Horoskops 2023. gada 12. maijam

Lauva

Laika ļoti pietrūkst. Lai tiktu ar visu galā, vajadzētu sastādīt plānu un biežāk skatīties pulkstenī. Nav izslēgti patīkami pārsteigumi no mīļotā cilvēka. Mēģiniet pabeigt savu biznesu un atrast laiku satikties. Saziņa intīmā vidē sagādās laimi un prieku.

Jaunava

Humora izjūta un vieglprātīga attieksme pret teikto palīdzēs izlīdzināt asus stūrus attiecībās ar nelabvēļiem. Devs diplomātiju iezīmēs viņiem svarīga persona. Varētu būt kāds interesants piedāvājums. Vakars piemērots iepazīšanai ar pretējo dzimumu.

Svari

Svariem ir grūtāk nekā parasti, ņemot vērā fizisko darbu. Sava enerģija ir jāizmanto taupīgi. Iespējamas nelielas problēmas, sadzīves nepatikšanas. Pozitīvas emocijas dos saskarsmi ar jauniem cilvēkiem, kā arī atpūtu lielā kompānijā, apmeklējot kādu pasākumu.

Skorpions

Laba komunikācija ar cilvēkiem. Daudzi kontakti nesīs pozitīvas pārmaiņas dzīvē. Uzlabosies atmosfēra darba kolektīvā un ģimenē. Iespējamie karjeras ieteikumi.

Strēlnieks

Vakarā Strēlnieki var saņemt lieliskas ziņas. Bet diena būs darbīga. Komunikācija ar citiem izraisa ne pārāk patīkamas emocijas. Ir nepieciešams ilgs laiks, lai sagatavotos ikdienas darbiem.

Lasi arī: Pūces un cīruļi: kāpēc nav vēlams mainīt bioloģisko pulksteni un ar ko tas draud

Mežāzis

Veiciet tikai vieglu darbu un dariet to uzmanīgi. Piektdien, 2023. gada 12. maijā, Mežāžiem labāk nedarīt neko svarīgu. Labs garastāvoklis dos radošumu, grāmatas lasīšanu, atpūtu vienatnē.

Ūdensvīrs

No rīta labi darbojas fantāzija un loģika. Jums var būt lieliska ideja. Nesteidzieties to īstenot. Nu padomā. Pēcpusdienas laiks piemērots darbam, sportam, ceļojumiem un biznesa tikšanām.

Zivis

Persona, par kuru jūs bieži domājat, var spert soli uz priekšu. Lieliski lēmumi nāk no intuīcijas. Uzmanieties no sadzīves un rūpnieciskām traumām, ievērojiet drošības noteikumus.

Leave a Comment