Horoskops 2023. gada 21. maijam

Lauva

Ja nesavaldīsi savus “pedagoģiskos impulsus” un nemēģināsi pāraudzināt apkārtējos, grandiozs skandāls ir neizbēgams! Paturiet savus padomus pie sevis, un šodien labāk nepadoties vēlmei vadīt – ļaujiet cilvēkiem pašiem izlemt, kā rīkoties, un jūs domājat par savām lietām.

Jaunava

Šodien kādam no tuviem radiniekiem var būt nepieciešams tavs atbalsts. Neatsakiet palīdzību, izrādiet līdzdalību un sapratni, neskopojieties ar gudriem padomiem un mierinājuma vārdiem. Šim cilvēkam tiešām nav neviena, pie kā vērsties, izņemot tevi.

Svari

Diena ir piemērota jebkādiem pasākumiem. Vai vēlaties izveidot jaunu patīkamu iepazīšanos? Reģistrējies iepazīšanās vietnē vai pārlūko sociālos tīklus! Vai domājat, ka ir pienācis laiks remontam? Sāciet iepirkties pēc piederumiem! Vai vēlaties reģistrēties meistarklasei vai tiešsaistes apmācībai? Šis brīdis ir pienācis!

Skorpions

Palīdzība, ko šodien sniedzat kādam sev apkārt, nāks par labu ne tikai viņiem, bet arī jums. Persona, kurai jūs palīdzat, būs ļoti pateicīga un tuvākajā nākotnē palīdzēs atrisināt problēmu, kuru jūs pats nevarējāt izdomāt.

Strēlnieks

Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai nozīmīgiem cilvēkiem. Un, ja esat viens, dodieties uz kādu trokšņainu un pārpildītu pasākumu. Iespējams, ka tur satiksi kādu cilvēku, kuram būs svarīga loma tavā turpmākajā dzīvē.

Lasi arī: Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Mežāzis

Lieliska diena radu ciemošanai un masu pasākumu apmeklēšanai. Bet, ja ļoti vēlies pabūt vienatnē ar sevi, nepretojies šai vēlmei un paliec mājās vai dodies pastaigā viens pats.

Ūdensvīrs

Atcerieties, ka cilvēku pacietība nav neierobežota, un neizmantojiet savu labo attieksmi. Sazinoties ar kādu no apkārtējiem, jūs pārāk bieži sākāt pārkāpt atļauto un atļauties sev pārāk daudz. Ja drīzumā nemainīsi savu uzvedību, “atbilde” var būt ļoti sāpīga.

Zivis

Mēģiniet šodien darīt tikai to, kas jūs sagādā prieku. Nepieciešamas pozitīvas emocijas, lai uzkrātu spēkus pirms nākamās nedēļas. Un, ja nevēlaties kaut ko darīt, vienkārši dariet to — ir labi arī ik pa laikam pajukt.

Leave a Comment