Horoskops 2018.gada aprīlim: gaida daudz jaunu pārsteigumu

Dvīņi

Aprīlī Dvīņiem dzīvē nebūs globālu izmaiņu. Jūsu patrons Merkūrs joprojām ir vājināts, kas nozīmē, ka viņš nevarēs jums palīdzēt. Diemžēl jūsu antagonists Neptūns jūs laiku pa laikam mocīs, bet nebaidieties: viņš neradīs jums nopietnas nepatikšanas. Šajā mēnesī jums būs jācīnās par jaunām izjūtām un pozitīvajām emocijām, bet pat cīņa pati par sevi varēs jūs iepriecināt. Vissvarīgākais ir nebaidīties: jo Dvīņiem, bailes ir galvenais ienaidnieks, kā arī grūtību avots.

Lasīt arī: Katoļu Lieldienas 2018.gadā

Vēzis

Mēness ir jūsu galvenais patrons, un mēneša laikā viņas garastāvoklis nemainīsies. Tas ietekmēs jau savākto vēža emocionālo stāvokli. Dažreiz pieredze var radīt nopietnas problēmas. Turklāt, kad divi jūsu antagonisti bieži traucē jūsu dzīvi. Enerģētiski spēcīgā Marsa negatīvā ietekme nemitīgi ietekmēs jūsu ražīgumu, kas var radīt problēmas darbā un grūtības izpildīt uzņēmējdarbības pienākumus. Saturns var traucēt jūsu panākumiem jūsu personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka jums nedomāt par mazajām lietām un nepakļauties pretinieka planētu ietekmei. Šim mēnesim ir vajadzīga pacietība un neatlaidība.

Lauva

Lauvas, kā vienmēr, būs uz augšu. To panākumu iemesls būs spēcīgās Saules pozitīvā ietekme. Veiksme tevi burtiski pavadīs visur. Darbā jūs jutīsieties pārliecināti, tāpēc jūs varat droši piedāvāt jaunas idejas un pat pieprasīt paaugstinājumu no vadības. Personīgajā dzīvē arat sagaidīt arī nelielas, bet tomēr uzvaras. Vienīgā problēma jums būs Mēness, kas dažkārt radīs jums grūtības. Bet nebaidieties. Jūsu stiprais patrons-Saule noteikti pasargās tevi no viņa ietekmes.

Jaunava

Aprīlī Jaunavai būs jācīnās par savu laimi. Tas ir tādēļ, ka diemžēl jūs nesaņemsiet palīdzību no kosmosa, tāpēc jūs esat atbildīgs tikai par saviem panākumiem un neveiksmēm. Jūsu patrons Merkūrs vēl ir vājš, tāpēc Jaunava nedrīkst paļauties uz viņa atbalstu. Bet jūsu antagonisti bieži vien traucēs jūsu dzīvi un radīs jaunas grūtības jums. Astrologi iesaka jums iegūt spēku un pacietību, lai vissvarīgākā brīdī jūs nevarētu pazust zem pretinieka planētu negatīvā spiediena.

Lasīt arī: Kad ir pareizticīgās Lieldienas

Svari

Aprīlis dos prieku un jaunus sasniegumus tikai mērķtiecīgiem un izturīgiem Svariem. Mēneša sākumā varat paļauties uz divu jūsu patronu – Veneras un Saturna palīdzību. Tomēr mēneša vidū Venera pāriet vājinātā stāvoklī, kas nozīmē, ka Svari zaudēs savu atbalstu. Tomēr mēneša pirmajās dienās jums joprojām būs iespēja izveidot personīgo dzīvi un pat atrast patiesu mīlestību. Jūsu ienaidnieka planētas iejaucas ar jums mēneša laikā. Saules un Marsa negatīvā ietekme galvenokārt ietekmēs jūsu noskaņojumu. Mēģiniet atrast pozitīvu emociju avotu, lai izvairītos no emocionālā stāvokļa pasliktināšanās un produktivitātes samazināšanās.

Skorpion

Astrologi apgalvo, ka aprīlī Skorpionu noteikti gaidīs panākumi. Tas izskaidrojams ar to, ka divi jūsu patroni uzreiz būs nostiprināti. Spēcīga Marsa enerģija dos jums jautrību un pašapziņu. Tiešie papildu spēki pareizajā virzienā. Piemēram, jūs varat pierādīt sevi darbā, kas palīdzēs jums pacelties pa karjeras kāpnēm. Saule būs jūsu personīgais labais garastāvoklis. Pavasarī cilvēkiem ir nepieciešamas pozitīvas emocijas, un, pateicoties jūsu patronu atbalstam, jūs varat tos viegli iegūt.

Strēlnieks

Mērķtiecīgums un cītība ir raksturīgas Strēlnieka iezīmes. Tomēr pat aprīlī tie nepalīdzēs jums būt veiksmīgiem. Uzvaras būs, bet nenozīmīgas, un tās neradīs īpašu prieku. Astrologi ieteiktu Strēlniekam sūtīt enerģiju sasniegt mīlas iekarojumus, un palīdzēs jums ar šo pastiprinātu ietekmi no Neptūna. Ar spēku jūsu patrons sniegs jums pārliecību, kas dažkārt trūkst, tiekoties ar patīkamu cilvēku, un pirmajā randiņā. Pāriem, astrologi iesaka dažādot pelēko rutīnu. Izstrādājis radošo darbu, jūs ne tikai dodat jaunumus savām attiecībām, bet arī spilgtas sajūtas.

Lasīt arī: Kaķis – talismans: izvēlieties to pēc savas horoskopa zīmes

Mežāzis

Marss ir jūsu galvenais palīgs aprīlī. Tā pozitīvā ietekme radīs jūsu uzvaras. Īpaši šismēnesis būs veiksmīgs Mežāžiem, kuri meklē jaunu darbu vai plāno mainīt darbības jomu. Plānus vislabāk ir veidot mēneša sākumā, un tos vislabāk sākt īstenot no aprīļa vidus. Dažreiz jums būs grūti, taču ir vērts atcerēties, ka izmaiņas būs pozitīvas tikai tad, ja jūs centīsities un parādīsiet pacietību. Nebaidieties sākt dzīvi no jauna: šajā mēnesī jums izdosies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru burtiski vajās pēc jaunām sajūtām. Tāpat kā iepriekšējā mēnesī, aprīlī jūsu patronu planētas būs spēcīgas. Tomēr nekas lielisks nenotiks ar tevi. Saskaņā ar astrologu datiem, būs veiksmīgi tikai tie Ūdensvīri, kuri nebaidās meklēt pozitīvu emociju avotu. Tas, kas mēģina, būs apmierināts ar rezultātu. Jūs varat mainīt darba vietas, doties ceļojumā vai vienkārši iepazīt interesantus cilvēkus. Astrologi saka: tev izdosies, tev vienkārši jāpieliek pūles.

Zivis

Zivīm īpaši veiksmīgi būs mēneša sākumā. Šajā laikposmā Venēra kļūs spēcīgāka, kas nozīmē, ka varat sākt aprīli, meklējot mīlestību vai mainot tēlu. Jūs varat apvienot biznesu ar prieku, un, iespējams, ārējo izmaiņu dēļ jūs pievērsīsiet pretējā dzimuma uzmanību. Mēneša uzvedība mainīsies pastāvīgi, un tas var ietekmēt jūsu noskaņojumu. Šajās dienās jūs uzreiz jutīsities, kā samazināsies jūsu pašcieņa un pašapziņa. Tomēr jums nav jāpakļaujas jūsu patrona kaprīzēm. Veiciniet komplimentus un bieži vien atcerieties, ka jūsu sasniegumi ir jūsu pilnīgi nopelni. Astrologi neiesaka pieņemt svarīgus lēmumus aprīļa beigās, jo šajā laikā antagonistiskās planētas var izsist no pareizā ceļa.

Ziemā mūsu enerģija ir novājināta, un tādēļ nogurums, pieredze un produktivitāte samazinās. Tikai trīs vienkārši soļi palīdzēs atjaunot enerģijas līdzsvaru un vitalitāti īsā laika periodā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment