Horoskops 2023. gada 2. oktobrim: Jaunavai nepieciešams mainīt darbu, Lauvai jāatroka piedurknes!

♌ Lauva

Gatavojieties nopietnam darbam. Jūs nevarat novērst uzmanību no sīkumiem. Sakārtojiet savas prioritātes. Ja kaut kas neizdodas, nevilcinieties lūgt palīdzību un atbalstu.

♍ Jaunava

Apmeklējiet jaunu vietu un dariet kaut ko tādu, ko nekad iepriekš neesat darījis. Ieteicams sazināties ar partneriem neformālā vidē. Ja būsi aktīvs, tev būs interesanta diena un tu tuvosies savam sapnim.

♎ Svari

Pārliecība par sevi ir laba, taču nepalaid garām labu padomu. Iespējamas kļūdas un zaudējumi. Nav nepieciešams steigties. Pirkumi var izrādīties neveiksmīgi. Pērkot preces, ņemiet vērā izgatavošanas datumu.

♏ Skorpions

Tev izdodas uz cilvēkiem atstāt labu iespaidu. Izmantojiet dienu, lai uzlabotu attiecības kolektīvā un ar vecākiem radiniekiem. Varat uzaicināt kādu ciemos un pacienāt ar īpašu ēdienu.

♐ Strēlnieks

Neatlaidība palīdzēs pārvarēt problēmas. Grūtības veido raksturu, un jūs kļūstat pārliecinātāks. Iespējami izdevīgi līgumi un sadarbības uzsākšana.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

♑ Mežāzis

Diena vairāk piemērota sarunām un diskusijām, nevis reālai darīšanai. Sarežģīti uzdevumi jums var būt pārāk daudz. Ieteicams ieplānot tikšanās ar biznesa partneriem. Randiņš paies labi.

♒ Ūdensvīrs

Emocijas runā tevī. Šodien pieņemtie lēmumi var izrādīties nepareizi. Ieteicams veikt vienkāršus darbus un neieslīgt strīdos ar kolēģiem un mīļajiem.

♓ Zivis

Pat parastas lietas ir grūti sasniegt. Jūs jūtaties nomākts un spēka trūkums. Lai nonāktu darba stāvoklī, būs nepieciešams gribasspēks. Brīvajā laikā būtu jauki papļāpāt ar draugiem, dalīties pieredzē un saņemt atbalstu.

Leave a Comment