Horoskops 2023. gada 20. martam

Lauva

Nedēļa būs saspringta, un labāk to sākt ar plānošanu, lai pārliecinātos, ka viss notiek laikā. Bet plānojot laiku, noteikti atvēliet kādu personīgu laiku saziņai ar ģimeni un draugiem, kā arī kārtīgai atpūtai.

Jaunava

Nopietnajai un pedantiskajai Jaunavai šonedēļ būs jāatrisina daudz jautājumu. Zvaigznes iesaka sagatavoties tam, ka ne viss noritēs pēc plāna un nāksies ieviest korekcijas. Labāk ir iepriekš padomāt par alternatīvām.

Svari

Sapņainām un flegmatiskām Svaru zvaigznēm ieteicams beigt lidināties mākoņos un sākt risināt uzkrātās problēmas. Diemžēl jūsu dzīvē viss nav tik gludi, un jums beidzot jātiek galā ar daudziem jautājumiem. Kavēšanās tikai pasliktinās situāciju, un vairs nav iespējams cerēt, ka viss kaut kā atrisināsies bez jūsu līdzdalības.

Skorpions

Tuvākajās dienās Skorpionam būs jāpieņem daudzi svarīgi lēmumi. Rīkojies drosmīgi, bet neignorējiet intuīcijas balsi – tas palīdzēs nekļūdīties. Ja rodas šaubas, labāk to pārdomāt vēlreiz.

Strēlnieks

Šajā periodā Strēlnieka dzīve ir piepildīta ar vētrainām emocijām, enerģija rit pilnā sparā. Bet mēģiniet joprojām kontrolēt savus impulsus, pretējā gadījumā nevar izvairīties no konfliktiem un ātras emocionālas izdegšanas.

Mežāzis

Pirmdien un šīs nedēļas laikā visas iepazīšanās Mežāzim būs neticami veiksmīgas. Neignorējiet ielūgumus uz ballītēm un korporatīviem pasākumiem, droši iesaistieties sarunās ar svešiniekiem. Viņu vidū ir dažas ļoti interesantas personības!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023.gada 20. -26. martam

Ūdensvīrs

Ir pienācis laiks pārmaiņām dzīvē. Pārmaiņas darbības jomā vai dzīvesvietā, jauni vaļasprieki, iepazīšanās… Iespējams, ka Mežāži atklās talantus, par kuriem iepriekš nebija aizdomājušies.

Zivis

Šonedēļ Zivīm veiksies finansiālos jautājumos. Neatsakieties no izdevīgiem piedāvājumiem, projektiem un papildu ienākumu iespējām. Galvenais neiesaistīties acīmredzamos piedzīvojumos.

Leave a Comment