Horoskops 2023. gada 21. maijam

Auns

Šodien tev klāsies neparasti viegli un patīkami mīļoto cilvēku sabiedrībā. Nepalaidiet garām iespēju iegūt pozitīvu emociju lādiņu! Tērzēt ar ģimenes locekļiem, apciemot radus, satikt draugus – tas noteikti nāks par labu un sniegs labu garastāvokli turpmākajām dienām.

Vērsis

Pievērsiet uzmanību attiecībām ar pretējo dzimumu. Vientuļajam Vērsim vajadzētu padomāt par pirmā soļa speršanu pretī cilvēkam, kuram jau sen simpatizējat. Un tiem, kam jau ir partneris, zvaigznēm ieteicams padomāt par kopīgu atvaļinājumu vai sarunāt romantisku randiņu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – iespēja tikt uz pozitīva viļņa

Dvīņi

Laba diena romantiskām paziņām, personisku un lietišķu kontaktu dibināšanai. Šodien tavs šarms tiek ieslēgts ar pilnu jaudu, un tu spēsi atstāt vislabāko iespaidu uz apkārtējiem. Un arī svētdiena piemērota tikšanām ar radiem un draugiem, vieglām sarunām, garām pastaigām.

Vēzis

Laba diena, lai iegādātos nekustamo īpašumu, sadzīves preces, apģērbu un rotaslietas. Un arī svētdiena piemērota atvaļinājuma plānošanai. Izpētiet ceļojumu aģentūru piedāvājumus, šodien noteikti atradīsiet lielisku iespēju par pieņemamu cenu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment