Horoskops 2023. gada 23. maijam

Lauva

Taču otrdien ar jaunu sparu varēsi atgriezties pie darba. Jebkuras izmaiņas karjeras ceļā vai darba vietā šajā dienā būs veiksmīgas un paaugstinās darbības efektivitāti. Komunikācijas būs daudz, taču jebkuras sarunas izrādās produktīvas un nes jaunus interesantus priekšlikumus.

Jaunava

Otrdiena īpaši piemērota tikšanās, runas un pārrunām, kā arī komunikācijai ar kolektīvu. Kādam komandā var būt nopietni iebildumi pret Jaunavas raidītajām idejām un nostādnēm. Tomēr, pateicoties iedzimtajai sistematizācijas tieksmei un īpaši šajā dienā parādītajam šarmam, zīmes pārstāvji spēs viegli pārliecināt pretiniekus, tādējādi pelnot tikai lielāku cieņu.

Svari

Darbā Svari parādīs maksimālu apdomību un inteliģenci, un jebkuras grūtības ātri tiks atrisinātas ar kolēģu palīdzību. Taču profesionālā darbība šajā dienā nebūt nav pirmajā vietā – daudz svarīgākas kļūst ģimenes un mājas lietas. Noteikti zvaniet vecākiem vai vecvecākiem – tas stiprinās attiecības un uzlabos garastāvokli.

Skorpions

Jau otrdien noskaņojums un kondīcija izlīdzināsies. Dzīvespriecīgie un enerģiskie Skorpioni ir maksimāli noskaņoti darbam un ir gatavi risināt jebkuras problēmas. Diena var nest labus ienākumus gan uzreiz, gan ilgtermiņā.

Strēlnieks

Otrdien veiksme kļūst romantiska. Vientuļie zīmes pārstāvji var nodibināt jaunu paziņu, kas ļaus sajust mīlestību no pirmā acu skatiena. Strēlniekiem, kuri ir attiecībās, dienu labāk pavadīt tuvu cilvēku – otrās pusītes un kopīgo draugu sabiedrībā.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – gatavojieties īpaši labam periodam

Mežāzis

Otrdien veiksmes sērija turpinās, un mierīgi un koncentrēti Mežāži spēj no tā gūt maksimālu labumu sev. Tuvajiem var būt nepieciešama palīdzība, taču tās sniegšana nebūs apgrūtinājums. Pretī jūs varat saņemt ļoti vērtīgus padomus.

Ūdensvīrs

Šī diena ir piemērota mācībām un jaunas pieredzes iegūšanai. Biznesa braucieni vai vienkārši tūrisma braucieni Ūdensvīram var dot daudz priekšrocību. Labi ir arī komunicēt ar jauniem cilvēkiem – pastāv liela varbūtība atstāt pozitīvu iespaidu un palikt atmiņā uz ilgu laiku.

Zivis

Otrdiena nav labākā diena darbam. Ģimenei būs nepieciešama īpaša uzmanība, un ikdienas dzīves jautājumi būs jārisina vairāk nekā parasti. Zivis var kaitināt vajadzība novērst uzmanību no darba, taču tieši mājas jautājumi būs svarīgākie un galu galā nesīs pozitīvu.

Leave a Comment