Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Jūlija nākamās nedēļas sieviešu prognozē zvaigznāju pārstāves atradīs noderīgus padomus, kas palīdzēs veiksmīgi pavadīt šo laiku, apejot briesmas un gūstot jaunus panākumus dažādās dzīves jomās.

Laika posmu no 17 līdz 23 var saukt par ļoti labvēlīgu un mierīgu. 20. un 22. būs spēka dienas un viena slikta diena, svētdiena. Nedēļas pēdējā dienā sievietes planēta Venēras sejā sāk retrogrādu kustību, tāpēc zvaigžņu eksperti stingri iesaka visām daiļā dzimuma pārstāvēm pēc iespējas ātrāk pabeigt visas svarīgākās lietas. Eksperti iesaka neatlikt svarīgus jautājumus, kā arī neaizmirst, ka šis ir lielisks laiks garīgai dziedināšanai caur piedošanu .

Sieviete Auns

Skaistā dzimuma Aunam raksturīgā pašpārliecinātība un labs garastāvoklis būs svarīgi veiksmes pavadoņi visās dzīves jomās. Šis ir labākais laiks, lai virzītos uz priekšu un neskatītos atpakaļ. Pagātnei jāpaliek pagātnē. Šajā laikā jūs varat un pat nepieciešams iesaistīties garīgās praksēs – piemēram, lūgšanās, meditācijas. Zvaigžņu eksperti iesaka nopietnu jautājumu risināšanu neatlikt uz nenoteiktu laiku. Šonedēļ zvaigžņu un planētu enerģija būs labvēlīga, kas nozīmē, ka varat droši uzņemties pat grūtākos gadījumus, lai sāktu jaunu dzīves posmu.

Sieviete Vērsis

Skaistajam Vērsim nav jāuztraucas par jautājumiem, kas stiepjas no tālās pagātnes. Visu to labāko viņām turpmāk. Ir pienācis laiks iemācīties to saskatīt un tiekties pēc tā. Saskaņā ar prognozēm. Nedēļa no 17 līdz 23 būs ideāla intelektuālajam darbam. Iespējams, ka šīs zīmes sievietes jutīsies piesaistītas mājai. Šonedēļ vari droši nodoties mājas darbiem, mīļotais vīrietis, bērni.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Sieviete Dvīņi

Kā zināms, svētki sākas ar mums pašiem. Ja skaistie Dvīņi vēlas svētkus, viņas tos var nodrošināt pašas. Mājas dekorēšana ir lielisks veids, kā to izdarīt. Ir svarīgi pārveidot mājas vidi. Var mēģināt palīdzēt tuviniekiem, vīrietim, bērniem kādā svarīgā lietā. Arī vakara pulcēšanās ar mīļajiem palīdzēs atjaunot harmoniskas un uzticības pilnas attiecības. Neskatoties uz to, ka šī nedēļa ir ļoti labvēlīga, labāk ir atcerēties cilvēku veidus, kuriem nevar uzticēties. Piesardzība Dvīņiem noteikti nenāks par ļaunu.

Sieviete Vēzis

Vēži bieži tiek saukti par  bezprincipiālām Zvaigžņu zīmēm, kas ir gatavas uz visu, lai sasniegtu savu mērķi. Visām Vēža varā dzimušajām sievietēm šonedēļ ir ārkārtīgi svarīgi atbrīvoties no šīs rakstura īpašības, jo Visums viņas var sodīt par sliktiem darbiem un vēlmi iet pāri galvām mērķa vārdā. Arī biznesa vidē un personīgajā dzīvē Vēža sievietēm ir svarīgi atvadīties no aizdomīguma un atteikties no niķošanas. Viņu viedoklis būs svarīgs citiem, taču svarīgi to paust bez agresijas un spiediena. Arī šonedēļ būs iespēja parādīt savu labāko pusi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment