Horoskops 2023. gada 16. jūlijam: necentieties būt labs visiem – tas neatmaksāsies!

Lauva

Meklējiet īsāko veidu, kā pabeigt lietas, ar kurām nedēļas laikā nebija laika risināt. Tas jādara tuvākajās dienās, pretējā gadījumā vēlāk būs grūti atrast laiku. Vienkārši izvairieties no metodēm, kas saistītas ar citu maldināšanu, neriskējiet ar savu reputāciju.

Jaunava

Īstais brīdis, lai parūpētos par savu fizisko un emocionālo veselību. Nodarbojies ar sportu, meditāciju, domā par kaut ko patīkamu. Ja nepieciešams, tuvākajās dienās ieplānojiet vizīti pie ārsta – ja kaut kas traucē, nevajadzētu ignorēt brīdinājuma zīmes.

Svari

Šodien panākumi visos centienos ir atkarīgi tikai no jūsu iekšējā noskaņojuma. Ja ķersies pie lietas ar entuziasmu un būsi pozitīvs, viss izdosies uz labu. Sāc muldēt un domāt par neveiksmi – tā arī būs.

Skorpions

Lielisks brīdis, lai sakoptu telpu sev apkārt. Pieliekamajiem un skapjiem jau sen ir vajadzīgs vispārējs “juceklis”, darbvirsmas atvilktnēs sakrājies kaudzis papīru, no kuriem daudzi vairs nav vajadzīgi, nenāks par ļaunu sakārtot arī garderobi.

Strēlnieks

Mūsdienās Strēlnieki ir ļoti aizdomīgi – viņi burtiski visā redz lomu. Tomēr bailes lielākoties būs nepamatotas. Labāk neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, bet arī neignorēt šaubas. Pieturieties pie zelta vidusceļa – uzticieties, bet pārbaudiet.

Lasi arī: Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lasi arī: 15 gudri citāti no Markusa Aurēlija, kas jūs pārsteigs ar savu dziļumu

Mežāzis

Lieliska diena ceļošanai, atpūtai brīvā dabā, kopā sanākšanai ar draugiem vai radu lokā. Vēl viens brīdis ir labs atvaļinājuma plānošanai – izpēti piedāvājumus, šodien noteikti atradīsi sev piemērotu variantu par labāko cenu.

Ūdensvīrs

Ja jums ir iespēja paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā vismaz uz dažām dienām, dariet to. Ainavu maiņa un jauna pieredze ir tas, kas jums tagad nepieciešams. Bet, ja ceļojumi joprojām ir tikai sapnis, atrodiet kaut ko, ko izklaidēt nedēļas nogalē.

Zivis

Šodien labāk esi pēc iespējas diplomātiskāk – ar pavirši pateiktu vārdu vari aizvainot cilvēku, un konflikts ievilksies vēl ilgi. Un arī mēģiniet ņemt vērā citu intereses un neizrādīt neatlaidību tur, kur tas nemaz nav vajadzīgs, un jūs varat nonākt pie kompromisa.

Leave a Comment