Kaķis – talismans: izvēlieties to pēc savas horoskopa zīmes

Mājdzīvnieki mājās vienmēr rada pozitīvu enerģiju. Bet kā izvēlēties kaķi ar zodiaka zīmes palīdzību? Mūsu raksts jums palīdzēs šajā jautājumā. Bet, ja jums jau ir mīlulis, tad nekādā gadījumā neatsakieties no tā. Mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām.

Auns

Jūs varat izvēlēties kaķēnu vai kaķi ar ļoti aktīvu raksturu un vēlams spilgti rižā krāsā. Rižu kaķēnu, jo īpaši, ja tas nav garspalvains, tā ir jūsu izvēle. Rižā krāsa var būt viena no vairākām krāsām, un varbūt vienīgā. Rižie kaķi, pēc tautas uzskatiem, piesaista mīlestību, bet arī piesaista veiksmi.

Vērsis

Mežsaimnieciskajiem Vēršiem nekas nav lapāks par kaķis, nevis kaķenes: tie ir lielāki un parasti ir slinkāki. Raugieties sev pēc vispūkainākā un vēlams mierīgākā kamoliņa. Jūs varat izvēlēties pat tīršķirnes garspalvaino Ragamuffin, jo jūs varēsiet rūpēties par viņu pēc vajadzības. Un pēc būtības viņi ir ļoti mierīgi un kļūst burtiski par ģimenes locekli.

Dvīņi
Pat Dvīņiem, kuri bez kaķa var atrast darbu, var dot laimi mājā, ja viņi saņem četrkājainu mājdzīvnieku. Protams, ir ieteicams izvēlēties īsspalvu kaķeni, jo tā neprasīs tik daudz uzmanības. Jums var derēt Bombejas kaķene, neskatoties uz skaisto spīdīgi melno kažoku. Bet paturiet prātā, ka tā ir tik pat ziņkārīga kā jūs!

Lasīt arī: Mīlestības Horo***ps nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: neieciklējieties uz pagātni

Vēzis

Protams, dārgiem Vēžiem, kas tik ļoti piesaistīti pie mājas, derēs tikai visvairāk māju mīlošie dzīvnieki. Tāpēc persiešu kaķis un kaķene burtiski ir jūsu izvēle. Lai arī mazliet vairāk slinks un nelaimīgs par vilnas kopšanu, eksotiska, kas nāk no persiešu šķirnes, darīs savu. Krāsa un šķirne var būt jeb kāda, jo visi kaķi ir saistīti ar māju.

 

Lauva

Kaprīzs un mērķēts uz unikalitāti, Lauvai no vispiemērotākajām eksotiskām sugām, piemēram, Sfinksa vai pūkains un liels-Mei Coons. Abām šīm šķirnēm būs nepieciešama viņu kapteiņa uzmanība. Jūs varat arī ņemt jebkuru kaķēnu ar rižu vai zeltainu smilšu krāsu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem ir piemēroti skotu nokareno ausu kaķenes. Ar kaut ko viņas ir līdzīgas jaunavas raksturam, jo tās ir bez problēmām un neatkarīgas. Ir svarīgi, lai viņas labi izaugtu ar bērniem, un viņām nav pārāk garas spalvas. Arī jums būs piemērots, parasts trīskrāsains kaķis.

Lasīt arī: Finanšu Horo***ps nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: daudziem finansiālā situācija izmainīsies

Svari

Kaķis, kas ir ideāli piemērots Svariem, ir krievu zilais. Viņi ir gan aristokrātiski, gan skaisti, vienmēr cenšoties sazināties ar kādu, un pats galvenais – ir lietderīgi ietekmēt atmosfēru mājā. Vissvarīgākais, lai izvēlētos šīs Zodiaka zīmes kaķu pārstāvjus, ir tas, ka mājdzīvniekam ir jābūt visskaistākajam un graciozakajam.

Skorpions

Skorpioniem var būt lepns un dumpīgs Siāmu kaķis. Galu galā jūs pilnīgi sapratīsiet viens otru, un no viskaitīgākajām kaķenēm jums būs visnoderīgākais mājdzīvnieks. Faktiski katrs jūsu izvēlētais kaķēns pielāgojas jums, un jūs noteikti to mīlēsiet.

Strēlnieks

Ļoti piemērota šķirne Strēlnieka zīmes pārstāvjiem – Mančkins, smieklīgi kaķi ar īsām kājām. Viņiem ir silta un patīkama krāsa, un tie nesīs prieku viņu īpašniekiem. Saskaņā ar raksturu jums der jautri un aktīvi kaķēni, kuri jau kā pieaugušajiem, ļauj saglabāt savu dzīvesprieku.

Lasīt arī: Hibla Gerzmava sniegs koncertu Latvijas Nacionālajā Operā

Mežāzis

Ēģiptes Mau ne tikai pievērs jūsu uzmanību sev – tas jūs aizvedīs no ikdienas rūpes un rutīnas, liekot jum to darīt tieši tā. Un viņš sevi veltīs tikai jums. Dažādībai, šīs zīmes pārstāvjiem principā, derēs aktīvs un jautrs mājas dzīvnieks, par kuru viņi domās biežāk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri reti ir saimnieciski un var būt slinki, lai viņi pat tīrītu sevi. Bet tas nenozīmē, ka viņi nevar iegūt pūkainu mājdzīvnieku. Parastās bezšķirnes mājas kaķenes ir ātri pieradināmas un, ja vēlas, neslikti padodas dresūrai. Viņas pieņemsies prātā pie sava saimnieka un palīdzēs jaunos atklājumos.

Zivis

Kaķa krāsa ir vēlama, lai būtu tumšāka, jo tie absorbē enerģiju vairāk. Un jā, tā ir vēlama kaķene, nevis kaķis. Jūsu mājdzīvnieks ļaus jums izglābties no daudzām smagām domām un rūpēm. Klausieties savā nojautā- jūs un kaķēns izvēlēsieties viens otru.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment