Horoskops 2023. gada 14. jūlijam: izvairieties no svešiniekiem!

Lauva

Lieliska diena īsiem izbraucieniem, tūrisma braucieniem, ekskursijām. Ja ļausi sev nedomāt par aktuālām problēmām, gūsi lielu prieku, un pozitīvu emociju lādiņš saglabāsies ilgu laiku.

Jaunava

Šis nav labākais laiks, lai uzņemtos iniciatīvu darbā, izdomātu radošus risinājumus vai strīdētos ar priekšniekiem. Turiet “ēnā”, saglabājiet neitrālu pozīciju, pretējā gadījumā jūs nokļūsit vētras epicentrā.

Svari

Diena nesīs pilnīgu gandarījumu – gūsi vērā ņemamu progresu biznesā, apkārtējie tevi īpaši atbalstīs, un, ja ir ieplānots mīlas randiņš, tas izdosies lieliski. Pēcpusdienā, visticamāk, ieradīsies jauna informācija, kas palīdzēs maksimāli izmantot pašreizējo biznesa situāciju.

Skorpions

Nodarbojieties ar kontiem, noslēdziet uzkrātās finansiālās saistības ja ne pilnībā, tad vismaz maksimāli iespējamā apmērā. Pretējā gadījumā peļņa, kuru jūs sagaidāt tuvākajā nākotnē un ar to plānojat noteiktus plānus, būs jātērē parādu dzēšanai.

Strēlnieks

Neslēdziet darījumus un neuzņemieties jaunas saistības, pat ja esat steidzīgs pieņemt lēmumu. Pastāv liels risks kļūdīties, ar kuras sekām būs jācīnās vēl ilgi. Stingri nosakiet savu pozīciju, paņemot “laika autu” līdz nākamajai nedēļai, un apsveriet katru soli.

Lasi arī: Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Mežāzis

Šodien nevajadzētu nodarboties ar monotoniem darbiem, kas prasa maksimālu koncentrēšanos – jūsu vērīgums un koncentrēšanās spējas nedēļas beigās nav līdzvērtīgas. Labāk ir darīt lietas, kurām nav vajadzīga neatlaidība un skrupulozi.

Ūdensvīrs

Neveiciet nekādas darbības, ja ir kaut šaubu ēna par pieņemtā lēmuma pareizību. Visticamāk, jūsu iekšējā balss jūs nemaldina, un tas, ko jūs gatavojaties darīt, pārvērtīsies par graujošu neveiksmi.

Zivis

Iespējams sabrukums, kas ietekmē pēdējo dienu spriedzi. Nespiediet sevi kaut ko darīt “caur es nevaru”. Šodien jums tiek rādīta relaksācija, relaksējošas procedūras, nomierinoša tēja un burbuļvanna. Ja iespējams, atstājiet pilsētu un pavadiet nākamās dienas vienatnē ar dabu.

Leave a Comment