtībā: ne par labu, bet par kaitējumu. Šis ir mīlestības atzīšanās laiks, ideāla partnera meklēšana, jaunu attiecību sākums, kāzas, atklājumi, eksperimenti un iespaidi.

Lasīt arī: Tūjas sakņojas viegli. Padomi, kā pavairot pašam un ietaupīt naudu par stādiem

Svarīgie pavasara ekvinokcijas notikumi

Ekvinokcija ir īpaša brīvdiena, kas ietver gadsimtiem senas tradīcijas. Senos laikos cilvēki organizēja lielus svētkus ar tautas festivāliem, atspirdzinājumiem, laimes stāstiem, rituāliem un pavasara slavēšanu.

Astronomiskais pavasara sākums 2018. gadā nokļūst 20. martā, nevis pirmajā, kā visi domāja. Šajā dienā Saule pāriet pāri ekvatoram no dienvidu puslodes uz ziemeļiem, padarot dienu vienādu ar nakti. Un vēl:

  • pēc 20. marta diena sāks aktīvi pieaugt;
  • dažās valstīs un citu tautu kultūrās pavasara ekvinokcija tiek svinēta kā jaunā gada sākums;
  • šī brīvdiena tiek uzskatīta par atskaites punktu, kad visa daba pamostas no miega, priecājoties par gaismas uzvaru pār tumsu;
  • ekvinokcijas diena saka, ka beidzot beidzas ziema. Un ne tikai ziema, bet arī vecais astroloģiskais gads;
  • šajā diennaktī, var tikt izpildītas jebkuras vēlmes, ir svarīgi tikai būt patiesiem attiecībā pret augstākajiem spēkiem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment