Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – iespēja tikt uz pozitīva viļņa

Patronplanētu enerģija palīdzēs sievietēm papildināt savas enerģijas rezerves un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas viņu dzīvē. Lai nākamā nedēļa būtu veiksmīga, izmantojiet zvaigžņu ekspertu ieteikumus.

Šonedēļ planētu un zvaigžņu uzvedībā globālas un kardinālas izmaiņas nenotiks. Tas ir ļoti labi, jo pēdējā nedēļa bija ļoti notikumiem bagāta. Šajā periodā Marsa spēks nostabilizēsies un kļūs saprotamāks. Vīriešu planēta sniegs sievietēm nepieciešamo gribasspēka, motivācijas un ambīciju līmeni, kas ir ļoti svarīgi. Šī ir ārkārtīgi pozitīva, taču mierīga un paredzama nedēļa, kurā jārīkojas, turklāt pārliecinoši.

Sieviete Auns

Veiksme un visu vēlmju ātra piepildīšanās iespējama Aunam, kurš var noskaņoties uz īsto vilni. Veiksme viņu dzīvē parādīsies ar pašhipnozes palīdzību. Viņu dzīve ies pa pareizo ceļu un sāks sagādāt viņām prieku un prieku. Vissvarīgākais ir atcerēties savus sievišķos pienākumus un vērtības. Skaistais Auns varēs satikt cienīgu vīrieti vai nodibināt attiecības ar izvēlēto. Šonedēļ var rasties domas par darba maiņu, jauna hobija meklēšanu. Šos plānus vari sākt īstenot jau pirmdien. Jūs varat izmēģināt sevi jaunās jomās.

Sieviete Vērsis

Vērši bieži tiek saukti par  flegmatiskiem cilvēkiem. Šonedēļ viņu spēja koncentrēties uz darbu un lietām palīdzēs viņām kļūt pēc iespējas produktīvākiem un efektīvākiem. Šīm sievietēm būs spēks mainīt savu tagadni un nākotni. Jums nav jāraujas starp darbu un ģimeni. Pats Visums pateiks, uz ko koncentrēties. Ja pēkšņi jūsu mīļie vēlas vairāk uzmanības, un darba uzdevumi prasa steidzamu risinājumu, tad labāk visu iepriekš izplānot, lai būtu vieglāk. Ir nepieciešams atvēlēt vismaz pāris stundas saviem hobijiem, jo ​​arī tas ir ārkārtīgi svarīgi.

Lasi arī: Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Sieviete Dvīņi

Šīs Gaisa zīmes sievietes spēs atrast mīlestību, atstāt vislabāko iespaidu uz gandrīz jebkuru vīrieti. Laika posmā no 22. līdz 28. maijam var doties uz intervijām, attīstīt savus talantus. Tie palīdzēs pavērt jaunas iespējas Dvīņu sievietēm tuvākajā nākotnē. Iespējams, ka šīs Zīmes dāmas var saņemt piedāvājumu paaugstināšanai vai komandējumam. Ir vērts vienoties tikai tad, ja ir pilnīga pārliecība par savām spējām.

Sieviete Vēzis

Pateicoties Marsa aktivitātei, pēc viņa var kļūt aktīvāki māju īpašnieki, kuri vēlas Vēža sievietēm atņemt laimi. Jums jābūt uzmanīgiem, saskaroties ar bīstamām dāmām. Patrons Marss ir aktivizējies, un jau šonedēļ šīs zīmes pārstāvēm būs veiksmīgas pārmaiņas. Pārliecība viņas pārņems visas nedēļas garumā. Droši vari uzsākt jaunu biznesu, būt aktīvs mīlestībā. Jau šīs nedēļas beigās skaistie Vēži varēs pamanīt pirmos savu pūļu augļus. Sestdiena un svētdiena jāpavada atpūšoties un pavadot laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment