Horoskops 2019. gadam pa mēnešiem – pilns ar dažādiem notikumiem

Horoskops 2019. gada divpadsmit mēnešiem palīdzēs jums plānot pareizās lietas katram nākamajam mēnesim. Astroloģijas padomi pateiks, kas tevi sagaidīs dažādās dzīves jomās.

2019. Zemes gads būs neticami dinamisks. Zvaigznes un planētas gandrīz katru mēnesi mainīsies. Tas ļaus daudziem cilvēkiem izkļūt no ikdienas dzīves robežām. Interesanti notikumi notiks gandrīz visu laiku, bet dažreiz jums vajadzētu būt uzmanīgākam, lai redzētu kaut ko svarīgu notikumu apkārtnē.

Janvāris

2019. gada pirmais mēnesis būs diezgan pozitīvs un veiksmīgs lielākajai daļai cilvēku. Tiesa, pirmās dažas dienas nav piemērotas aktīvam darbam vai pārmaiņām mīlas sfērā. No 7. janvāra situācija ievērojami mainīsies pozitīvā virzienā – flirti, romantika, iepazīšanās būs noderīga. Ir vērts veikt ģimenes un mājsaimniecības darbus.

Kopumā janvāris būs stabils laiks garastāvokļa ziņā. 20. janvāra viss mainīsies tieši pretēji – šaubas, bailes un jauni kompleksi var iekļūt cilvēku dzīvē. Pozitīvas afirmācijas veiksmei būs ļoti noderīgas.

Viss mēnesis ir ideāls regulāriem darbiem, mēreniem pirkumiem, piesardzīgiem soļiem. Jūs varat veikt svarīgas sarunas, kā arī iesaistīties sarežģītos projektos, kas prasa neatlaidību un lielāku uzmanību.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

Februāris

Šajā mēnesī būs noderīgi spēcīgi rituāli, lai piepildītu vēlmes. Planētas un zvaigznes atradīsies labvēlīgos aspektos attiecībā viena pret otru. Viņu radošā enerģija cilvēkiem palīdzēs jaunos sākumos.

Tajā pašā laikā ir iespējama satraukums un skumjas domas, un gandrīz divas nedēļas gandrīz neiespējami sasniegt labu garastāvokli. Lai paliktu virs ūdens, palīdzēs pozitīvas domas un palikt ieskautiem starp patīkamiem cilvēkiem. Tas būs ļoti ģimenisks mēnesis, piepildīts ar mīlestību un siltumu.

Problēma būs uzņēmējdarbībā un finansēs. Mēneša otrajā pusē dominēs uguns elementi, kas būs nekontrolējami un ļoti bīstami. Astrologi un eksperti iesaka izvairīties no dārgiem pirkumiem ziemas beigās. Tas būs laiks neveiksmīgām tiesiskām cīņām, attālinot darījumu partnerus citu no cita, zaudēt uzticību starp tiem.

Marts

Pavasaris sākas ar iekšēju nesaskaņu. Psiholoģiskās metodes palīdzēs jums piesaistīt to, ko vēlaties savā dzīvē, un atrast harmoniju. Gaidīt brīnumu nav tā vērts, jo planētas neveicinās labu veiksmi. Visiem būs jāņem sevi savās rokās, novēršot jebkādas palīdzības sniegšanu jebkurā jautājumā.

Par sevi pārliecinātiem, tas būs stabils mēnesis, kuru jūs varat droši veltīt pašnovērtējumam, garīgajam kvestam un fiziskiem vingrinājumiem. Savstarpēja izpratne un komandas darbs sekmēs panākumus. Mīlestības sapņus var realizēt, bet tam būs nepieciešama drosme un ticība sev.

Finanšu nozarē un darbā notiks neskaidra pārstrukturēšana. Ne visiem tās būs skaidras un nepārprotamas. Pavasara sākumā jums vajadzētu būt uzmanīgiem darījumu braucienos un darba vietas maiņas procesā. Jauna vide var nozīmēt jaunas problēmas.

Aprīlis

Būs labs garastāvoklis un augsta motivācija. Lielākā daļa cilvēku parādīs kaujas garu, kas mēneša beigās tiks aizstāts ar vēlēšanos būt vienatnē ar sevi vai vistuvāko cilvēku vidē. Aprīļa beigās astrologi iesaka apmeklēt radiniekus, atgādinot par sevi veciem draugiem. Dažiem no viņiem var būt nepieciešama palīdzība.

Naudas izteiksmē aprīlī dominēs negatīvas plūsmas, kas negatīvi ietekmē finanšu panākumus. Astrologi iesaka izvairīties no piedzīvojumiem, nepamatotiem riskiem un dārgiem pirkumiem.

Mīlestības sfērā, jums būs jāspēj atrisināt visas iespējamās problēmas līdz 20.aprīlim. Pēc šīs dienas mīlas sfērā melnās joslas laiks parādīsies lielākajai daļai Zodiaka zīmju. Visums centīsies izdarīt pat pielāgojumus cilvēku dzīvē un viņu starppersonu attiecībās. Nepārvarams šarms no ļaunas acs palīdzēs aizsargāties pret nepamatotas agresijas sekām.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Maijs

Sekojiet labklājības likumiem maijā. Tie palīdzēs mainīt savu dzīvi, iegūt jaunus mērķus un satikt svarīgus cilvēkus. Saistībā ar uzskatiem maijs būs visizturīgākais 2019. gada mēnesis. Pārdzīvojumi, aizvainojums un tādas postošas ​​sajūtas kā greizsirdība un skaudība izzudīs fonā.

Pirmā mēneša puse ģimenēm būs ļoti grūta. Maija beigās ir strīdi, kurus var izlīdzināt, kad planētas veicinās uzticību starp mīļotājiem un radiniekiem.

Finanšu jautājumos maijs būs produktīvs mēnesis. Zvaigznes palīdzēs saprast, kas nepieciešams, lai palielinātu ieņēmumus. Tas ir ļoti labs laiks fiziskajam un garīgajam stresam.

Jūnijs

Jūnijā visvairāk laimīgi sportisti un profesiju pārstāvji, kuriem nepieciešama liela uzmanības koncentrēšana. Komunikācija ar varas iestādēm nenotiks vislabvēlīgākajā veidā, īpaši, ja būs domstarpības vai konflikts.

Jūnijā jums jācenšas noskaidrot savu enerģijas potenciālu, jo tas būs lielu sasniegumu laiks visās jomās. Ir nepieciešams skaidri saprast, vai jums ir pietiekami daudz spēka šim vai tam biznesam. Objektīvs skatījums uz lietām palīdzēs nepazust.

Pirmais vasaras mēnesis ir piemērots privātumam, pašattīstībai un darbam ar sevi. Iespējams, Vese***as pasliktināšanās pieredze, tādēļ mēģiniet rūpēties par sevi. Uzticēties tādā nesaskaņas periodā var tikai visuzticamākajiem cilvēkiem.

Jūlijs

Vasaras vidū zvaigznes un planētas būs mierīgas. 2019. gada septītais mēnesis ļaus lielākajai daļai cilvēku radīt pozitīvas pārmaiņas viņu dzīvē. Arī mīlestībā gaida jauki brīži un jaunas paziņas.

Jūlijs ir ideāls brīvdienu laiks, ieskaitot kopīgus svētkus. Būs lietderīgi lieli iepirkumi. Tas būs labs laiks, kas piemērots jaunu hobiju atrašanai, vides vai tēla maiņai, entuziasma laikam, uzlabotai intuīcijai un radošai izaugsmei.

Jūlijā cilvēki ar racionālu mentalitāti būs īpaši veiksmīgi: piemēram, grāmatvedības nozares pārstāvji, kā arī uzņēmējiem ļoti iespējams ir pozitīvas pārmaiņas.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Augusts

Augustā, iespējams, kādā no jomām ir dīvaini un nesaprotami apstākļu kopumi. Zvaigznes un planētas nonāks disonansē, kas var izraisīt sarežģītas dzīves situācijas. Daudziem būs tendence uz piedzīvojumiem, straujiem lēmumiem. Šī iemesla dēļ augusts var būt ļoti neaizmirstams mēnesis.

Ir vērts atcerēties proporcijas sajūtu 2019. gada augustā. Tas attiecas gan uz iepirkšanos, gan uz mīlestības piedzīvojumiem. Mēneša beigās labāk ir koncentrēties uz mājsaimniecības darbiem, pārvietošanu un remontu, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem darbā un mīlestībā.

Notikumu gaita lielā mērā būs atkarīga no jūsu reakcijas uz dažiem faktiem un notikumiem. Paaugstināts emocionālais fons var izraisīt konfliktus un strīdus, kā arī nenozīmīgu pārpratumu.

Septembris

Dzīvē, septembrī notiks diezgan interesants pagrieziens. Šajā laikposmā notiks ne tik vienkārši notikumi. Lai izvairītos no vilšanās, jums nevajag pārāk daudz: lielās ambīcijas var dot jums zaudējumu jebkurā dzīves jomā.

Septembrī mēģiniet ievērot loģiku, jo tas būs vienīgais veids, kā izkļūt no ūdens smelšanās mutē sarežģītās situācijās. Ir jābaidās no  negatīvām vīrusu programmām. Septembrī zvaigznes var izraisīt paasinājumu bailēm un nenoteiktībai. Jums var nākties meklēt palīdzību no tuviem cilvēkiem. Tas jādara uzmanīgi, jo ne visi būs gatavi veltīt dārgo laiku kādam citam.

Oktobris

Pienākumi oktobrī var tikt novirzīti uz otro vietu, dodot iespēju vēlmēm. Daudzi sapņi šajā maģiskajā mēnesī piepildīsies, tāpēc jums ir nepieciešams sagatavoties vislabāk. Šaubas un negatīvā attieksme iet prom.

Lai piesaistītu labu laimi naudā un darbā, jums jāpalielina pašatdeve. Veiksmes shēmas palīdzēs nodrošināt rezultātu, novēršot neparedzētas situācijas. Tas būs ļoti izdevīgs mēnesis intelektuālajam darbam, taču nevajadzētu aizmirst arī par fizisko aktivitāti.

Tur būs viegluma sajūta, kas pozitīvi ietekmēs meklēt otro pusi. Romantiskie randiņi un flirts ļoti ietekmēs cilvēku garastāvokli un uzticību.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Novembris

Pirms svarīgiem jautājumiem novembrī, ir vērts izmantot čukstus veiksmei, jo zvaigžņu noskaņojums būs mainīgs un neskaidrs. Tikai novembra beigās Fortuna palīdzēs jums izkļūt no nenoteiktības, negativitātes un pastāvīgas nesaskaņas sajūga.

Izvairieties no svarīgiem jautājumiem un romantiskiem randiņiem. Pēdējā rudens mēnesī cilvēkiem būs ļoti dīvains efekts, tāpēc attieksme pret parastajām lietām var mainīties pretēji. Atvainošanās, spēja palīdzēt cilvēkiem, saglabās draudzību un mīlestību.

Finanšu jomā novembris būs arī ļoti bīstams. Var rasties negaidīti izdevumi, tā kā radīsies jaunas problēmas. Labāk nelikt to visu uz vienu zirgu, ko jūs sapelnījāt visu gadu.

Decembris

Decembris būs garīgu un psiholoģisku cīņu laiks. 2019. gada beigas būs tālu no vienkāršākā, jo visi mēģinās iegūt lielāku gabalu no vispārējām uzvarām.

Lai sasniegtu kaut ko vērtīgu, godīgums un elastība būs ārkārtīgi sarežģīta: uz labo būtu jāatbild ar labu un negatīvu – attiecīgi. Tas var izraisīt jaunu konfliktu rašanos, bet, ja jūs neaizstāvat savu godu, nākotnē zaudējumi būs nozīmīgāki.

2019. gada decembris – laiks cīņai un galīgais panākums ceļā uz panākumiem. Negaidiet labāku laiku jūrā – tev ir jāņem viss savās rokās. Lai programmētu sevi veiksmei, palīdzēs vairāki efektīvi veidi, kā ietekmēt zemapziņu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment