Horoskops 2018. gada decembrim – būs nepieciešama diplomātija, lai atrisinātu problēmas!

Svari

Svariem decembrī, zvaigznes un planētas radīs tikai pozitīvu. Šie cilvēki būs ļoti labā stāvoklī šīm personām no 2. decembra līdz  22. decembra situācija uzlabosies vēl ievērojamāk.

Gada beigās nebūs neērtu nelaimes gadījumu, tāpēc jūs varat sākt sagatavoties pēdējā brīdī. Svari būs piemērs daudziem cilvēkiem – viņi var inficēt apkārtējos cilvēkus ar jaungada garu un pozitīvu, tāpēc decembra beigas būs mīlestības un finanšu uzvaras laiks.

Decembra beigās dārgas iegādes būs pozitīvas. Svariem būs vieglāk veikt fiziskas un intelektuālas slodzes, lai jūs varētu veikt vissvarīgākās lietas, kā arī pieņemt atbildīgus lēmumus. Noderīgas izmaiņas būs noderīgas, tāpēc jūs varat doties nelielā ceļojumā uz jaungada brīvdienām.

Lasi arī: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Skorpions

Kopumā tas būs ļoti stabils un izdevīgs mēnesis. Lielāko daļu gadījumu rezultāts būs tieši atkarīgs no Skorpiona darba spējas un to motivācijas. Vēlme strādāt ir viss, kas nepieciešams, lai sasniegtu 2019. gadu bez parādiem un problēmām. Vienīgais, kas var nokļūt Skorpionu ceļā, ir viņu pašu emocionalitāte. Jums viss vieglāk jāuztver, tad viss būs kārtībā.

Atbildīgos darbus vajadzētu atlikt tikai līdz 20. decembrim, kad planētas un zvaigznes būs ļoti spēcīgā disonansē. Citās dienās astrologi iesaka nevilcināties un neatlikt nozīmīgus darbus uz vēlāk un nebaidīties palikt darbā.

Arī mīlestībā, mēnesis būs labvēlīgs lielākajai daļai Skorpionu, jo šajās četrās nedēļās veiksme būs viņu pusē. Jūs varat viegli izveidot jaunās paziņas, veltīt vakarus romantikai.

Strēlnieks

No 1. līdz 5. decembrim paveiksies Strēlniekiem, kā arī no 13. līdz 31. decembrim. Periods no 5. decembra līdz 13. decembrim būs bīstams visās dzīves jomās, tādēļ labāk nepieņemt svarīgus lēmumus, bet jums nevajadzētu būt pilnīgi neaktīviem. Tas būs strīdu un domstarpību periods, plānu sabrukums un prioritāšu maiņa.

Kopumā decembris ir ideāls, lai labotu pagātnes kļūdas, atjaunotu attiecības un noslēgtu pamieru. Gada beigās jūs varat noslēgt mieru ar saviem radiniekiem, atrast dvēseles partneri, pārvarēt nesaskaņas ar kolēģiem.

Nav nepieciešams sēdēt četrās sienās – Strēlniekam ir jāsazinās vairāk, jābūt plašākai sabiedrībai, jāapzinās. Veiksmīgi būs finanšu darījumi un lielas iegādes. Līdz 2018. gada beigām astrologi iesaka Strēlniekam tikties ar draugiem un apmeklēt korporatīvo ballīti.

Mežāzis

Briesmīgākās dienas Mežāzim ir 1., 8., 20. un 24. decembris. Šajā brīdī ir iespējamas problēmas, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem. Kopumā mēneša pirmā pusē būs diezgan nemierīga un nestabila. 25. decembra laikā viss notiks – jūs varat droši sagatavoties Jaungada, mājsaimniecības darbiem, iepirkšanās vietām.

2018. gada pēdējā nedēļā varēsiet veiksmīgi arī ietekmēt zemapziņu, lai novērstu negatīvās programmas. Mierinājums un uzmanība palīdzēs uzlabot attiecības ar otro pusi, ar ģimeni, kā arī ar draugiem. Paaugstināta aktivitāte visās dzīves jomās palīdzēs Mežāzim palielināt viņu uzticēšanos un atbrīvoties no pieredzes, kas saistīta ar nepabeigtu biznesu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Ūdensvīrs

No 22. decembra Ūdensvīram, atnāks mierīgs un regulārs laiks. Ar pareizo motivāciju, pat decembra sākumā, jūs varat gūt panākumus gandrīz jebkurā biznesā. Jums nevajadzētu atlikt lietas uz vēlāku – vissvarīgākās problēmas būs jārisina, tiklīdz tās saņemtas.

Visnopietnākās mēneša dienas ir 1., 8. un 24. decembris. Tās būs dienas, kad tiks sasniegta maksimālā planētu aktivitāte, tāpēc izredzes gūt panākumus mīlestībā un biznesā, Ūdensvīram būs visaugstākās. Šajās dienās un mēneša beigās tiks saasināta intuīcija, kas palīdzēs izkļūt no visgrūtākajām situācijām. Decembrī nav nepieciešams būt pārāk agresīvam, bet mērens spēks noteikti dos labumu Ūdensvīram.

Zivis

Gandrīz visas Zivis spēj iemiesot sapni realitātē ar domas spēku un asprātību. Mēneša sākumā grūtāk risināt starppersonu problēmas sakarā ar paaugstinātām aizdomām un iespējamiem greizsirdības uzpludinājumiem, bet tas palīdzēs vieglāk virzīties uz priekšu darba tirgū un biznesā.

13. decembrī situācija mainīsies pretēji – finanšu darījumi, darbs un pirkumi būs smagi, bet jūs varat iemantot mīlestību un jaunas paziņas. Gada beigas ir lieliski piemērotas romantiskām tikšanām un laika pavadīšanai ar mīļajiem.

Kopumā mēnesis būs diezgan labvēlīgs un bez bīstamiem pārsteigumiem. Visums radīs mazus pielāgojumus Zivju dzīvē, bet neuzspiež tām pārvarēt pārmērīgas grūtības. Iedvesma un vēlme strādāt ir jāuzskata par signālu darbībai.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment