4 frāzes, kurās jums nekad nevajadzētu teikt personai ar depresiju!

Depresija ir tipiska psiholoģiska nestabilitāte. Katrs cilvēks kādā brīdī savā dzīvē iet caur šo nomācošo fāzi, izmantojot depresiju. Dažreiz fāze ilgst ilgu laiku, un tā ir diezgan smaga, un dažreiz tas tiek pārvarēts īsā laika periodā.

Diemžēl ne tikai depresijas blakusparādības padara cietēja dzīvi grūtu, bet viņu dzīve principā kādā ziņā apstājas. Viņi nedzīvo “normālu” dzīvi, tāpat kā daudzi no mums, jo depresija viņus ir pārņēmusi.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Cilvēki, kas cieš no depresijas, regulāri saskaras ar labsirdīgiem, bet nederīgiem “padomiem” no apkārtējiem. Viņi nevēlas atvērties apkārtējiem cilvēkiem, jo viņi baidās, ka viņi tos nesapratīs.

Ja jūs vēlaties palīdzēt personai, kas cieš no depresijas, nekad viņam nesakiet šīs četras frāzes, lai neaizskartu!

1. Izlauzies no tās (no depresijas)

Cilvēki parasti nepareizi saprot depresiju. Viņi domā, ka kāds to izmanto kā līdzekli, lai piesaistītu uzmanību vai arī tas būtu pēc savas izvēles un vēlēšanās. Realitāte ir pilnīgi pretēja tam. Cilvēks nemedī depresiju. Depresija pakāpeniski pārlien un paliek pie tiem. Viņi nevar vienkārši “izkļūt no tā” tikai tāpēc, ka jūs to iesakāt. Viņi nevar atbrīvoties no drudža vai gripas paši, tāpat viņi nevar atbrīvoties no depresijas ar vienu pirkstu klikšķi. Tas ir ļoti nereāli un nepraktiski sagaidīt no personas, kas ir nomākta. Neiesakiet viņiem vienkārši paņemt un izkļūt no depresijas, jo tas nav viņu kontrolē.

Lasi arī: Jūs nožēlosiet, ja jūs izšķirsieties ar šīm Zodiaka zīmēm!

2. Ir cilvēki, kuri atrodas vēl sliktākā situācijā

Depresīvie cilvēki bieži to dzird: “Kāpēc jūs jūtaties tik slikti? Jums ir visas pasaules svētības, padomājiet par cilvēkiem, kuriem nav nekā. ”

Nav labi justies pateicīgiem, ka viņi ir labāki par visiem nepriviliģētajiem cilvēkiem, bet, no otras puses, nomākti cilvēki zina par viņu svētībām. Tas nenozīmē, ka viņi nevar justies pateicīgi par visām viņu labvēlīgajiem svētībām, bet viņi joprojām jūtas slikti. Depresija nenāk tikai pie tiem, kuriem viņu dzīves laikā nav svētību, un tas var aptvert absolūti ikvienu cilvēku dzīvi. Tā ir Sli**ba, kas var klauvēt pie jebkuras personas durvīm.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

3. Vai esat pārliecināts, ka jums patiešām ir jālieto zāles?

Mēs nekad nejautājam un nepieprasām tādu absurdu jautājumu personai, kurai ir kāda cita Sli**ba. Bet cilvēkiem, kas ir nomākti, bieži vien to jāuzklausa. Pastāv uzskats, ka antidepresanti ir kaitīgi Vese***ai. Cilvēki domā, ka tās ir narkotikas, no kurām jums jāturas cik vien iespējams tālu. Viņi neapzinās, ka ārsti parasti izrakstīt antidepresantus, lai palīdzēt apspiestajiem cilvēkiem tikt galā ar savu sāpīgo slimību. Tātad, pirms nosodīt kādu par antidepresantu lietošanu, padomā par to, ka tradicionālās zāles, ko mēs patērējam, cīnās ar citu slimību.

Lasi arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

4. Bet man, šķiet, ka jūs labi tiekat galā ar savu darbu/skolu

Šī doma parasti notiek cilvēku prātos, ka, ja kāds strādā arī darbā, birojā vai ir labs students, tāpēc tas jūtas labi savā emocionālajā dzīvē. Nav nepieciešams, lai cilvēki, kas pakļauti depresijas uzbrukumam, izolētos. Viņi cīnās ar visu savu spēku, lai parādītu sevi sabiedrībai pēc iespējas normālāk. Viņi mēģina apmeklēt publiskas tikšanās, vadīt visu darbā, pavadīt laiku kopā ar draugiem, bet viņi joprojām jūtas zuduši un bezcerīgi. Galu galā, tie plēšas uz pusēm, no tā, ko viņi piedzīvo. Viņi mēģina piemuļķot visus, parādīt sevi laimīgu, taču realitāte ir tāda, ka tiem ir salauzta dvēsele un viņiem ir nepieciešama palīdzība un atbalsts no viņu mīļajiem.

Avots

Leave a Comment